Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vypsaná fixa!!!

23. 02. 2004
1
0
4510
Autor
ch_34

jelikož pořádáme koncert, rádi bychom vás pozvali... Takže: Jablonec nad Nisou klub Na rampě 5. března 2004. r. 100,-

V pátek

5. března 2004

 

Vám přinášíme koncert kapely Vypsaná fixa, což už by samo o sobě stačilo k příjemnému kulturnímu zážitku, nicméně toho máme ještě víc. Až z Ostravy přijede kapela Glayzy (http://www.horizontrecords.esc.cz), kde nástroje obsluhují z většiny osoby něžného pohlaví, ale něžností se od nich nedočkáte. Budou to do vás pražit jako letlampa do těla opáleníchtivé děvy. Navíc se seberou dvě jablonecké bandy, které rády kytary. Vystoupí Vomit (http://vomit.zde.cz) a Between the pallisade (http://betweenthepallisade.zde.cz) no a aby jste už vážně neměli jinou šanci než přijít, tak vám tohle všechno dáme za pouhých sto korun. No a to furt ještě není všechno. Už si připadám jako Horst Fuchs, akorát nemám náušničku a nemám funkci eversharp. Místo toho vám nabídnu speciální slevy a výhody.

 

  1. předprodej probíhá od 8. února 2004 v klubu Na Rampě na baru. Cena lístku v předprodeji je 90 korun českých
  2. rezervace vstupenek je možná na e-mailové adrese jibl@kuk.cz . Rezervace vstupenek je nezávazná, ale pokud si vstupenku nevyzvednete Na Rampě do 18 hodiny v pátek 5. března, tak hold propadne. Pokud si vstupenku rezervujete zaplatíte pouze 95 korun českých
  3. Speciální cenou odměníme všechny, kteří Na Rampu přijdou již v 18.00 a neodejdou (budete se posilňovat na tu koncertní smršť). Dostanete pivo zdarma a vstupenku za 95 korun českých

A protože chceme navázat dobré vztahy s Ostravou. Tak všichni, kteří mají v průkaze totožnosti uvedeno jako místo trvalého bydliště Ostravsko, dostanou od nás lístek zdarma. (No, hold to maj daleko)


info: http://tunel.zde.cz http://www.ch-34.tk http://www.klubnarampe.cz


Pořadí kapel:

 

Between the pallisade    19.00                

Vomit              20.00

Vypsaná fixa          21.00

Glayzy              22.30
Semeno
08. 03. 2004
Dát tip
Pochybuju, a teďka je pozdě, ..už jsem mimo Hořovice, ale neboj, nejspíš se na nátlak dostaví na Písmáka, ... :o)

Semeno
05. 03. 2004
Dát tip
Sem se leklo co to kecáš, že bys mi zmáknul ZJ nebo co. Takhle jsem dostali do nosu ale stejně voba, páč mi jede jenom brambiště, a to je v pr.. páč jedem do Hořovic... a ...M.... a je to v háji. Tentokrát nebudeš na obtíž ty s Michalou, asi tak. No, to je jedno, já to ňák přežiju a když to přežiju tak umožním vlastním zrakům spatřit posvátného m11 a to za to stojí,.. :o))

ch_34
05. 03. 2004
Dát tip
hele,,, víš, jak zapomínám tváře a jména... tak tvář si pamatuju, ale jméno mi chybí... ten bloďák... Michal, nebo Martin....u kterýho jsem spal.... zaptej se ho, jestli nebyl teďka v Jablonci, páč se mi zdá, že jsem ho potkal v hospodě...

Semeno
01. 03. 2004
Dát tip
Ty vole myslíš že tě vyměnim za thema11 ? nevymenim! Promiň šmoulo, a já z toho mám ještě radost, no máš to prostě hloupě vymysšlený, protože veškerý zdravojádrovci co v tu dobu jsou volný, tak jsem již přetáhlo do Hořovic, tudíž, Smůla, tůdle nůdle, sakra, proč z toho mám takovou radost? Jsem odporné semeno. :o))

ch_34
01. 03. 2004
Dát tip
kdepak! Michalu nepřesvědčíš! Jejího tatíka přesvědčím já! Wemeno, nepřesvědčíš! Svou maminku přesvedčí ona! A ty se přesvědčuj sama! Ale Semeno, ty tam bejt musíš! Dokonce budeš i číst! Sakra, ještě řekni, že se ti nelíbí Děloha velryby?!!!
tak to jsem si to spletl... upssssmšmšmšmš
na Fixu si nechoďte třeba, hlavně, že budete 21. Michala snad ale půjde, a to mi stačí...

Armand
26. 02. 2004
Dát tip
škoda že až v Jablonci ...

ch_34
26. 02. 2004
Dát tip
hele, co furt máte?! to neni vůbec daleko! je to tak blízko, že do Prahy nedostanu kolej! prostě si stoupněte na Čerňák a chvíli stopujte...!
mám pro vás speciální nabídku! Kdo je z Prahy a dokáže mi, že ho znám, dostane pusu... a neptejte se od koho...

turandot
24. 02. 2004
Dát tip
ať nečeká...ježiš to je kzešílení věta... převeďte text do negativa...realita je na hovno...

ch_34
24. 02. 2004
Dát tip
sur-reali-ismus!

drfaust
23. 02. 2004
Dát tip
Jojo... s pár kluka z Fixy jsme chodil na průmyslovku:) Ať žije pach:)

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
chmmm, chci, nemůžu, nepojedu

turandot
23. 02. 2004
Dát tip
-II-( to sou muří nožky, abych neopisovala po Wemeni slovo od slovy) aúúúúúúúúúúúúú!

ch_34
23. 02. 2004
Dát tip
Michaeló, tak... já vim, nepustěj, ale mohli by ti říct, běž na koncert, potkýme se teda zejtra tam a tam, nebo víš ty co? přijeď až v neděli, nechceš nějaký peníze...? Tak, pozdravuj Pavla a jeho rodičům vyřid, že jsme ho čekali na lyžích... Ale to je škoda, že jsme si s nimi nemohli popovídat... Tak už jeď, ať nečeká...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru