Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Thousand years

15. 06. 2004
1
0
2279
Autor
Lúmenn

je to můj malý pokus o anglickou básničku...spíš básničičku

1000 let

 

Thousand years blood is red,

thousand years I am sad.

Thousand years with my tears

without kiss.

 

Star flies in my eyes

Dream sad is in my head.

 

All is changed in one day,

I love you I can say.

In one day, it all may

be OK….


Gillian
07. 03. 2005
Dát tip
je to naprosto dokonalý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Až teď jsem se dostala k tomu, napsat ti svůj názor. Ale jinak si to pobrukuju už pěkně dlouho. Je to úžasný a naprosto mě to natchlo!!!!!!Další!!!!

Heartless
20. 06. 2004
Dát tip
Tak jo, dik:) Podle me by to byla uzasna vec na pisnicku...

souhlas s Derem i Lukaashem

Lúmenn
16. 06. 2004
Dát tip
Feanor: nejsem ten lumenn ale ta Lúmenn, jsem holka:-)) Heartless: klidně můžeš taky jsem o tom uvažovala, i když velký hudebník nejsem

Dero
15. 06. 2004
Dát tip
be OK ... takové geniální rýmy čeština nemá ... ;o))

Feanor
15. 06. 2004
Dát tip
kolik jsi dostal voltů lumene?

Lukaash
15. 06. 2004
Dát tip
Ta první sloka je dost dobrá, jako první krok hodně podařený

sk8ergirl
15. 06. 2004
Dát tip
V angličtině to pěkně vyniklo...přijde mi, že by v češtině byl obsah takovej jednoduchej, ale takhle se mi to líbí...:-)

Heartless
15. 06. 2004
Dát tip
Me osobne tam malinko vadi neco v rytmu... jinak obsahem se blizis memu zoufani, takze se mi docela libi... akorat nevim proc mam pocit, ze se tam slovicko "sad" opakuje mockrat (i kdyz je tam jenom 2x:o) ...co takhle? Thousand years blood is red Thousand years I am sad Thousand years with my tears Thousand years without kiss Star flies - in my eyes Dream bad - in my head (tady by slo star flies prelozit i jako hvezdny mouchy, popripade mouchy z hvezd, coz by bylo docela zajimavy, ale bylo by to potreba brat obrazne uz v anglictine) All has changed in one day I love(d) you I could say In one day, it all may It all may be OK Star flies - in my eyes Dream bad - in my head Promin, ze tak rejpu, nejsem zadnej uzasnej anlictinar ani basnik... tyjo, jenom se mi to nejak zalibilo... myslis, ze bych si to moh zhudebnit?:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru