Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nevěra

16. 01. 2004
23
4
9395

Seděl u televize a poslouchal, jak se jeho žena sprchuje. Vyteklo už hodně vody odpadem jejich vany od té doby, kdy se naposledy sprchovali společně. Vstal a otevřel dveře do koupelny. Potichu. Chvíli pozoroval ženu za závěsem a po chvíli jej odhrnul. Instinktivně si zakryla jednou rukou prsa a druhou klín. „Co děláš? Nech mě, prosim tě, aspoň umejt!“ vykřikla a rychle škubla závěsem, aby ho vrátila do polohy „zataženo“. Vrátil se zpátky k televizi a měl vztek. Slyšel, když žena opustila koupelnu a slyšel, když se ukládala do postele. Chvíli počkal, potom se potichu svlékl a šel za ní. Vlezl si pod peřinu a beze slova našel její rameno a pohladil ji. Rukou sjel na bok a pevně ji stiskl. Bylo v něm už víc agresivní touhy, než něhy. Otočila hlavu a řekla: „Miláčku, chce se mi strašně spát, jsem utahaná, víš, nech to na víkend.“ a přikryla se až k bradě. Lehl si na záda a přemýšlel, proč mu říká „miláčku“ a zní to jako „ty starej kreténe“. Chytil svou erekci a zatlačil ji zkušeným hmatem do břicha. I kdyby měl chuť onanovat, v posteli vedle své ženy nemohl. A on ani chuť neměl. Věděl, jak to dopadne o víkendu, víkend bylo zaklínadlo místo „nech to na jindy (svatýho dyndy)“. Ráno vstal, jak „zpráskanej pes“. Dokonce práskl i dveřmi od auta, na což byl velmi háklivý. Cestou přes Prahu se vyřval, za volantem bylo snadné pustit agresivitu z klepet. Pracovní proces protrpěl a odpoledne ukecal kolegu a přítele na kus řeči v baru: „Vožereme se a domu si vezmeme taxi, platim to!“ Hned, jak vešli, rozhlédl se, jestli někde nejsou nějaké kůstky, o kterých by bylo příjemné snít. Sedli si kousek od stolu, kde seděly tři a objednali si pití. Ani se nesnažil zakrývat svoje pohledy. V duchu odhadoval, jestli by měl u některé z nich alespoň malou šanci. Možná u té brunetky, smála se hodně nahlas, takové se moc nestydí. Prvního panáka do sebe vlil na ex, druhého nadvakrát a po třetím se s přítelem odvážili přesednout si ke stolu dívek. Ani v té chvíli možná ještě nechtěl tu černovlásku přemlouvat k nějakému erotickému skotačení, přišlo to, až když mu v záchvatu velmi hlasitého smíchu, ke kterému neměla ani zvláštní důvod, položila ruku na stehno. Spíš dál od kolena, než blíž. Opravdu se nedá říci, že by v té chvíli přemýšlel, prostě ji chytil dlaní zezadu za krk, přitáhl si ji k sobě a políbil. A opravdu ani nečekal zápornou reakci. To, že mu vrazila jazyk do krku považoval za reakci kladnou. A to, že mu potom vrazila jazyk do ucha, než mu pošeptala: „Chci tě!“ ho donutilo rychle zaplatit účet a vypadnout. S ní. Byla divoká, tak divokou ženskou ještě neměl. Používala všechna ta slova, která používají jen chlapi a jen ve společnosti jiných chlapů a jen po několika sklenkách. Rozpalovalo ho to do nepříčetnosti, to její: „Mluv, řikej mi to, řikej mi, jak mi to uděláš a čim, chci ho tam cejtit, toho tvýho velkýho, tvrdýho, nadrženýho čuráka!“
Ten den přišel domů velmi pozdě. Odemykal a pískal si jednu z těch úchylných melodií, které hrají v jednom kuse v rádiu. Jeho žena seděla u televize a když vešel do obýváku, vyčítavě se koukla po hodinách. S úsměvem k ní přistoupil, políbil ji na krk a řekl: „Ahoj, lásko, jak ses celej den měla?“ a aniž by počkal na odpověď, odešel do koupelny. Ve sprše si zpíval. Když ze sebe smyl vůni drahého parfému, lehl si ho postele a s úsměvem na rtech usnul. Asi na dvě minuty, probudil ho křik: „Tak že bys mi, laskavě, vysvětlil, kdes byl celej večer?“ Lekl se. Otevřel oči a otočil se po hlase. Viděl, svou ženu, jak stojí ve dveřích ložnice, ruce v bok. „Pojď spát, kytičko (kytičko jí říkal v dobách, kdy se ještě milovali každý den, v dobách zamilovaných), zdržel jsem se v práci, měl jsem dobrej den, tak mi ho nekaž.“ „Ptala jsem se tě, kdes byl a neurážej mě tim, že budeš lhát!“ sedl si a kdoví, kdo mu nakukal, aby řekl: „OK, omlouvám se, nebudu ti lhát, byl jsem si zapíchat, bylo to skvělý, ta holka má v těle ďábla a v duši možná taky!“ rozesmál se, byl rád, že jí mohl ublížit, pomstít se, otočil se zády ke dveřím a zavřel oči. Ovšem křik se ve vteřině přemístil ze dveří k jeho straně postele: „Zopakuj to! Zopakuj to, cos dělal!“ „Píchal jsem s holkou, kterou jsem potkal v baru a bylo to neuvěřitelně skvělý!“ křičel. „Ty hajzle! Ty sráči!“ dostavil se příval nadávek, které očekával. Klečel v posteli proti ženě, kterou miloval už tolik let a sledoval, jak se jí při těch výkřicích hrnou slzy do očí. „Nenávidim tě! Seš zasranej parchant, zkurvenej děvkař, nenávidim tě!“ skočila po něm a nečekanou silou ho udeřila do ramene. Ta rána ho posadila a udivila. Ji povzbudila k dalšímu výpadu, vrhla se na něj oběma rukama. Chvíli ji nechal, aby do něj bušila. Pak ji chytil za předloktí a položil ji na postel. Nohou si ji narovnal pod sebe a lehl si na ni. Ruce jí držel za hlavou a políbil ji. Možná ji chtěl jen spacifikovat, tak na něj nemohla, ani pěstmi, ani nohama, ani křičet. Zmítala se, snažila se vykroutit z jeho sevření, vyklouznout z pod jeho těla, snažila se křičet i když měla ústa plná jeho zubů, lapala po dechu a potom vydechovala přímo mezi ty jeho zuby, snažila se kopat nohama, ale všechno to její snažení způsobilo jen to, že po chvíli cítila na břiše velmi tvrdé „něco“. Teď se naplno rozbrečela, už se nesnažila nic říct, už se ani nesnažila se vykroutit. Brečela, ležela pod ním bez odporu, až i on povolil, pustil jí ruce a nadlehčil se. V tu chvíli ona vzala jeho hlavu do dlaní, podívala se mu do očí a řekla: „A teď budeš píchat se mnou!“ a zvedla nohy, pevně je stiskla okolo jeho boků a pánví se přitiskla na jeho břicho.
Ráno, když zazvonil budík, leželi oba nazí (to už se dlouho nestalo), v objetí (to možná ještě déle) na jedné půlce postele, on držel v ruce její ňadro a ona ho objímala okolo beder. Spolu se vysprchovali a navzájem se důkladně umyli. Ve výtahu se líbali a cestou k autu se drželi za ruce. Černovlasá dračice mu volala v poledne. „Jsi skvělá“ řekl „někdy ti brnknu, měj se. Jo a dík.“ A pak zavolal manželce: „Chci tě, strašně tě chci," šeptal do sluchátka "chci ti ho tam vrazit a šukat tě, až budeš prosit, abych toho nechal!“ a poslouchal, jak se jí třese hlas, když odpovídá jen tiše „ano“.


4 názory

Piscis
07. 12. 2007
Dát tip
Super povidka, moc dobre se to cte, tema je zajimave....co vic dodat? Snad jedine veliky TIP:-)

MÁLEM??? tak to je špatný :-(

:-))) já myslim, že ňáký i takový budou :-) nuďme optimističtí :-))))))

bestye
08. 08. 2006
Dát tip
tož že vysekávám poklonu :c)

no já takovou ženskou znám :-)))))

bestye
08. 08. 2006
Dát tip
myslím, že Rufus to řekl za mě. Moc pěkně se to četlo :c)*

R_D
22. 10. 2004
Dát tip
pravdive ...

Fidunka
22. 03. 2004
Dát tip
Tady nemám na hlubší kritiku..:) Je to vážně dobře napsané a víc k tomu nemám co říct (shltla jsem to jedním dechem, takže jsem se tu málem udusila..!:) Don't_worry:Já jsem blíženkyně a připadá mi, že ačkoliv ve mně sídlí dvě a více osob, mám ty rezervy mnohem menší!:))))

Fidunko, pššššš úsměv

v každým člověku je několik lidí bych řekla :-) minimálně jeden lepší a keden horší :-) Jackyl a Hyde má reálný základy v každým z nás :-)

Překvapení :-) když jsem viděla, že u toho mám tvou kritiku, tak jsem se lekla, protože zrovna tohle neni nic pro citlivý duše :-)))))

Tak to je dobře, že seš poučená a tolerantní :-) díky .-)

Morney
11. 02. 2004
Dát tip
hodně dobrý, fakt super *T

WOW! :-)))))

Jiřík: No, vidíš, tady bych nečekala, že ty bys utrousil tip, myslela jsem, že nejsi ani na sprosťárny, ani na nevěru :-))) matylda: No já jsem absolutně proti nevěře a tak se snažim v tom šťourat, abych zjistila, jestli to fakt někdy neni k něčemu dobrý :-)))

j_i_r_i_k
26. 01. 2004
Dát tip
Co se sprosťáren týče noukoment, na nevěru fakt nejsem... Nicméně co bych netip, když se mi to líbí, když to má drajv a nevidim v tom vylívání srdíčka (ač tam možná je, co já vim :) )...

No asi spíš neni :-)))

Matylda
25. 01. 2004
Dát tip
Kouzelné - od začátku až do konce! Přesně takto by si přála spousta aktérů nevěry příběh zakončit, ale babrají to, protože se často ani jedna strana neumí k věci a své živočišnosti postavit čelem. A dobře jim tak. Nebyl by podle téhle povídky svět veselejší??? :-)

j_i_r_i_k
19. 01. 2004
Dát tip
Hlubší kritika? Co to je? Otázka jak moc hluboko právě pod tímto dílkem mohla by vyznít trochu nejednoznačně, proto snad ani ne :)... Jinak super, řešit reálnost je divný, to už je tak krásný na světě, že je každej jinej, takže je to reálný i nereálný... A já moc filosofuju, takže radši tipnu a jdu dál :)...

anonym, guy: Znaky jsou pryč :-) gASK: No, nějak se tu nic nerozjíždí!!! rainman: já jsem to nebrala, jako příklad vyrovnávání se s nevěrou, ale spíš jako příklad vyrovnávání se s nedostatkem fyzickýho kontaktu, kterým v manželství dost lidi trpí, jak se to může zvrtnout a že to třeba nakonec může bejt osvěžující nová vlna něčeho nepoznanýho :-)

Charlote
18. 01. 2004
Dát tip
Je to dobrý a reálný i ten konec. Já myslím, že by takhle reagovala většina žen, když pominu vztahy 15-ti letých puberťáků. Podle mě není nevěra sex, ale když ten koho miluješ něco cítí ještě k někomu jinýmu. Výborně napsaný. TIP

ano, to je takovej ten ženskej pohled na nevěru, hlavně, aby k ní nic necejtil. Chlap se bojí, aby mu na ten jeho majeteček někdo nešáh :-)))

gASK
18. 01. 2004
Dát tip
Říkám časem:) Jsi dneska nějaká netrpělivá....;)))

aha...tak já budu čekat

gASK
17. 01. 2004
Dát tip
Tak jsem si to dal znova a musím říct, že to je pěkně protistereotypní a takový protiproudový:) Prostě skvělý...takže tip*;)

:-) jo, protiproudový :-)))

chicoria
17. 01. 2004
Dát tip
No tedy nevím, jestli by mě chlapova nevěra vytrhla z nechuti do sexu, spíš naopak, no ale....proč ne, i to se stává.-)))tipík.-))

někdy se to opravdu stává :-)

Do 18 vstup zakázán ... Myslíš si, že každá žena má takové rezervy? Snad blíženkyně ano, když jsem se dočetla, že to není jen jedna baba, ale rovnou dvě a více. :) Ostře napsané, reálné se šťastným koncem a nenudným pokračováním u nich ... asi *

Myslim, že každej má nějakou rezervu, ať už je jakákoliv :-)

gASK
17. 01. 2004
Dát tip
A to si představ tu nádhernou debatu, co se ti tu časem rozvine;) To teprve bude proud.....

rainman
17. 01. 2004
Dát tip
trošku netypický, jak se vyrovnat s nevěrou, ale ne zas tak moc...a někdo má rezervy a jiný zase zábrany, záleží, co je silnější...*

gASK
16. 01. 2004
Dát tip
Tohle je trochu "něco jiného":))) Nemám teď schopnost adekvátně zhodnotit, měl bych už radši spát...tak jen podotknu, že se vrátím....a že ten konec je na můj vkus moc happyendovej a převrácenej. Ale život už je takovej..;)

Dík :-)

gASK
16. 01. 2004
Dát tip
Bylo mi potěšením;)

greengage
16. 01. 2004
Dát tip
je to dobrý. :-)

jak dobrý? Můžeš to trošku rozvinout? :-) prosím :-)))

Rufus
16. 01. 2004
Dát tip
Je to zpočátku nechutně pravdivý, ale ten konec už tolik ne. Resp. takovou ženskou s takovou reakcí neznám. Většinou by to byl totální konec... Ale bezva napsaný *

guy
16. 01. 2004
Dát tip
Formální pojetí v mém pohledu mi přijde adekvátní obsahu, akorát mi mírně vybočuje to vzájemné mytí pohlavních znaků, v mé hlavě je výraz znak fixován na něco zástupného, s čím se přímo konkrétně nemanipuluje ... pokud už mám nahlížet na znak jako na nějakou konkrétní věc, která se dá umejt pod sprchou, tak si představuju něco, co předtím viselo zaprášený někde na zdi, než někde na lidským těle ... ale třeba to vidím blbě :-)

Crowley
16. 01. 2004
Dát tip
Moc dobře napsaný, ani jedna věta mi tam nepřijde zbytečná, nudná nebo zdlouhavá. Má to spád a ten konec mi nepřijde zas tak nepravděpodobnej (nebo že bychom u nás doma měli rodinný problémy?...) :-) Máš ode mě T*ipík! Crw.

fungus2
16. 01. 2004
Dát tip
Tak to mě zaujalo!! TIP

Negi
16. 01. 2004
Dát tip
Tak už to v životě chodí, ale ten konec je přeci jen takovej vysněnej, ne? I když..

StvN
16. 01. 2004
Dát tip
Možná jsem chvíli přemýšlel o pravdivosti příběhu, ale pak jsem si řekl, že to neni tak důležitý. Důležitý je, že má smysl, myšlenku, která je uchopitelná i pro mě a pointu, která mi říká, ano udělal jsem dobře, že jsem četl.

Gerzon
16. 01. 2004
Dát tip
Ten konec je ze života, já to vím. *

Aaria
16. 01. 2004
Dát tip
Pravděpodobnost konce? Přijde mi to nesmyslné rozebírat. Konec prostě JE. Krásný den

Jen mi tak přišlo, že někdy je sex v manželství stereotypní a nudnej, že někdy si lidi nedovolej myšlenku, že když chlap zašeptá ženský do ucha něco hodně vulgárního, tak je to vzrušující, zavrhnou to, aniž by to vyzkoušeli, nejdou do toho, kvůli předsudkům a výchově a tak a pak se něco stane a někdo jim ukáže, že to může bejt docela rajc :-) Díky všem :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru