Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

08. 03. 2004
2
0
2519
Autor
Candy

Jak naučit se mám radovat, život prožívat

I milovat a o sny své se podělit?

Třeba někdy potkám někoho, kdo radu mi dá

Řekne mi, co už stejně dávno vím

Ejhle - hned ale stejně na svět jinak se podívám

Nevím jen, jestli mi jeho rada pomůže

Když neumím sama sebe překonat

A nechat citům srdeční hradby probourat...


Simona
13. 03. 2004
Dát tip
Ty tu cestu najdeš, já to vím;o)*t

Candy
11. 03. 2004
Dát tip
Díky všem... Milly:...to máš pravdu - já jsem celkem dobrej teoretik, ale ve skutečnosti to je všechno na tisíce mil vzdálený tomu, jak bych si já představovala, ža by to být mělo... V¨ědět je sice nejlepší začátek,ale mnohokrát to je i koncem, samotný uvědomění nestačí... Lancelott:...To snad máš pravdu - Jitřenka mě totiž bude provázat celým životem, protože je to moje jméno - severskýho původu- prostý lid dánský tak pojmenoval královnu - dceru Přemysla Otakara I.- Markétu, protože byla vlídná a díky jejímu vlivu v zemi byly zavedeny zákony, které lidem pomohli k lepšímu životu,dodneška se o ní v Dánsku pějí oslevné písně, vzniklo složením slov, jež znamenaly "krásný den , jitřenka".... Účelovost- asi myslíš třeba Ejhle, co?- Prostě na éčko moc vhodných vět nevymyslíš...a jinak díky...

Hanca
09. 03. 2004
Dát tip
Bude lépe, uvidíš.

Candy
09. 03. 2004
Dát tip
Já v to doufám, že bude líp, i když ono vlastně tak špatně není, jen tohle je asi můj dlouhodobý pocit a myslím, že zůstane i dál, ale i tak to může být na světě hezký, i když občas trochu smutnější,ale to už záleží na každým z nás jak si to na tomhle světě vyválčíme...A děkuju...

Milly
09. 03. 2004
Dát tip
Jo, člověk VÍ- však CHOVAT se podle toho, to už je něco jiného.... ...................zas-vědět je ten nejlepší začátek.

Lancelott
09. 03. 2004
Dát tip
Já bych to neviděl tak pesimisticky jako například Hanca...vždyť na tvém nebi přece vychází JITŘENKA krásných dnů:o)) Líbí se mi, jak je to napsáno...(i když místy čouhá účelovost:o) U mě máš tip* :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru