Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zrádná cesta kolem světa

09. 08. 2000
3
0
1766
Autor
Kovi

Nabírám citovost přebírám rozum hledím Nemotorný mozek rozsel kříže všude kolem mě Obrazy divočiny zdivočelé mé JÁ Snad už slyším jeho řev.. řev motýla, Jime Jekot neživého mě ničí Ničí mne vše, co vidím nejvíce však nezastavitelné Můj život se nachází zabedněn ve ztemnělém vagónu toho nejrychleji se řítícího vlaku kterému kdy země a příroda dovolily prohánět se skrze jejich krásy Nejezdí po kolejích.. ony nemohou skončit Vlak nemůže vykolejit.. Jsem odsouzena k věčné izolaci, sama v tom malém prostoru, já a tma, já a samota, já a můj vagón Vagón plný smutku Vagón nejistoty Zrádná cesta kolem světa Chci se mýlit - být lidská.. Ve svém vagónku mám malé okénko (to je jádrem mých problémů) To okénko bez růžových skel Opravdu jste ještě nikdy neviděli ten dlouhatánský vlak řítící se skrze vše? Škoda.. Já jen.. viděla jsem vás všechny do jednoho.. I TEBE!
Lasy
19. 09. 2000
Dát tip
A zase jsem tu . . . Je to sila,porad tam vidim neco co minule videt nebylo nebo neslo .. . Je to bomba!! LASY

Lasy
15. 08. 2000
Dát tip
A stejne je to dobry, rad se k tomu vracim. Lasy

Lasy
10. 08. 2000
Dát tip
K tomuhle se budu muset vratit, nejak to nemuzu stravit, ale urcite vim jedno - neni na mne hezkej pohled, skrze to okno, anijinak. Tahle vecicka ve mne evokuje takovej pompezni a krasnej marnotratnej smutek, no nakonec -je nam oboum svym zpusobem vlastni . . . jo uz sem tomu prisel na chut i na kobylku mas u mne malej ale dulezitej plus. Za vsechno, nejen za tuto basen. -TIP- LASY

Mahoney
10. 08. 2000
Dát tip
nevím co dodat jiného než TIP přesto, že vě mě křičí tisíce myšlenek křičí beze slov (ehm, Lyryk někde nakousl, že hodnocení se pozná podle počtu I ve slůvku TIP... tak si představ nekonečný vlak složený ze samých I... myslim, že Ti to problémy dělat nebude :-)) omlouvám se, že ty I podávám jen formou představy, ale všechny by se mi sem nevešly...)

Mahoney
10. 08. 2000
Dát tip
ještě něco... já to vidim tak na tři TIPy, tak kdyby tu někdo jen tiše procházel kolem, může tu za mě nějaký nechat, díky :-))

Lyryk
09. 08. 2000
Dát tip
Jsi všímavá... To černé okénko vlevo dole na obrazovce :-) Myslím, že je to výstižné..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru