Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

CHile, Peru, Ekvador

24. 02. 2004
0
0
2626
Autor
Matyjustin

Kdo by snad nahodou chtel aktualni informace ze Santiaga, Valparaisa...atd atd - nebo vubec z Chile, Peru a Ekvadoru, at se mi ozve do posty. Budu v Jizni Americe jeste mesic a neco...
Matyjustin
02. 03. 2004
Dát tip
No, tak vec se ma tak, ze kvuli krizi v Peru jsou vsude stavky a bojkoty a protestni pruvody po ulicich. Doprava je zablokovana, mame docela otresny zazitek s autobusem z Moquigue do Puna, zatim se to neuklidnilo. Do Ekvadoru se asi nedostanem, tak dame trochu z Bolivie. Doufam, ze tam to bude klidnejsi a ze nedavne demonstrace jsou pase... Kdo se chysta do Chile a Peru - a chtel bz neco vedet o fintach zlodeju, do posty napisu :o) Mabi: Kdyz bys chtela neco online, tak se muzem domluvit na tretiho na chatu - je tu posun o 6 hodin zpet. ted je 19:00 - v CR je 1 hodina ranni :o) - jo a morce jsem mel vcera, doufal jsem, ze nebude vcelku, bylo :o)

Prokletí
01. 03. 2004
Dát tip
Pozdravuj od mi Tichýho oceána, ju? ;o) Díky ;o) m.

Mabi
25. 02. 2004
Dát tip
Ahojky,zaregistrovala jsem, že se pohybuješ v exotických zemích,alespoň pro nás, nechtěl bys napsat pro www.neraweb.cz nějakou reportáž. Nebo, že bychom udělali rozhovor po drátech pro Neraweb? Nemáš nějaký fotky v elektr. formě? Mimochodem viděls v Chile běhat venku osmáky degu? (mám je doma:-) Kapybary si asi neviděl, ty žijou ve Venezuele a tak, jo a jedls v Ekvádoru morčata? No takže pokud budeš mít zájem, prosím napiš mi na: martina.bittnerova@seznam.cz. Každopádně ti přeju příjemný zbytek pobytu.

Fou_
24. 02. 2004
Dát tip
mě by hrozně zajímalo, jestli ještě vařej tam na rohu calle josé zapatos con botas...a jak hráli Neumáticos s Coches..8-)))

Matyjustin
24. 02. 2004
Dát tip
no uprimne varej tu na vic mistech a ne vsude jsem jedl :o)) a jak hrali? Pokusim se zjistit, ale pokud nekdo bude chtit informace typu: Jestli jeste bydli Señorita Cecilka na rohu Esperanza a Av. Portales, tak to zas asi ne :o)))

Fou_
24. 02. 2004
Dát tip
tak teda tam si zajdi, protože to něco uvidíš! já tam jedla dvakrát a až tam pojedu, určitě se tam znovu stavím...:))

Matyjustin
24. 02. 2004
Dát tip
Tak jo, tak ja pak reknu ;o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru