Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Souvislosti?

05. 07. 2004
1
0
1310
Autor
kallista

Nesouvisející... ... souvislosti?!

Zakalený broskvový čaj tmavohnědé barvy,
v tuctovém hrnku, k dostání za dvacku v každém druhém hypermarketu v celé ČR. Nápis na něm:Your perfect match-pod ním obrázek koláče a pod ním nápis-Exactly your chemistry, mi má sdělovat cosi, v čem nevidím žádný smysl.

Je to zvláštní den,ale je jen jeden z mnoha dalších.Je vedro, vzduch se tetelí nad kolejemi pražské tramvaje číslo 11, v rádiu hrajou pesničku od Aceofbase-It's a beautiful life ,ale mě to až tak bjúty teda nepříde. Možná se jen bojim, a proto tohle říkám (píšu), tak to neberte až tak vážně.

Strach je stresující, tak prosím omluvte a zapomeňte, komici už se dnes nerodí, humor ztrácí lesk a věční optimisté jsou nyní jen padlými a zapomenutými anděli, mezi stovkami rarachů a rarašků v hluboké jámě hříchu

kallista
25. 10. 2004
Dát tip
Já jen chtěla vyjádřit, že sem nepsala optimisticky-protože to mají lidi raději než pesimistická dílka. a pokud se ti to nelíbí, tak tě přece nikdo nenutí abys to četl, nebo ne?

kallista
25. 10. 2004
Dát tip
A tím posledním odstavcem říkám jak upadá humor v médiích i mezi lidmi... Je chabý a zakládá se místo na vtipu na hlouposti a trapnosti!

Aha. No, to považuji za nepříliš šťastný způspb tvorby :-). Nicméně, proti gustu...Já zase rád o věcech popřemýšlím a nechám je uležet. A když už mám nutkání a třeba pesimistickej záchvat, tak na to mám papírový deník. Škoda, že na něj autoři díky internetu zapomněli. Jejich záchvaty je to poslední, co mě zajímá :-). Zdar.

optimisti vymřeli? co? jak? a co jáá?

kallista
20. 08. 2004
Dát tip
Tím posledním odstavcem omlouvám svůj momentální záchvat pesimismu, dílo je určeno každému, kdo si ho přečte a najde v něm něco sobě blízkého a do poetických ůtvarů lze navíc zařadit pouze poslední odstavec, který dva první odstavce, svojí nadpoloviční většinou, odsunou do kategorie nepoetické...

Hell, vždycky když čtu takovouhle úvahu říkám si 1) koho chtěl autor oslovit 2) ví vůbec sám co chtěl říct 3) proč to nedá tam, kam to patří, tedy do poetických útvarů. Nene, tohle není my perfect match.

Strach je stresující, tak prosím omluvte a zapomeňte, komici už se dnes nerodí, humor ztrácí lesk a věční optimisté jsou nyní jen padlými a zapomenutými anděli, mezi stovkami rarachů a rarašků v hluboké jámě hříchu ..tady jsi celkem uhodil hřebík na hlavičku, je tam hlubší pravda, ale zase nemusíme být až takovými pesimisty..ještě snad není úplně pozdě.

kallista
05. 07. 2004
Dát tip
Uhodila...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru