Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jen já a noc VIII

25. 11. 2003
4
0
6171
Autor
Kandelabr

Armáda se rozrůstá. Všichni co dělaj v metru jsou naši. Vobyčejný zmetci se už bojí lozit do našich děr. Občas jsem sleze pár policajtů nebo hrdinů. Dostane se jim léku. A přeměny. A armáda se rozšiřuje i venku. Spoustu jich dostane slunce, ale vím o několika nadzemních skupinách.

Naše válka začíná.

 

Ovládnout je. A žrát. Trhat. Ničit.

 

Nedávno mi upadla ruka...bylo to včera? Nepamatuju...mozek...nemůžu se soutředit...žrát, žrát...trhat lidský maso, bílý a měkký...krev v držce...slast....a zloba. Zloba, hněv, zmetci, kurvy...armáda, moje armáda...

 

Těžce...do schodů...ven...vzduch...a oheň. Město hoří....dobytek křičí, svíjí se, vítězíme...žereme, trháme...pod měsícem...drásám vše okolo, horký maso...krev....neutišuje mě...hroutím se...svíjím na zemi...cupuju na kusy...sám sebe...ostatní, má armáda...pokračují...

 

Jen já...a noc. ...v prach....

 

(konec)


ECHO
06. 01. 2004
Dát tip
Mno, tohle bych nepovažoval za nejlepší. Nápad rozhodně není nový, forma je dost nestálá a nevyrovnaná (těch chyb, a to nemyslím nespisovný jazyk, který by se snad dal považovat za žánrový prostředek, ale čárky u vedlejších vět bych asi nevynechával). Rozhodně máš na víc.

katugiro
27. 11. 2003
Dát tip
takhle utnout jsi to mohl o pět dílů dřív nebo později... celkově zkrátka "hm"... není lehké o něčem psát když není o čem :)

Witch
27. 11. 2003
Dát tip
ten konec už to prostě žádalo, ale četla jsem ráda, takže celkově se mi to líbilo, taková oddychovka :o)

3/5 dobré...

Kodynie
26. 11. 2003
Dát tip
Jejda, dopadlo to špatně. Já to věděla, že tohle nemůže dopadnout dobře a přitom jako věčná optimistka jsem myslela, že tam vletí třeba Armáda Světla a všechny je osvobodí od krvelačnosti a uloží do řádných hrobů, kam stejně už všichni aktéři tohoto dílka patřili a venku jen strašili a mám takové neblahé tušení, že je to ani nebavilo a pořádně se při tom věčném zabíjení nudili a všude tekly jen potoky rudé krve.

:o( hmm, nepřekvapil, škoda, zklamání, ale jinak to asi nešlo, už to chtělo ukončit.

StvN
25. 11. 2003
Dát tip
No čoveče. Když se to veme tak nějak komplexně, tak sis vyhrál. Ale sám jsi věděl, že to nestojí za velkou snahu. Každopádně, asi jako já, píšeš poutavě. I když, asi jako já, o blbostech. Z nás jednou něco bude. Krmení pro racky, možná.

fungus2
25. 11. 2003
Dát tip
Hrome to je ale drsné...

husty...takova bvezvychodnost a zkaza ale libi se mi to jak je to napsany - tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru