Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sup a supka

15. 04. 2004
4
8
3710
Autor
MKbaby

Další zvířecí zvířeckost... sorry...

Nasupeně supí supka,
zmizela jí jednohubka.
Kdo jí sváču slup?
Nasupenej sup!


8 názorů

MKbaby
30. 05. 2014
Dát tip

No jo, ale to má být samice od supa. To by pak museli být sub a subka :-)


místo supka bych dal subka


Kočkodan
18. 10. 2011
Dát tip
Vím, jak zmizla jednohubka, má v tom prsty Sergej Bubka.

8hanka
04. 08. 2011
Dát tip
to by si skusil nejaky sup siahnut mi na jednohubku, ech:) K poezii - pre mna musi byt v prvom rade zrozumitelna a ked ma rymy, je to super...volne verse na mna posobia skor ako lyrizovana proza. Dobre rymy kde-kto nevytvori, sklanam sa pred velikanmi nasej, ci svetovej poezie, ktori sa "nehanbili" za zrozumitelnu poeziu a to im to rymovalo, jedna basen:)

To se jako básnička musí rýmovat? Jsem absolutně proti rýmu. Rýmovanou básničku vytvoří s prominutím kde kdo. Ale, volné verše...to už ne. Ale samozřejmě máte pravdu v tom, že někteří autoři zde opravdu píší jen bláboly a druzí jim to chválí pro jejich "hloubku"

MKbaby
03. 08. 2011
Dát tip
Já nemám umělecké ambice, já se jen bavím. Na rozdíl od některých autorů na Písmáku, kteří se berou děsně vážně :) Moc mne baví, když takový autor po ploše divoce rozhází naprosto nesmyslné bláboly, které se navíc ani nerýmují, a ostatní, tj. členové jeho fun-clubu, mu takové údajně poetické veledílo strašně chválí. Čím rozházenější forma a čím nesmyslnější obsah "básní", tím víc si pak autor váží sám sebe, dost často pak takové považování jeho osoby vyžaduje i od ostatních. A tím zasvěcenější literární kritiky děl ostatních autorů pak píše :)

Připomíná mi to tvorbu mých spolužáků, když jsem byla ve 3. třídě ZŠ :) Každopádně chápu, že asi nemá jít o umělecké dílo, ale spíš o pobavení. Tahle nepobavila, ale některé tyhle tvoje "blbůstky" to pobavení zaručují (Rýma, Mravenec) I když...tvorbu aka 3. třída mi připomínat nepřestanou ;)

Sršáň
24. 09. 2009
Dát tip
velmi kvalitní ... miniatura...přesně na milimetr..

Anni
11. 05. 2004
Dát tip
1* :o)

Noe1
19. 04. 2004
Dát tip
:)))))))))

Dero
15. 04. 2004
Dát tip
:o)))

dadif
15. 04. 2004
Dát tip
supka má prázdnýho pupka a sup? už taky zhub´!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru