Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SPĚCHÁ! Chcete se zdarma zúčastnit celoevropské konference o jazycích, dialektech a kultuře národnostních a etnických menšin, nestátních národů a kmenů v Evropě?

31. 03. 2004
0
0
2339
Autor
Correggio

podmínky účasti: věk 15-25(ne více než 35)let charakter: čestné, slušné a uctivé jednání zájem o problematiku veškeré náklady (cesta tam i zpět, ubytování, stravování, program) hradí pořadatel, vy hradíte zdravotní pojištění (20 Kč na den v pojišťovně Uniqua) žádný podvod, žádný háček, ale je to na poslední chvíli zájemce žádám, aby uvedli věk, místo, odkud by mohli vycestovat (nejspíš někde mezi Brnem, Prahou a Plzní), jaké jazyky (a dialekty!) ovládá a případně, zda se hlásí i k některé jiné než většinové národnosti (rómská, moravská, slezská, německá, vietnamská ...) nebo k některému kmeni (Chodové, Doudlebané ...) či etnografické/nářeční oblasti (Podkrkonoší, Čuhácko, Horácko, Blata, Kozácko ...). Případně něco o motivaci, proč chcete jet. Omezený počet míst, ale pro vážné zájemce tu naděje je a reálná. Podmínkou osobní rozhovor - přinejmenším po telefonu.

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru