Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šílenství diskuzních fór

18. 06. 2004
3
0
6306
Autor
ondrech

Možná je to jenom pro znalé, ale opakuje se to i tady na písmákovi. Jo a nejsem si jistej, jestli je to fejeton. Já myslím, že ano, ale povolanější postavy mě určitě opraví.

 

Šílenství diskuzních fór

Diskuzní fóra jsou především podle mého názoru pro pobavení, dozvědění a pro zábavu. Vypadá to jako neškodná zábava, ale když třeba napíšete nějaký příspěvek,tak mezitím napíší ostatní připomínku k vašemu příspěvku. Vy napíšete připomínku k jejich připomínce, oni zase připomínku k připomínce k jejich připomínce atd. Pak už se zábava mění v jistý druh šílenství a dokonce i chtíče. Stáváte se otrokem stereotypu klub -> přečtení cizího přípěvku -> napsání připomínky -> oblíbené -> klub ->přečtení cizího příspěvku ->>> Z auditorií se doslova stávají chaty. Okolí téměř nevnímáte, protože si do uší ještě pustíte hudbu. Zářivý monitor tak strašně svítí, ale vy se pořád do něho koukáte a neustále píšete a píšete.

A pak … uvidíte všechny oblíbené kluby a ani v jednom není nepřečtený příspěvek. Úleva, odpočinek, nečekané blaho, nirvána, extáze. Vám to ale však nedá a už se zase pustíte do opakovaného kliknutí na odkaz oblíbené a už zase vidíte nepřečtený příspěvek a znovu se pustíte do kolotoče psaní příspěvků, který vás tak jednoduše nevypustí. A s vědomím, že jdou všichni spát, tak konečně nabydete pocitu vítězství.

Tu však zase někdo něco napíše a když máte silnou vůli, tak napíšete, že už opravdu končíte a jdete spát. Sice jste nevyhráli, ale zase nejste pokořeni.
He he... no tak myslím že my už sme ti názor na to řekli ve Fordu... :-)) No comment. :-)

ondrech
18. 10. 2004
Dát tip
no jo...

ondrech
13. 10. 2004
Dát tip
na okounovi je opravdu hodně klubů, ale patřím k těm, kteří přežívají na okounovi i bez přispívání do kompostu apod... Ale čímdál víc se mi stává bližší lapiduch...:-)díky za tipa

vesuvanka
12. 10. 2004
Dát tip
Tak to mi něco připomíná, napsal jsi to pěkně.... Tip Teď koukám, Ty chodíš na okouna? Ten má hodně klubů, já jsem si tam našla klub "Parlate italiano", který spravuje jeden milovník Itálie, Vlaho, ale je tam úplně mrtvo, poslední půlrok už tam komunikuji jenom já s Vlahem - Iálie Čechům nějak moc do noty zřejmě nepadla

ondrech
06. 07. 2004
Dát tip
sicco - než jsem objevil DF, tak jsem se na netu nudil... Pak jsem šel na okouna... A zjistil jsem, že Diskuze nekončí "za branami okouna"... NA lapiduchu je největší sranda......

ondrech
01. 07. 2004
Dát tip
BTW tě na ICQ nemůžu najít. Dám add/find new user a nic to nenachází. Zkus to ty - 240085908

sicco
01. 07. 2004
Dát tip
jojo na netu je nádherný, jak se na něm nádherně zabíjí čas, minulý prazdniny jsem byl nemocnej a tak se ze mě stal trochu závislák a fakt je, že se tu bavím líp, než když čumím na televizi.

ondrech
29. 06. 2004
Dát tip
Dovědění?

ondrech
27. 06. 2004
Dát tip
A co se ti na tom DOZVĚDĚNÍ nelíbí?

Yossarian
22. 06. 2004
Dát tip
hned v prvním řádku jsi čtenáři naznačil, že se bude jednat o úvahu pokud nechceš diskutovat, tak přeci nemusíš, je jen na tobě jak moc se chceš v které věci angažovat

ondrech
22. 06. 2004
Dát tip
Ono to praveze svadi... Kdyz vidis neprecteny prispevek, tak te to nutka se tam podivat. a je to proste o vuli, jestli ji máš tak silnou, že nic nenapises, nebo ze budes pokracovat. ale zamerem tohoto dila je to, jak se meni zabava v chtic o zabave.

ondrech
21. 06. 2004
Dát tip
Jakto myslíš za sebou? Ty už nikam nechodíš?

ondrech
20. 06. 2004
Dát tip
právě že pečenej vařenej...to nevím. Třeba na okounovi jsem rok a dva měsíce, ale pořád mě tam berou jako zelenáče. A přitom v mých oblíbených klubech se dá diskutovat opravdu dobře...

:*))))))to mi pripomina muj dnesni den:*))))))

ondrech
19. 06. 2004
Dát tip
Jo, poslední dobou mi to takto jede na lapiduchu...:-)

dybys byl student reknu ze za to muze zkouskovy...u me teda urcite...jen sedet u komplu..sakra kdo by ho taky nezapl dyz mame net na private:*)))..a nechce se ti nic delat ani jist ani varit..furt jen spis a nebo cumis do pocitace a celej den treba ani nevystrcis cumak...fuuuuuj..uz aby byl koneeeeec:*))))

Osobně se radši diskuzních debat moc nezúčastňuji, protože bych pak musel u kompu strávit hodiny, abych nevypadl z debaty.

ondrech
19. 06. 2004
Dát tip
mnohdy se stává(vlastně skoro pořád), že dáš příspěvek do chumlu věcí a jdeš si zase dál svou cestou.

Jenže to tě pak nijak nezapojí do debat. Jak znám diskuzní fóra, tak tam musíš bejt pečenej vařenej a pořád sledovat, co se děje, jinak jsi hned out...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru