Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ultraviolet

04. 01. 2004
5
1
2803
Autor
des_te_meer

listopad 2003 Těm, kteří mi tady chybí. MVR \\\"Nejlepší obrana je útěk. Při zahnání do rohu je nejlepší obranou útok.\\\"

kroky se plížily samy v sebe
sobě se vzhlížely navždy
krát navěčnost
proslovy sousloví poslové souvislostí
modrej attic room plnej očí
& koutů........ tmy

chytám se stébla
očima hvězdy lapám
do sít(í)nic
a jsme na hranici svítání
když ráno na nás padá
ve zběsilým čtyřčtvrťovým taktu

záchvěvy prostřihy záblesky
auta myšlenek přecpané vagóny otevřené střechy
one year before
zvířecí reflex co zůstává
různý nálady pro různý vůně
strhaná sláva, oči pro potlesk

jednou se sama ze sebe
naposled vypíšu do bíla
navždy podplatím si svou radost
ze slunce
z rána
ze života

1 názor

***

johanne
08. 06. 2004
Dát tip
perfektní... *

Rowenna
08. 06. 2004
Dát tip
*********

Semeno
09. 03. 2004
Dát tip
Woman, to je divný slovo, znám i horší. Proč nejsme bezpohlavní, ..nebo hermafroditi.. Šneci jsou nejsympatičtější No, já jenom, ..MDŽ Všechno nejlepší, ..ale nevim co je tím nejlepší míněno Fuj, je to čim dál tim silnější..... asi propadnu z traktoroškoly, ..tudíž autoškoly bez auta... když se místo učení zabývám internetem. Tvoje báseň je moc..... nevim. Já sem jí vytisklo, a nalepim si jí do sešitu, ..a pak ti o ní někdy třeba něco povim, ..vono se s plnym žaludkem přemejšlí blbě. Spalo by se líp. no, .......krásný život přeji.. semeno

dapler
06. 03. 2004
Dát tip
Název nebyl opsán.Je to náhoda a má vztah k tomu pro koho je má báseň.Tak se omlouvám.

des_te_meer
10. 01. 2004
Dát tip
Nicollette > no, tohleto jsem napsala uz pred tim, nez jsem si koupila ten parfemek. Ono je totiz ultraviolet shodou okolnosti i nazev meho snad nejoblibenejsiho techno tracku, kterej muzu poslouchat hodiny, ten byl asi ta uplne puvodni inspirace:)))

Nicollette
09. 01. 2004
Dát tip
des: :))) no vidiš, si měla kde chytat inspiraci :-))) fakt to má takový zvláštní tempo .-))) a ta vůně se line celym počítačem :))))

des_te_meer
06. 01. 2004
Dát tip
zvedavec > ja proctu postupne vsechny, stejne tady nemam tolik prace, tak muzu nejak prijemne zabijet cas! :) Nicollette > juj, to je mi pocta! :) Diiiky:)

des_te_meer
06. 01. 2004
Dát tip
Nicollette > btw. jak si ctu jeste jednou ten komentar od tebe a o tom, ze to ma svou vuni, tak me ted napadlo, ze jsem si prave pred par dny koupila parfemek, co se jmenuje ultraviolet:)))))))))))

des_te_meer
05. 01. 2004
Dát tip
Nejenom psanim, to psani je az takovej konec. A asi to nejde nazvat jenom podplacenim, protoze pisu rada a to mi moc jako podplaceni nezni. A najde se jich mozna vic, jsem nebyla dlouho na Pismaku a koukam, ze mam cist poradne hafo tvych dilek. :)))

zvedavec
05. 01. 2004
Dát tip
čítaj nové - ak budú :-)

Nicollette
05. 01. 2004
Dát tip
proslovy sousloví poslové souvislostí tohle se mi hrozně líbí :) dílko velice zdařilé, má to svůj styl, svůj rytmus svou vůni... ..............čoveče...............tohle.............se mi fakt líbí :)).......prostě je to dobrý.........asi...........asi si to dam do nejoblíbenějších............ty brďo............asi fakt........OK,dávam:)) tip samozřejmě.........

zvedavec
03. 01. 2004
Dát tip
do sít(í)nic :-) jednou se sama ze sebe naposled vypíšu do bíla navždy podplatím si svou radost ze slunce z rána ze života písaním si podplácaš radosť? asi aj ja, a tuším to pomáha. Mne obzvlášť, keď to napísané zverejním... a keď sa ukáže aj nejaká reakcia, nejaký záchvev porozumenia. A vždy sa niekto nájde, to je pre mňa krásne. :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru