Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co jste chtěli o Voloďovi vědět a báli jste se zeptat.

18. 07. 2004
0
0
7352
Autor
Krásnoočko

My ♥ Voloďa, Voloďa je nej !!!! Toto je místo, kde budou členové Voloďova fan klubu i nečlenové moci klást Voloďovi otázky, a my se budeme snažit dosáhnout toho, aby na ně Voloďa i odpovídal.

A položím hned první otázku:

 

Voloďo, prozraď mi, jak se tak citlivému a džentlmenskému klukovi daří přežívat v dnešním hrubém a zkaženém světě? Kačččka 


voloďo, jsi bůh!:-D

Voloďa
03. 03. 2005
Dát tip
KretenBlb: Jak se rychle zlepšuju, tak mám i víc a víc tipů, takže je to tak. Jenom mám pocit, že se zlepšuji rychleji než moje tipáž, ale to je jenom kvůli předsudkům a písmáckeé malosti. Zlý wetry: ještě né, ale určitě už patřím na písmáku k nejlepším (a nejznámějším taky) bohužel musím sebekriticky řeknout, že je to možná i (trošku) kvůli slabší úrovni tady těch většiny autorů můj čas však ale ještě přijde.. už jsem měl jedno čtení mimo hranice písmáku.

voloďo cítíš se geniálním?

Clue: Já neumím zdaleka tak jako Voloďa. Musím se ještě od něj hodně učit. A jak jsem pozorovala Kristýnek se hádá rád a vášnivě ;o) Takže to není zbytečné. Aspoň si zanadává a uvolní se :o))))))

Pravda: založ si svůj klub. Třeba antiVoloďa. Tady jsi na špatné adrese. Feanor: to by tady chtělo vědět docela dost lidí. Pokud bys na to natrefila, dej prosím vědět. Clue: Voloďa umí. A co ty?

Clue
19. 12. 2004
Dát tip
Krásnoočko: a ty?? Krystínku: no nestojí se tak moc hádat....zbytečné

Feanor
18. 12. 2004
Dát tip
Kdo je Voloďa?

NÁVRH: Přejmenujte tento klub na KLUB NA PODPORU NAMYŠLENÝCH AUTORŮ......... Ať si píšej jak cheš dobře, mě to tak sice nepříjde ale ostatním jo, co tě opravňuje povišovat se nad jiné aoutory, v některých případech se jim dokonce vysmívat....? Prosím odpověz....

Voloďo, co jsi udělal Učedníkovi? A žádná lumpačina v tom není, máme tě rádi. Teda já určitě.

Clue
11. 12. 2004
Dát tip
kdybys aspon uměl, Voloda, tak neceknu ani popel, ale tak....?

Jééééé, já chci voloďovské čtení !!!!!!! Voloďo, přijď číst sám !!!! Nebo aspoň nech Noa. Je fakt dobrej. Teda na čtení. Prý.

Voloďa
10. 12. 2004
Dát tip
no začínám trochu váhat, aby v tom není nějaká lumpačina, ještě si to Noeho čtení trochu rozmyslím

Noe1
07. 12. 2004
Dát tip
Voloďo, nepříjdeš někdy číst na nějakíé čtení v Praze? Na Letnou, do Týnské kavárny a tak? Pokud se nedostaneš, mohl bych pár tvých básniček přečíst. Třeba lidi z Totemu tě vůbec neznají a uznej, že to je veliká chyba.

Voloďa
07. 12. 2004
Dát tip
No já jsem chtěl přešíst nějak ještě nepublikovaný dílo na těch narozkách, ale to se nepovedlo udělat, a ty co už vyšly se mi číst nechce a hlavne když by to teda nebylo na oslavě, tak by tam bylo asi moc lidí a já nejsem zvyklý před moc lidma. Tak já nevím, mohl bys to přečíst něco, ale jenom dostatečně vážným hlasem jak bych to já.

Noe1
07. 12. 2004
Dát tip
Můžeš se zeptat těch co mně znají (trřeba Rowenny, Krásnoočka, drfausta, Lyryka, Cínového Vojáčka, Eilil ... ), že recitovat umím vážně a cituplně. Tak můžu? A pomůžeš mi udělat výběr?

Voloďa
07. 12. 2004
Dát tip
Ale výběry velkých básníků vždycky dělá někdo jiný, a tak kdybych si to vybíral sám tak by to neoprávněně vypadalo že nemířím vysoko. Radši bychto teda svěřil někomu kdo se v mém dosavadním díle dobře orientuje tak já nevím, jestli se dostatečně orientuješ i ty, ale někdo z klubu snad jo. Ale kde by se to četlo jako? mé básně se nedají pochopit v alkoholově zatemělém mozku, tak aby to bylo slušné setkání.

Noe1
07. 12. 2004
Dát tip
Všimni si ... já jsem taky ve klubu ;-) a kdyby se to četlo někdy na začátku, tak ani v Týnské by nebyli ti lidi oalkoholováni :-) Tak já udělám výběr a pošlu ti návrh, ju?

Voloďa
07. 12. 2004
Dát tip
raději jo, já už jsem pár básní s neodpovídající tipáží smazal (asi tak dvě), ale jednu z nich psal stejně kamarád, ke terýmu chodím na internet, takže by neplatila, jo a ještě je tam jedna co jsem nepsal, ale dostal jsem ji i s autorským právem! (kukčkyman) Ale stejně ji radši nevyber. Jinak zaatím nemám námitek

Silvereyes
21. 11. 2004
Dát tip
tak tak

Silvereyes
16. 10. 2004
Dát tip
já ti tipa dávat nebudu, když nemám důvod

Voloďa
12. 10. 2004
Dát tip
bydlím doma - okoli prahy nevím jeslti mám být konrétní, vypadám jako já - Vláďa, mám - ale nevím jak se sem dává, teda né že bych vyloženě nevěděl, jen v tom mám v detajlech trošičky nejasno, to se nedivím, ne každý snese takový náhrn kvality najednou. děkuju za otázky ale někdy dej i tipa taky!

Silvereyes
10. 10. 2004
Dát tip
Mohl bych vědět, kde bydlíš? Jak vypadáš? Nemáš někde nějakou fotku? Já jsem z tebe úplně hotový.

Voloďa
08. 10. 2004
Dát tip
Ale, je pravda, že sem tam mi někdo ještě Voloďo řekne, když potkám někoho ze základky. Z toho to taky tenkrát vzniklo, ale to už jsem psal. Mě se to líbilo tak jsem si to dal i taky tady. A vůbec, je to moje věc.

Voloďa
07. 10. 2004
Dát tip
Zprděnec: přezdivku nemám, ve škole mi říkjaji mým křesním jménem,nekdy taky přímením.

Zaprděnec
06. 10. 2004
Dát tip
Voloďo, máš nějakou legrační přezdívku, kterou tě spolužáci častují ve škole?

Jiljí
20. 09. 2004
Dát tip
Hlasuji pro pozdim!!!:) (avi)

Voloďa
17. 09. 2004
Dát tip
Krásnoočko: Na podzim ne, mysle jsem až na zimu.. jedině by se snad halsovalo v klubu a dopadlo to že mám dát už na podzim. hadi se mi moc nelíbí, protože dali hřích do ruk člověka

Voloďa: s těmi hady to není tak jednoznačné. Podle mého názoru jsou v křesťanském pojetí hadi dva. Jeden, který má své místo na stromu poznání (to je ten zlý). Druhý, který je ze stromu života (ten je dobrý). Ježíš je poažován za hada, který je spojen se stromem života. Takový arcibiskup Otčenášek (z Hradce Králové) měl pastýřskou hůl udělanou jako had u jehož konce je holubice, jako symbol Ducha svatého, který z toho hada vychazí. A o jiných náboženstvích ani nemluvě. Tak jo, nechám v klubu hlasovat jestli podzim nebo zima :-)))))))

A Voloďo, jaký máš vztah k hadům???? A líbí se ti víc ti jedovatí nebo škrtiči?

A ještě jeden dotaz. Plánuješ na podzim nějaké další básně?

anonym1
05. 08. 2004
Dát tip
Promiň Voloďo, fórum se jmenuje 'Co jste chtěli . . . a báli jste ze zeptat' tak jsem myslel že to tak je :-). Omlouvám se za to že jsem tě vyprovokoval.

Voloďa
04. 08. 2004
Dát tip
aaaaa: Na tak intinmí otázku bych se zdráhal odpovědět i někomu koho tady znám a né ještě někomu kdo nemá ani žádné dílo (nebo tip) a založí se jenom kvůli provokaci!

aaaaa
03. 08. 2004
Dát tip
Voloďo, nosíš slipy nebo trenky?

Voloďa
30. 07. 2004
Dát tip
machal: já si nedělám legraci, ani tě nenutím aby jsi mě doprovázel, on se najde někdo jiný kdo mě chová v úctě (třeba Noe1), asistenta budu asi časem potřebovat

machal
29. 07. 2004
Dát tip
Tak to sem se opravdu pobavil - asi si to spatne pochopil voloďo nebo kdokoliv jiny kdo si tu znás děla už dlouho hustou prdel :) Já nestojím o to abych tě kamkoliv doprovázel a spíše naopak se tvým cestám budu vyhýbat člověče - vzpamatuj se :) navic sám mám v pracovně bordel ale ten mi vyhovuje :)

Voloďa
26. 07. 2004
Dát tip
Krásnoočko: ale mě se nic moc nelíbí, skoro všichni píšou blbosti!! To bych v tom výběru měl asi jenom 3 rowenny, jedno nebo dvě Vissel a tu blbůstku co mám od Paciorka - kukačkymen. No a pak bych tam měl nějaké svá díla, ale to je zbytečný když se na ně dá podívat i normálně. Tak nevím. machal: když se trochu zlepšíš, tak můžeš mě na mé cestě k slávě doprovázet. Budu potřebovat někoho kdo mě bude trochu dbát o pracovnu a tak ptrotože jsem trochu nepořádný

Voloďa
22. 07. 2004
Dát tip
noe: Protože mi tak prostě říkají ve škole, protože jako Vladimír a ještě ví, že jsme jako rodina původem bělorusští židé - neměl jsem jim to říkat! Ale na to voloďa jsem zvykl, protože to tak mi říkají všichni machal: vdyť jsem to uhádl správně,že jsou tipz důležité!! Díky tomui jsem tam kde sem na prostředku cesty ke slávě (a) nebo uznání, takže mám fan klub a víc tipů a to ještě není všechno, protože mám ješťe dost času. Takže moje zaměření na tipy je správné a vede k ůspěchům krásnočko: my jsme konverkovali před 2 generacema z židystiky na pravoslaví ale máme ještě doma svícen a někdy ho třebas ještě zapálíme (třeba když chanuka) vissel: když nas obě člověk pracuje a má vytrvalost tak vydrží ale třeba tvoje tvorba trochu přestává (taťka říká ochabuje ale nevím proč je to tak)

Voloďa: Díky za odpovědi, to je skvělé že jsme to takhle zařídili. Prosímtě, Voloďo, neujal by ses rubriky Voloďa doporučuje v našem klubu? Když zatím nejsi redaktor, mohl bys dělat výběry takhle. A lidi zajímá, co se ti líbí a jaký písmáky doporučuješ.

machal
22. 07. 2004
Dát tip
Kdyz to beres takhle tak mas asi pravdu :) Užíj si svou slávu :)

Voloďa
21. 07. 2004
Dát tip
Aha, tak to je asi jako intrwiu. Kaččka: Ňekdy to není lehké, ale když člověk věří, že nad ním někdo bdí a má ho v srdci. A taky mi pomáhá hlavně Lotův příběh, kdy bůh když byla katastrofa ho zachránil protože byl nejlepší v městu Sodoma Gomora. Takže se to vyplácí být na sraně boha a jeho vůle.

machal
21. 07. 2004
Dát tip
Mě by zajímalo, ale zcela upřímně - proč tolik lpíš na Tipech - počet tipu z tebe nedělá umělce

Voloďo, ty jsi křesťan?

Noe1
19. 07. 2004
Dát tip
A ještě by mne zajímalo: Jak jsi přišel ke svému jménu/nicku??? Ruské kořeny?

romi
19. 07. 2004
Dát tip
Mě by zajímalo všechno....prosím o avi od kohokoli na všechno, díky :o)))

Noe1
18. 07. 2004
Dát tip
avi Voloďa

Noe1
18. 07. 2004
Dát tip
No to by mne taky zajímalo, pošli mi prosím avi, až bude odpověď :-))))))))))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru