Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ABECEDA MYŠLENEK TD:Ta druhá

29. 11. 2003
0
0
668
Autor
miasis

Toto je úrywek z jedné mé práce,která slouží jako zrcadlo mé dušičce.

Temné stíny wíček uwrhují oči do žaláře, jiskry pomalu zhasínají a opona se roztahuje. Jen malé záblesky swětla protrhují temnotu upředenou strachem. Záblesky podobny jsou stéblům suché tráwy na okraji bažiny z níž se snažím wyprostit, wždy plna naděje ze podaří se mi jich zachytit...........ale oni se přetrhají, přetrhají se stejně jako mé naděje.Přetrhají se a já padám stále hloubeji do propasti, hloubeji do swěta plneho křiku a nářku,má dušička se rozpolcuje,už newím kdo jsem, pomalu se strácim.Snažim se ji uzawřít kdesi w jednom z mráčků, ale tyto mraky se wždy rozplynou a část mé černé duše je znowu zpět a wyšlapuje mi přez srdce.....ramena a hlawu napowrch. Každý její krok přináší trny jež řežou.....řežou hluboko do srdce. Již je na powrchu a uwěznila welrybu. Opředla ji krwawými ostny a pomalu se jí zarýwá drápky pod kůži. Její křik a nářek mě drtí. Snažím se utíkat,ale nemohu. Nohy mám spoutané žalem..................jsem w jeskyni kde s každým krokem zapadám stále hlouběji............chci wen!!!!Snažím se bpískem kupředu za swětlem.............. ale náhle jsem byla stažena dolu do hlubin zla a znowu stojim na začátku.


katugiro
30. 11. 2003
Dát tip
pěstovat si své zlozvyky je morbidní

miasis
30. 11. 2003
Dát tip
i to se stáwá......wšak každý máme swou úchylku......nenaděláš nic....... :o()

Kolega
29. 11. 2003
Dát tip
w? A pointa?

miasis
29. 11. 2003
Dát tip
KOLEGA: ááááááá čekala jsem to.....mno to "w" je takowej zlozwyk ostatně jako způsob mého wyjadřowání a komolení určitých slow...... a k té pointě.......dá se říci.....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru