Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co se koupit nedá!

02. 10. 2004
4
0
1935
Autor
Vlastina1971

Co se koupit nedá!

 

Co se koupit nedá?

asi se teď ptáte

Třeba úsměv,když se usmíváte.

 

Nebo také něha

které mnoho není

City často smutně mizi v zapomnění.

 

Dále třeba láska

málo světem chodí

bez ní by i básník marně plýtval slovy


wernie
21. 08. 2006
Dát tip
moc hezké..

Je mi líto,že Ti moje slova urazila!!!Kdybych byla vztahovačná,což nejsem také bych se urazila.Ale urazit se je podle mého názoru hloupé.Daleko těžší,je kritiku přijmout,ať je jaká koliv a každý má právo na svoje slova!Ty také.Možná píšu naivně,já sama to vím.Ale je to podstata mého vlastního já a komu se to nelíbí nemusí to číst.Asi neumíš číst mezi řádky,jinak bys nemohl říci,že do básní nepřidávám svoje názory.Podle mě je život moc krátký a nejkrásnějším citem je pro mě osobně právě ta láska,která se Ti zdá tak směšná...nikdo po tobě nechce abys mě respektoval,to je nesmysl,taky proč?Pokud nedokážu přijímat kritiky a názory od těch ostatních tak je lépe nedávat svá díla do arény.Na svoje dojmy máš právo.Tak jako já na svoje a pak je nějaké urážení zbytečné,nemyslíš?Zdraví a děkuje za Tvá slova Vlastina

Jirish
15. 12. 2005
Dát tip
Ahoj Vlastino. Jsem rád, že si mi zkritizovala má díla, ale trochu jsis spletla pojem kritika. Jedna věc je zkritizovat a druhá urazit. A to si právě udělala. Kdyby si podala nějaký lepší rozbor, byl bych radši. Pročítal jsem si tvé díla. Chci s tebou podělit o dojmy. Jsï prostě jeden z mnoha autorů ,,růžových peříček". Ty já nerespektuji. Popisuješ POUZE estetično a nepřidáváš k němu svůj osobní pohled a názor. Pouze se vezeš na naivních křídlech lásky a myslíš jak je to krásné. A ono ne. Je to kničemu. Absolutně to neobohatí, když nepřidáš žádný názor. Tomu já se vyhýbám. Možná ti má tvorba připadá jako blud, chápu to. Jestli ti něco řiká směr surrealismus tak to ale pochopíš, nebo bys měla. Proto tvojí kritiku neberu vážně. Ale server je od toho, abysme měli šanci takle diskutovat. Proto rád bych znal i tvůj názor.

Gabriel
03. 07. 2005
Dát tip
taky si myslim *

Děkuji vám všem za vaše názory a kritiky. Všechny vás zdravím!Vlastina1971

Kaira
22. 11. 2004
Dát tip
Mně se hrozně líběj ty verše, jak jsou poskládané *

Andulka
03. 10. 2004
Dát tip
prijemne se to cten....takove hrave, mile....takove fajn...:-)

vesuvanka
03. 10. 2004
Dát tip
Výstižné a pěkně napsané... Tip

Mar_15
02. 10. 2004
Dát tip
Veršů o lásce je mnoho a mnoho, světem chodí dost, ale je jaksi málo trvanlivá.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru