Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

MMM (Million Marijuana March)

26. 04. 2004
4
0
9155
Autor
houmles

LEGALIZE CANNABIS!

Pro vsechny svobodomyslne jedince tu mame jiz sedmy rocnik popularniho legalizacniho meetingu, ktery se kona po celem svete. stejne tak v ceskych luzich a hajich i letos vypukne akce s nazvem MILLION MARIJUANA MARCH, konkretne v Praze, Plzni, Brne a Trebici.

Cilem jest upozornit na realny stav veci nasi politickou "reprezentaci" a odmytizovani potazmo odtabuizovani rostliny konopi.

PRAHA - sobota 1.maje na letenske plani ve 13:00



pomozte nam vyhrat nad populistickymi kecy nasich zakonodarcu!
howgh.
Nicollette
26. 04. 2005
Dát tip
letos je to taky haló haló, chystam se samozřejmě

houmles
11. 05. 2004
Dát tip
nenasralas. klid. vono je to stejne fuck.

houmles
11. 05. 2004
Dát tip
mno, bylo nebylo.. docela dobry, fotky najdes na www.legalizace.cz - vrele doporucuju :-) akorat chvili chcalo, jinac pohoda..

Kryton
01. 05. 2004
Dát tip
to rebecca13: Huxley mel svoji somu, v holandsku maji svoje skunky, u nas mame pivko a slivovicu. a nejde jenom o verejnost a beztrestnost. muslimove alkohol nesmi kvuli sve vire, tak maji vodni dymky. je veci kazdeho z nas, cim si kdo bude likvidovat svoje zdravi. kocour ma recht, je to jen jakasi varianta. ja osobne treba piju jen cerveny vino a kdyz se slavi, tak fajfkou, coz ma v porovnani s alkoholem jiste vyhody: hlava neboli, kocovina neni, nezvracis... i kdyz jak u koho, ze ano. a za dalsi, ganja tradici ma, ale zmenenou. driv se nekourila, driv se z ni delaly kosile, ktery muzes zahlidnout treba v Erbenovych basnich, dejme tomu. ale mas pravdu v tom, ze nejde ani tak o tu pitomou kytku, jako o principy, to teda souhlasim. viru bych do toho netahal, na tu se da hodit skoro cokoliv vcetne sebevrazdy. jeden smer a jeden styl? tomu se podle me rika moda, ne? :o) takhle dopadlo treba techno. kdyz to tady bylo novy, taky se tomu rikalo "underground". dneska kdo posloucha techno, nosi ruzovy kozisek a nagelovany vlasky, je in. to je to samy, ale v blede modrym.a konzum? hmm. takze hulim a kdyz legalizujou travu, tak prestanu? ne-e. konzument jsem tak ci onak, i kdyz nechodim k mekovi. to s tim taky moc nema co delat, i kdyz mas pravdu v tom, ze to nuda v urcitem smeru bude. ale jestli chces rebelii, najdes si neco jineho. podivej se na ten problem z pohledu nemocneho cloveka, ktereho drzi pri zivote prasky. kdyz do sebe nacpe vsechno, diky cemu zije, je mu z toho leda blbe a nema chut na jidlo. fajfka pomuze. soucasny stav by takove lidi trestal. takze jsem dosel k zaveru, ze at uz je trava legalni nebo ne, vzdycky to bude spatne. ne pro vsechny, ale pro nekoho urcite. dal uz to resit nebudu, pac to nevyresim. ale diky za nazory :o)

Kocour
30. 04. 2004
Dát tip
bože lidi co to tatdy politizujete. Dyk tady jen o to aby člověku nějakej úředníček nepřikazoval čím se může zmastit a čím ne. Sem pravidelnej hulič, skoro denně jedna fajfka, ale až po práci, tak jako si spousta lidí dá po práci 1 pifko, tak nevim proč bych se měl přitom stresovat, že dělám něco nelegálního? O nic jinýho nejde 99 procentům pořadatelů takovýchto akcí a bojovníkům za legalizaci trávy.Nikdo nic nikomu nechce nutit, jen se chcem zmastit s trávy bez ztresu a neskovávat se při tom jak školáci, aby sme si to mohli v pohodě užít, tak jako si dá dělník z kolbenky pro dobrou náladu po práci nějaký pifko. Nehledejme nepřítele tam kde neni. Howgh

houmles
29. 04. 2004
Dát tip
hele nechtejte me nasrat, deti. Prokleti: no comment. Rebecca: od tebe bych to cekal nejmin. tuhle akci organizujeme s holou prdeli uz 7 let, davame do toho svoje prachy a svuj volnej cas. nevim jestli "nas" (to jest particku okolo legalizace.cz) chces oznacovat jako stejny lidi co politiky. jo, ve finale mame vsichni dve ruce dve nohy jednu hlavu, panove pero a damy - prominou - kundu. snaha o medialni humbuk tu je a to prave proto ze jinak se nikdy nic nezmeni a budou tu vladnout krestani nebo jiny fasisti a dopadne to presne jako v huxleym. a vezensky prumysl aby skupoval pozemky kde by jinak mohla rust trava.. Kryton: z tvyho prispevku mam pocit flinty v zite. ze z toho budou media na vetvi - no a co, mame se posrat? ach jo, proc jsou vsichni predposrany? to je jako sedet doma o hladu s tim ze "chleba v krame uz asi stejne bude vyprodanej".. ostatni co se vymlouvaji na "daleko, moc penez za autobus" atd: zijte si svoje klidne zivoty, peace, hlavne se nepokousejte necemu rozumet a projevit se..

houmles
29. 04. 2004
Dát tip
poporade: underground se přece nepokoušel legalizovat, existoval paralelně s establishmentem a to bylo to, co mu právě slušelo nejvíc? OK. muzeme takle fungovat. muzeme se skrejvat a "fetovat travu v kanalech" - obcas policejni pes nekoho vycucha a my si udelame jeden krizek rezavym hrebikem do omitky. nic proti, me to nelaka - pokud se ma tahle zeme navenek tvarit svobodne, pak musi byt i svobodna pro sve obyvatele. kdo tvrdi opak je u me pokrytec. a jelikoz si preju zit ve svobodny zemi, pak chci mit zaruceny ze si muzu "fetovat" pred zraky polycajtu a oni me za to nejen ze neseberou, ale este se usmeji a zasalutuji ;-)))) není ta touha prosadit legalizaci v současné ČR nastavená nějak špatně? NEBYLO BY LEPŠÍ SE OD ESTABLISHMENTU DISTANCOVAT? prostě na něj srát? tak to funguje tedkonc. a jednou za cas prosakne do novin zprava ze tamhle zavreli kluka na 8 let za 2 kytky.. NE, NEPRICHAZI V UVAHU. nechci aby se za "vyuzivani" rostliny (nikoli "zneuzivani", jak hovori nasi zakonodarci) zavirali lidi. natoz za pouhopouhe pestovani. já nevím - je ta legalizace nějak nutná? Vysvětli mi, proč o to vlastně jde? Nemám v tom jasno. Chápala bych spíš tu dekriminalizaci. dekriminalizace - 1.stupen vis, ono nejde ani tak o tu blbou kytku jako o princip - driv do sebe lidi prali co uznali za vhodny. narkomafie a s tim i prani spinavejch penez prisly az se zakazem, odsunutim cele "fetacke sceny" do kanalu na predmesti. a zrovna u marihuany vlastne doslo k tomu ze byla tahle kytka narcena pomaly ze zlocinu proti lidstvu. chapes? soucast prirody, kytka, vobycejnskej kus zeleny hmoty kerej tady roste tisice let - a najednou ti z toho udelaj div ne dabla.. proc? proc by se melo s necim co "by v prirode melo normalne rust" (to ze jsme ji v ramci boje proti drogam pomalu vykillovali je o jinem) melo nakladat jak s vybusninou? chodej ti polycajti pocitat petrklice na zahradu? proc fura jinejch kytek proste v prirode smi rust ale konopi ne? kdo ma mandat mu to zakazovat? trk? pomohlo? proste bych chtel aby se do toho co kde roste lidi nesrali a brali veci tak jak jsou. BTW napada me salamounske "reseni" - udelat z marihuany chranenou bylinu, a pak by jeji trhani bylo trestne ale rostla by vsude - nikdo by uz nemohl namitat nic - kytku - byt chranenou - si muzes pestovat doma v kvetinaci a pak je to kazdymu putna co si s ni udelas, a venku by se to zelenalo... jeeeje :-) a polycajti by nesmeli vyrvat jedinou :-) a vzhledem k mnozstvi tehle kvetiny v nasi prirode (diky vymlaceni) by to docela odpovidalo..

houmles
29. 04. 2004
Dát tip
avi

Milly
29. 04. 2004
Dát tip
Ne že bych byla svatá- taky se chystám trávu vyzkoušet, ale z dlouhodobýho hlediska mám informace, že je to dost nebezpečná jen zpočátku nevinně vypadající sranda..

houmles
29. 04. 2004
Dát tip
ou kej, drz se toho a neco pro to delej, zejo.. ja se holt "realizuju" v tomhle.

houmles
29. 04. 2004
Dát tip
milly: mas recht - je to nebezpecny, muzou te zavrit :-))

Milly
29. 04. 2004
Dát tip
ZDRAVÍ nebezpečný!!! Na témata týkající se drog nežertuji.

Kryton
29. 04. 2004
Dát tip
to houmles: mas recht, kamo. akorat ze ja nehazu flintu do zita, jenom tvrdim, ze bude trvat, nez se s tim zacne neco dit. a "prudit" at uz verejne skrz media (at si treba vyserou voko :o), nebo vysvetlovat to lidem po jednom, ze ganja neni spatna, to je vlastne jedna a ta stejna vec a zaroven jedina cesta, jak dosahnout zmeny. souhlasim s tebou, neb me ganja pomohla spravit moje alergicky plice :o) s temi principy taky souhlasim. co takhle zakazat durman? nebo svlacec? nebo spoustu dalsich a mnohem horsich kytek? sezer par bobuli neceho, co nahodou neznas a diky vlastni blbosti skoncis s vypumpovanym zaludkem nekde na pohotovosti. v lepsim pripade. ganja je v porovnani s tim neskodna. to rebecca13: pravda. vzdycky musi byt nepritel, aby se vedelo, proti cemu clovek stoji. to jsou principy systemu a vyvoje. az se ganja legalizuje, zakaze se neco jinyho. nicmene je nesmysl zakazovat neco, z ceho se driv delaly kosile a provazky a takovy veci. dej si vedle sebe sisku travy a psanicko pervitinu. nebo jinak: postav vedle sebe dva lidi: zkoureneho a opileho. tak co? :o) jo, Huxleyho Konec civilizace jsem samozrejme cetl :o) to milly: cokoli co delas, je zdravi nebezpecny. kdyz vypijes moc alkoholu, skoncis s otravou a pod kytkama. kdyz toho moc zhulis, nic takovyho se ti nestane. a na temata tykajici se drog jsem ja osobne dost citlivy, neb vetsina lidi obycejnou kavu za drogu nepovazuje, ale pritom kofein je jedna z nejnavykovejsich drog :o)

Kryton
28. 04. 2004
Dát tip
to houmles: pravda pravda, nekdo prudit musi :o) to tissaia & bebitka: kdyby se ganja hned legalizovala, media by kolem toho nadelala hrozny humbuk, coz by nebylo vubec dobry. tady na to lidi zkratka nejsou pripraveni. vsude koluje spousta mytu a predsudku. nezbyva nez prudit dost dlouho. az lidi vseobecne zjistej, ze ganja neni spatna, pak teprv se s tim da neco delat. ja to vidim na takovych dvacet tricet let :o( az z nasi generace budou pomalu dedeckove a babicky... driv nehrozi. kdyby si v dnesni dobe politik dovolil zahravat s marihuanou, riskuje svou karieru a ty prasata tam nahore se radsi drzej svyho koryta, ktery maj jisty do dalsich voleb. pak si jen poprohazujou pozice a vysledkem je - lide cesky, plac a plat :o( a z toho je mi na bliti, ne ze spatnyho modelu nebo kvuli nervum...

Kocour
27. 04. 2004
Dát tip
já bych legalizoval šecky drogy

Nia_dont
27. 04. 2004
Dát tip
a co www.kuku.cz ?

papouch
27. 04. 2004
Dát tip
aha, tak proto by někteří naši politici rádi zakázali i soulož! :-)))))

Bebitka
27. 04. 2004
Dát tip
houmles: to byl pokus o ftip citací... po trávě bleju jen sporadicky, spíš od nervů než špatným modelem... Kocour: ještě že nesedíš na Hradě :o) papouch: :-)))

houmles
27. 04. 2004
Dát tip
mno.. legalizace se stejne jeste dlouho nepovede, ale nekdo prudit musi, zejo.. jo a zahraje tam spousta kapel (napr. i Tonda Duchacek) a vubec - proste prijdte vsichni.

Bebitka
27. 04. 2004
Dát tip
houmles: Ducháček? ááááh, závany sentimentu cejtím :))

Prokletí
27. 04. 2004
Dát tip
??? pomozte nam vyhrat nad populistickymi kecy nasich zakonodarcu! ??? z toho vážně seru ;)))))))))) užijte si to ;o) m.

Kocour
27. 04. 2004
Dát tip
kocour na hrad kocour for president

Bebitka
27. 04. 2004
Dát tip
kocour: don´t be silly, vote for kocilly ;-)))

tloudev
26. 04. 2004
Dát tip
joooo! LEGALIZE IT! aneb ofiko stranka legalizace.cz vam doda blizsi info..

Bebitka
26. 04. 2004
Dát tip
a je, to zas bude v alejich nablito... no ale proc ne-e... :)

papouch
26. 04. 2004
Dát tip
cannabis - to je latinsky konopí? papoušek je sice blbej, ale je pro :-)

houmles
26. 04. 2004
Dát tip
brne je to taky tak tam doraz

houmles
26. 04. 2004
Dát tip
beatrice: KDYBY KDYBY - chyby :-( Bebitka: ty po trave blejes? tam se nechlasta, vis?

ulita
26. 04. 2004
Dát tip
hele já nechci bejt za chytríska, ale spíš dekriminalizace než legalizace, ne?

child
26. 04. 2004
Dát tip
legalize kluci, lezalizé:)****

Kryton
26. 04. 2004
Dát tip
na legalizaci si este budem muset nejakej ten patek pockat... taky si myslim, ze nejdriv by se mela dekriminalizovat. primou legalizaci se nadela vic skody nez uzitku.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru