Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Samorost

24. 08. 2004
0
0
2534
Autor
Happy

Jako mózart bez paruky

bez učené nad nauky

 

jako starý s holí panic

vylízal se z polízanic

 

jako kaštan vprostřed půlek

nalezl si svůj ostrůvek

 

můžou mu vštěpovat názor

kde má vývoj měny fázor

 

bez všech těch přejistých póz

stačí mu jen párek koz

 

bez obav a nátlaku

má to všechno na háku


Witch
01. 09. 2004
Dát tip
tohle ti nikdo nebere, myslela jsem něco jinýho, ale na tom nezáleží.. pa W.

Happy
01. 09. 2004
Dát tip
:o)))) - dobrá tedy

Witch
31. 08. 2004
Dát tip
no výborně willdo, tak teď už si protiřečíš sám, kruh se uzavřel :o))

Happy
31. 08. 2004
Dát tip
Čím? Tím zaškrtnutím možnosti hlubší kritiky? Vždyť blbůstka nemusí být automaticky nudné bláto, a já z týhle blbůstky radost mám, nejen povrchní radost, která čeká ovace, ale hlubší radost, která přerostla veškerá zavrhování :o)

papouch
26. 08. 2004
Dát tip
...ale Ty jsi zaškrkl okénko Autor u tohoto díla stojí o hlubší kritiku proto Ti to tam píšu, kdybys to okénko nechal být, tak bych tolik neblábolil, víš?

Happy
26. 08. 2004
Dát tip
už asi tuším, však když tam ta možnost je, proč bych to i u kategorie Blbůstek nezaškrt, navíc když se občas někdo chytí :). Psal jsem krátkou blbůstku, přímo ve vstupním formuláři písmáka, a možná jsem ji dýl psal než vymýšlel. Tobě nepřijde, že by sis vážnou kritikou nudného bláta mohl protiřečit? :o))) Každopádně žes napsal je mi milejší než kdybys nepsal níc. Díky

Brkoslav
25. 08. 2004
Dát tip
Rozumím. Líbí se mi že neodsuzuješ ani nechválíš. Přirovnání jsou výstižná. Doporučuji však používat smysluplnější slova.

papouch
25. 08. 2004
Dát tip
Chceš hlubší kritiku... Nerad píšu záporné, ale chceš. Tedy dobrá :) Nemůžu si pomoct, nelíbí bytostně mi v básničkách vadí používání "že je něco jako", to je už tak omleté... Taky mi pár věcí nedává smysl, mám pocit, že je to vyšroubované jen proto, aby se to rýmovalo... Ostatně ty rýmy nejsou taky vůůbec nic moc... Kdyby se vyškrtly všechny sloky a nechala se jen ta poslední a ještě trochu upravila (to "obav" mi tam nedává smysl), tak by z toho byla břitká miniatura. Takhle je to jen nudné bláto.

Happy
25. 08. 2004
Dát tip
swandrow - ano, někde skřípe :o) brkoslav - díky, baví mne to tak jak to je :o) papouch - skvělé cos napsal, jen mi nepasuje, proč je v tobě k nudnému blátu tolik emocí, byť záporných :o))) mnohé kritiky říkají mnohé o kriticích, díky za odezvy chlapci.

papouch
25. 08. 2004
Dát tip
jejda :-) ale kdepáák, žádné emoce, ani nemoce, ani moce.. :-)) Prostě jen napíšu, jak to vidím já a nemyslím to ani trošičku zle, opravdu. A když píšu kritiku, tak se snažím ji napsat tak, aby sama kritika nenudila, proto ty obraty :-) Opravdu píšu jen to, co si o věci myslím. A taky většinou dodávám, že se klidně můžu mýlit, protože jsem tomu neporozuměl, neboť jsem jen hloupý ptáček. Pravda, zde jsem to nenapsal, tak dodatečně... :-)

Happy
25. 08. 2004
Dát tip
papouch :o) - dobře, ale pak tomu už vůbec nerozumím, mě by nudné bláto nestálo za hlubší kritiku. Reagoval bych na něco, co mne nějak oslovilo, jako třeba teď na paradox tvé připomínky :o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru