Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

LEGENDA O JEŽÍŠOVI, ANÁLNÍM SEXU A KONCI DINOSAURU

11. 04. 2004
2
1
4525
Autor
SilverArrow

Čas letí svinskym tempem a máme tu opět nejkrásnější a pro křesťana nejvýznamější svátky- Velikénoce. Nebyl bych to já, abych nepřispěl svojí trochou do mlejna. Tak se pohodlně usaďte( nasaďte si potápěčský brejle ať vám z toho nevypadnou voči) a přečtěte si legendu ze starého Izraele...

Bylo nebylo, věřte nevěřte, ale takhle mi to vypravoval Jan Křitel na after party po mejdanu na Araratu, pár dní před tím než ho strhl proud řeky Chuang-Che a on se utopil v peřejích Niagarských vodopádů, když obracel na víru ruské mužiky.

                  Stalo se prý v den Kristových 33.narozenin. S Ježíšem prý když to na něj přišlo nebylo k vydržení( byl totiž stejně jako tehdy jeho 80letá matka stále panic). Tak se Jan společně společně s několika přáteli s Ježíšem putujících( říkali si Judas Priests) dohodli, že zaplatí příteli vášnivou noc s lehkou děvou jménem Máří Magdalena (občanského jména Sandra se zřekla když ji otec vyhodil z tomu proto že měla jednu nohu kratší). Po poslední večeří ho tedy poslai do vykřičeného podniku Růžová ústřice, pokoj 96 v posledním patře s nádherným výhlrdem na jezero Titicaca. Tam již čekala na posteli svlečená M.M.( nevěstka ropného magnáta Santera-tč. na útěku před protikorupční jednotkou vedenou Oldou Šetrným). Roztáhla nohy a pobídla Ježíše, aby přistoupil. Ten neváhal, automaticky přiložil ruku a .........................................................................rána se zhojila!!!!!!!! 

 Máří z toho měla takovej šok, že odmítala 40 dní a 40 nocí masitou stravu( odtud masopust).

 

                             Jenže pracovat se musí a tak první muž-ADAM okusil slastí análního sexu!!! Když se to o něm rozkřiklo, přišel o práci, rodinu a postupně zešílel. Nakonec ho roztrhali vlci, když se toulal hlubokými lesy. Dle zápisu z dobové kroniky Zbyška a Ctirada z něj prý " sotva okosané žebro zostalo"

 

                            Ale zpět k Máří: ta si uvědomila že vlastně nemá co schovávat a ustřihla si sukni těsně pod půlkama a začala jí říkat mini.

Kvůli své pověsti měla Máří pouze jedinou dobrou přítelkyni, brontosauřici Emu (služku u nějakého apatykáře Vejra), které se také svěřila o slastech análního sexu. Jak byla Ema velká tak byla blbá! Roztrousila to všem dinosaurům na celém světě, který pak nedělali nic jinýho, a proto časem vychcípali. Největší skládka jejich těl pak vyrostla mezi Sodomou A Gomorou. Unikající plyny z jejich těl však přes noc otrávily všechny obyvatele. Byl z toho tenkrát velkej poprask. Jedni to sváděli na sopku ETNU druzí na Kurdy...až po čase se přišlo na to, že za to mohla ta KAJDA ze skládky (od té dobvy se odpady recyklují).

 

 Tak přátelé pro dnešek zavírám krám s básněmi a o dalších trnitých cestách osudu Ježíše, Máří a dalších zase někdy příště.................

 

 

     


1 názor

STRABA
31. 07. 2004
Dát tip
Slovy autora: Nesmyslná píčovina

SilverArrow
29. 04. 2004
Dát tip
Krypton: hale ja vim ale prave ten vtip mi byl tou inspiraci bez kteryho by to ani nevzniklo. Ja ho totiz slysel ten den, takze pojem stary je hrozne relativni...a jak rikam me eposy jsou produktem nahleho zjeveni takze bohuzel zadne predelavky...nicmene nazor respektuji

Kryton
29. 04. 2004
Dát tip
noyo, relativita. beru. ale toho KryPtona ti jen tak neodpustim :o)

Kryton
28. 04. 2004
Dát tip
no ze zacatku to vypadalo fakt dobre, ale ten stary ftip, to je kamo fakt skoda... od toho mista dal se mi to uz moc nezda, coz je skoda, pac ftipnej ses. fakt by to neslo predelat? :o)

SilverArrow
22. 04. 2004
Dát tip
Sorry tak tys to nepochopila...Tam ma byt neposrala!!!

SilverArrow
21. 04. 2004
Dát tip
Aby ses nepo..a.a!

SilverArrow
21. 04. 2004
Dát tip
Kytiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:Ma dila jsou okamźitym produktem me neprilis bujne fantazie, tudiz propracovanost od nich opravdu, ale opravdu necekej!!!

Aleya
21. 04. 2004
Dát tip
když máš zaškrtnuto, že stojíš o kritiku, tak se na ni taky nauč adekvátně reagovat...

Aleya
18. 04. 2004
Dát tip
někdy lituju, že se tady nedávají antitipy. první polovina vystavěná na otřepaném vtipu mi připoměla Kameňáky, druhá polovina..."no comment" to ani zdaleka nevystihuje.

Tajpan
15. 04. 2004
Dát tip
No, niektoré vtipy staré, nezasmial som sa, ale náad tam bol. Ale moc si kresťanov nepodpichol. Skús si prečítať moju poviedku Božie mlyny.

Kytiii
13. 04. 2004
Dát tip
znám vtipně popsaný příběh Bible ale daleko barvitější a propletenější... moc práce sis s tím nedal, ačkoli potenciál tam je... škoda

JiKo
10. 04. 2004
Dát tip
Ehm :-)) sem zvědaf co ti na to řekne Synáček

maia
10. 04. 2004
Dát tip
:-)))))) * Srandista, jeden!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru