Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nemožný sen

26. 12. 2003
2
0
2345
Autor
Candy

Vidím ho, slyším ho, cítím ho, mluvím s ním

a přesto je tak vzdálený

chtěla bych se mu přiblížit

jen dotknout se ho maličko

a teplem zahřát duši svou


Tereza7
26. 01. 2004
Dát tip
Já nechápu, co na tom zu..,Dero,katu..a Andul.. nechápou. Vždyť je to tak jasné a tak přesné...ach jo. Dávám ti :-) + T*.

Candy
26. 01. 2004
Dát tip
Děkuju moc...

Milly
02. 01. 2004
Dát tip
Já mám pocit, že mně to říká hodně...hodně moc...... Ty víš, Candy, co mám na mysli...-když jsem slyšela: "Jsem dál než si myslíš..." A připadá mi to úplně jasný: jako když člověk píše o někom, kdo je mu blízko jen fyzicky, ale co se týká citů, tak mezi nimi zeje propast...-tak to aspoň beru já... *

katugiro
27. 12. 2003
Dát tip
mně taky ne :)

Andulka
27. 12. 2003
Dát tip
Ja tomu nerozum...o cem to je: a) je to o snu a pak mi to nedava smysl..protoze v tom snu mluvis beze slov, citis vsechno....a pokud se naucis trochu jak pracovat se sny...muzes si aktivne vybrat jak budes jednat v tom snu...:-) b) me to prislo, jako kdyz mluvis o Bohu. Pak se mi to libilo, ale nelibil se mi ten titulek, protoze s tim nemel nic spolecnyho...:-)

Candy
27. 12. 2003
Dát tip
Já jsem tím nemyslela někoho konkrétního,ani Boha,ale spíš to bylo psaný v takový smutný chvilce a myslela jsem asi na někoho,kdo by mě mohl mít rád,někoho vysněnýho,co nebude nikdy reálný,... Ale jinak děkuju za vaše názory. Andulka: Já vím,že můžu se svými sny pracovat a vybírat si,jak v nich budu jednat-to taky dělám,ale skutečnost je a vždycky bude jiná a sny zž někdy přestávají stačit...

zuzuzu
26. 12. 2003
Dát tip
hmmm... to mi nic neříká.... zkus to říct jemu)))))

Dero
26. 12. 2003
Dát tip
Popravdě ... taky mi to nic neříká ... ;o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru