Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poznání

29. 09. 2000
1
0
4354
Autor
Sadaf

Potkal jsem jí brečela ptal jsem se proč protože mě opustil, řekla A já si z hrůzou uvědomil, že i ženy dokáží milovat...
Bix
01. 12. 2000
Dát tip
Hrôza ?? Ešteže to tak je...

racek
01. 12. 2000
Dát tip
Zeny umi milovat a muzi umi byt smutni.

Sarken
19. 10. 2000
Dát tip
blik :-)))

PS
06. 10. 2000
Dát tip
No jo, fakt. Já úplně přehlédl, že tam je chyba... Opravdu S hrůzou zjišťuju, že jsem četl nepořádně! :o)

Falka
05. 10. 2000
Dát tip
Nepotkal jsem ji bylo ticho Ptal jsem se proč Protože mi odpustil, neřekla A já si s hrůzou uvědomil že jsem až do teď nechápal lásku PS: Sadaf, Klárka, papouch : vážně s hrůzou, ne z hrůzou :o))))

PS
03. 10. 2000
Dát tip
Ť pro Klárku Sadaf mě vyděsil, sice se teď prý polepšil, ale že takoví lidé vůbec existují mě děsí (jak někdo může být tak dosebezahleděn, že si může myslet, že ženy neumí milovat??? Doufám, že to bylo nadsazené.) No a u papoucha je vidět, že zkušenost a životní pravda promluvily. :o) Opravdu nelze. :o)

papouch
02. 10. 2000
Dát tip
jejda Sadafáčku, víš ta Tvoje blbůst je totiž tak pjjekně napísaná, že se na ni dají dělat variace, milióón waryjacýýý, každej by určitě měl tu svou ... :-))

Sadaf
30. 09. 2000
Dát tip
Ano kamarádi, Hackman to řekl za mě, že se dá v několika řádcích zobrazit kus života... Sice nevím jak kdo, ale já osobně do těch svých krátkých blbostí píšu takřka 100procentně jenom to, co jsem sám prožil nebo pochopil. Nelze věřit nepoznanému. Stínovlas:Ne, žena není kus hadru, ale to jsem já pochopil teprve po rozvodu. Možná ale jenom, že přání je otcem myšlenky... Merle:příteli, ono asi také jde o to, jak kdy... Tomu se prostě nedá poručit... Klárka: Tebe bych chtěl ani ne tak poznat, jako si tě vzít za ženu,protože by jsi možná chápala moje věčné odchody (nikoliv však za láskou - v té jsem věrný) P.S.Kdy se ti hodí??? papouch: ale by dobré se to naučit.Ženy by však museli aspoň trochu chtít... Hackman:díky Miku, pochopils beze zbytku... P.S. všem - Díky a hezký den atd.-:-))))

Stínovlas
29. 09. 2000
Dát tip
A co sis myslel, že žena je jako kus hadru bez ducha?

Merle
29. 09. 2000
Dát tip
bojím se, že to spíš dnes neumějí ani muži...

Klárka
29. 09. 2000
Dát tip
Potkal jsem jí smála se ptal jsem se proč protože mě opustil, řekla A tobě to nevadí? ptal jsem se Jsem šťastná, když on je šťastný. Řekla. A já si z hrůzou uvědomil, že lásku nelze pochopit.

papouch
29. 09. 2000
Dát tip
Potkal jsem ji byla vzteklá ptal jsem se jí proč protože mě ne a nechce opustit A já si z hrůzou uvědomil že ženskou nelze pochopit

Hackman
29. 09. 2000
Dát tip
Sadaf napíše pár vět a říká tomu blbůstka, ale já si myslím, že bychom o tom mohli diskutovat celou noc, protože v několika řádcích, se dá zobrazit kus života. A při těchto větách mně probíhal mráz po zádech. Každý v tom vidí to své, podle toho co mu život zatím dal a jak o něm přemýšlel. A je to vidět na odpovědích. Já dávám TIP.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru