Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Muzejní noc

01. 06. 2004
0
0
4090
Autor
Bebitka

super akce v Praze!!!

 

 

www.muzejninoc.cz

 

 

dne 5. června vypukne od sedmi večer veliká věc: většina pražských muzeí se zdarma (až na výjimky) otevře návštěvníkům... po městě budou řádit speciální zdarma linky... no nevyužijte to! :-)))

 

vhodné pro všechny, odrostlé děti nevyjímaje


Prokletí
03. 06. 2004
Dát tip
já? jsem stvořená pro celosvětový sukcés ;o) m.

Vio
01. 06. 2004
Dát tip
Hmm, to by mohl být zdarma i InterCity Train z Ostravy ;-)

Akce to může být dobrá, bohužel ty stránky se jim moc nepovedly :o(

Bebitka
01. 06. 2004
Dát tip
ale houby, ty stránky jsou náhodou moc pěkný... takový hvězdářský... kdyby nebyly, včera v metru bych si jich na posteru nevšimla... zmlsanci! :)

Nejde tak ani o to, jak vypadají, ale o to, co se z nich člověk dozví, jak jsou přehledné a jak funguje navigace. Tak např.: 1. chvíli mi trvalo než mi došlo, že se v záložce "muzea" má klikat na "hvězdičky". 2.Informace o jednotlivých muzejích jsou poměrně kusé, v malém okénku, takže se musí skrollovat. 3. Doprava - kromě mapy by určitě bodl seznam zastávek a intervaly, kdy budou ty linky jezdit. 4. Některé části mapy jsou "klikací", přičemž to skáče na úplně jiné weby a navíc dost nelogicky... 5. A stejně jsou ty stránky takové smutné...

Bebitka
01. 06. 2004
Dát tip
info o muzeích jsou asi schválně stručně, což osobně vítám, protože bližší věci si můžu najít na stránkách přímo toho kterýho muzea... takhle vím, co můžu čekat toho pátýho... co je skrollovat nevím, ale asi myšítkem popojíždět (?)... dopravu odflákli, to máš recht, ale třeba tím chtěj naznačit, že jsou to stálý trasy, který ale budou ten večer/noc zadara... čili seznam zastávek je stejnej jako obvykle... třebas... ale smutný nejsou, jsou večerníčkový :))

Na mě z nich leze depka :o(

Bebitka
01. 06. 2004
Dát tip
zaslechla jsem slova jako "prostý"...? a "manýry"...? no no, nepouštějte se mi tady do disputací o nešvarech NM, please, to by moh bejt dobrej repelent... a proto tady ta upoutávka fakt nevisí... děkuji pěkně

Bebitka
01. 06. 2004
Dát tip
Vella: já vím, o tom nepochybuju... jen tady netřeba plašit event. zájemce... takže kššššššššššššc! checht

Bebitka
01. 06. 2004
Dát tip
Vella - prrrfektly jůůů (aneb to seš celá ty) jasně, že je to super akce :-)

Prokletí
01. 06. 2004
Dát tip
Hérgot... asi se dovalim ;o))) m.

Prokletí
01. 06. 2004
Dát tip
Jé... potřebuju u někoho přespát, kdo se mě ujmé?????? ;o)))) Za zaslané gratulace a kondolence, případně reminiscence předem děkujeme ;o)))) m.

Bebitka
01. 06. 2004
Dát tip
Prokletí... hmmm, čirou náhodou jsem zrouna sama doma... :-)) máš kliku, holka! :o)

Bebitka sama doma... ajvaj... jen aby se předčasně nevrátil Pišta s kulovnicí... ;o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru