Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rychlé šípy

04. 10. 2000
2
0
1829
Autor
Miki

Neslavné začátky slavných příběhů – část I.

Do průjezdu vpadl Mirek Dušín se svým věrným druhem Jarkou Metelkou v patách. Bystré oči rychle prolétly dvůr a Mirek střízlivě zhodnotil situaci. „Jarko, jsme v koncích. Je to slepá ulička.“ Jarka chvíli lapal po vzduchu a pak odhodil neposlušnou čupřinu z očí. „Tamhle je Jindra. Jindra Hojer od nás ze školy.“ Oba chlapci rychle přiskočili k velké bedně na které seděl pohledný blonďák. „Jindro, Jindříšku, Černí jezdci jsou nám v patách, prosím tě, můžeš nás někam schovat?“ Jindra odložil dlouhé stéblo které dosud nezúčastněně okusoval. „Vlezte si tady do té bedny,“ otevřel víko. Mirek s Jarkou do ní vděčně zapadli jako dva stíny. Jindra přiklopil víko a opět se na něj usadil se svým stéblem. Do průjezdu vpadlo několik dalších hochů. „Ahoj Jindro, neviděl jsi tu dva kluky?“ Jindra se poťouchle zahihňal a významně poklepal na svůj trůn. „Jsou tady náčelníku, oba dva.“ Černí jezdci se radostně shlukli kolem dřevěné pasti.
Kandelabr
19. 05. 2001
Dát tip
dobré, dobré, jen trošku na stejné brdo viz hrabě monte christo, možná věčí for by byl kdybys to vymyslel tak, že by klidně i potom mohl příběh pokračovat, chápeš takový prequel, nebo jak se tomu říká...

Kangi
23. 04. 2001
Dát tip
joo

McCoal
09. 10. 2000
Dát tip
Miku, Miku, že se... no prostě je to skvělý a máš Tip

Carodej
06. 10. 2000
Dát tip
Joo, jen do nich:o)

Saša
05. 10. 2000
Dát tip
:c))) s humornou nadsázkou se mi vážně začne dneska líp pracovat. Díky :c))

Slunce
04. 10. 2000
Dát tip
:0) a proč to zkoušíš

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru