Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Další zájmena - odkaz

Výběr: chroustjazz
13. 07. 2004
4
0
5676
Autor
Solitary

Vkládám jen odkaz, tabulky se mi nechovají tak jak mají.. zde


Určitě si tam každý najdete to svoje...
sk8ergirl
02. 10. 2004
Dát tip
avi

sk8ergirl
02. 10. 2004
Dát tip
avi

Armand
14. 07. 2004
Dát tip
dobrý odkaz .-) *

navážeč
13. 07. 2004
Dát tip
Sorry, myslel jsem, že to děláš sama. Tak blbej a ještě slepej.

navážeč
13. 07. 2004
Dát tip
Nebo takhle, že ej to link, to jsem viděl... ale myslel jsem, že je to link někam k tobě ;)

Solitary
13. 07. 2004
Dát tip
:)

Dero
13. 07. 2004
Dát tip
papouch: Tabulky se na tomto serveru chovají přesně podle specifik. To, že je samotný zdroják serveru napsaný špatně a evidentně s ohledem na Internet Explorer, za to nemohu. Každá validně napsaná tabulka se tu bude zobrazovat validně. Pokud tedy autorka chtěla pouze překopírovat zdrojáky, potom záleží na tom, jak dobře jsou koncipovány výsledné tabulky, to s Písmoňem nemá nic společnýho. :o) Já myslím, že to vyřešila nadmíru dobře, protože přepisovat zdroják takového kvanta tabulek do validní formy je práce na předlouhé odpoledne. Za snahu nakopnout gramaticky ... ehm ... nestálé ... jedince. *** A díky. ;o)

Kryton
13. 07. 2004
Dát tip
ja nevim jak vy ale ja jsem s tim nadmiru spokojen. takovahle obsahla tabulecka se muze dycky hodit. file - save as... thanx :o)

Lyryk
13. 07. 2004
Dát tip
odkazy na jazykové poradny či servery... to je dobrý nápad, ale jak je tu zviditelnit, aby se skutečně používaly?? kam je šoupnout, aby to bylo po ruce?? zamyslím se; za takové příspěvky díky...

navážeč
13. 07. 2004
Dát tip
no... a jako o čem chceš diskutovat?

navážeč
13. 07. 2004
Dát tip
jinak je pěkný, že tam pokazuješ na to, že jsou i jiný slova s podobnou funkcí /a podobného původu/ jako zájmena. vodkazovací, deiktický slova... ale buď se tam tomu trochu pověnuj a pověz proč je dobrý o tý souvislosti vědět, nebo to máš navíc. jkao, kažopádně užitečná práce... ale nevím, jestli už to někde na webu ve slušný podobě nevisí.. a jestli nebylo pohodlnější dopravit jenom link. a nebo... to by mohlo bejt zajímavý... jestli je takovej sajt, prověřit ho pár šikovnejma češtinářema a domluvit s majitelem serveru, jestli by tu nemohl někde bejt přítomnej link na slušný stránky s gramatikou i pravopisem, kdyby se nějakej autor chtěl podívat... možná i kdybychom tu měli link na jazykovou poradnu... odpovídaj ímejlem ;-)))

Dero
13. 07. 2004
Dát tip
Tabulky se tu chovají zcela korektně, Solitary, to je rukama. ;o)

sk8ergirl
13. 07. 2004
Dát tip
Wau...tohle je dost dobrý...ale zase na druhou stranu myslím,že ty tabulky byly praktičtější...no i když, přesto je snažší podívat se do Pravidel českého pravopisu :-)

navážeč
13. 07. 2004
Dát tip
v těch to v tabulkách nejni... tam se právě snadno překoukneš ;)

sk8ergirl
13. 07. 2004
Dát tip
:-)

papouch
13. 07. 2004
Dát tip
VOLOVÉ ;-) Kritizovat umíte, to vám de, ale něco udělat - ani čárku. Uvědomujete si vůbec, že křivejma pindama jenom odradíte od bohulibé a písmákolibé činnosti ty, kteří něco dělají??! Dero.: tabulky se korektně na Písmáku nechovají, například na Konqueroru vypadají dobře, ale na Netscape 7.0, co mám doma, je dloouho nic a pak teprve tabulka.. Solitary.: DÍKY moc za to, co činíš a nenech se odradit rejpalama, co sami nic nedokážou... :-) (Derovi bych křivdil, ten funguje řekl bych nadm míru všech :-)

papouch
13. 07. 2004
Dát tip
chro.: no proto! :-) ... já tím myslel hlavně toho s tím uhlím ... jak naváží

navážeč
13. 07. 2004
Dát tip
papouch: asi jsem nepsal dobře. tak to ještě přeformuluju, to víš, putna tíží, v mouru pot koryta reje, jsem trochu mimo. takže tak: 1. ten nápad a snaha pomoci si zaslouží tip 2. druhý tip si zasluhuje to, že je to, pokud jsem se díval, udělaný dobře. koukal jsem jenom zv¨běžně, ale vypadá to, že těženo bylo z druhýho dílu tzv. akademický mluvnice, to je moje oblíbená knížka 3. je super, že je tam zmíněno i to, že zájmena patří do širší skupiny slov... a je možná trochu škoda, že tam toho pak není víc, takhle to spíš jen zamotá hlavu. bylo by dobré uvést alespoň několik příkladů příslovcí tamhle..., číslovek....tolik, sloves... nepotento se tady toho typu- přesto i tady je to za tip. 4. možná ovšem stojí za uvážení, jestli tohle všechno někde na webu už není spolehlivě uděláno. možná by pak stačil link... 5. na diskutování to opravdu moc není. bylo by dobré najít nějaké jiné místo, kde by to ovšem nezapadlo. samozřejmě - jako nouzovka je pověšení do diskuzí asi nejjednodušší řešení, ale možná by bylo hezké to domyslet... a udělat třeba gramatický nápovědníček pro celého písmáka. nebo i zabedněncům strčit před nos alespoň link na jazykovou poradnu, sedí tam milí a ochotní lidé. t

papouch
13. 07. 2004
Dát tip
naváž.: no! Takhle se to papouškovi líííbííí :-))

Solitary
13. 07. 2004
Dát tip
Navážeč:
Tohle JE link, sama bych to celý dělala tak rok ;). Chtěla jsem jen usnadnit cestu. Každý má problémy s něčím jiným, tak jsem myslela, že si tu každý najde to svoje (i ty tabulky).
Ostatní kapitoly jsou moje práce - sice graficky horší kvality - ale na to, že o existenci zdrojových kódů vím asi měsíc, to snad tak děsný není? Myslela jsem, že ty problémy s tabulkami jsou Písmákem, protože jsem si jich všimla i u jiných autorů. Ale jsou tu i normálně se zobrazující, takže Dero má pravdu, je to ručičkama :))
Papouchovi:

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru