Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V postylce

24. 10. 2000
1
0
2755
Autor
christi

Laska dela divy, clovek by z ni zesilel...

Do postylky vlez, a zdat si nech, jaka jsem byla, kdyz jsem tam zila. Zavri uz oci, sen si zdat nech, mozna tam prijdu, milovat te budu. Predstav si milacku, ze jsme ted na plazi, nikdo nas nerusi, slunce jiz zachazi a mesic prichazi. More je divoke, tak jako ja, dobre uz vis to ted, kazdy to zna. Ja te chci, ty me chces, vsechno je jiny, proc pro me neprijdes, proc chces byt cizi? Chci divat se ti do oci, touzim at se mi hlava zatoci, chci byt tvoje vila, chci abys mi zpival. Do postylky si me vem, na vsechno uz zapomen, vsechno bude krasny, budem spolu z lasky.
christi
04. 11. 2000
Dát tip
Prokleti:Ja se chtela podelit o city a pocity,ale rozhodne to neznamena, ze mi vidite do duse, jeste nejsem tak docela naha...nicmene ti opet dekuji.

Prokletí
04. 11. 2000
Dát tip
viz auditorium, hm? m.

Prokletí
02. 11. 2000
Dát tip
*V postýlce: tak teď asi musím použít POF - Prokletího otřepanou frázi - nemám rád milostnou (nebo v Tvém případě milostně-platonicko-erotickou) poesii na Písmáku, myslím, že patří jen jedněm uším a očím, jen jedinému čtenáři ... jejich šířením po inetu si tak vlastně necháváme kohokoli nakoukávat strašně hluboko do dušičky, což se mi moooc nelíbí ... zlobím se ... 8c) Hodně piš a buď moc veselá ... nic si nedělej z rýpúavých kritků jako jsem já ... směj se do světa ... m.

Miroslawek
01. 11. 2000
Dát tip
to nemá být předělávka, ale odpověď ;o)))

christi
01. 11. 2000
Dát tip
Miro a na cos to odpovidal,ja se na nic neptala?)))

Miroslawek
31. 10. 2000
Dát tip
do pelíšku vlez slaďounce mne sněz rozdám se teď na kila když jsi touhu vzkřísila zavírám očka než do snu skočím možná mne počkáš v soumraku nočním představ si miláčku že v koutku na pláži klid máme v písečku slunce již zachází (a příliv přichází) vlny bouří divoce stejně tak i já tříštit chci se v zátoce u samého dna já Tě chci Ty mě chceš však někde chybka proč do mne nevplyneš proč nejsi rybka? chci se Ti dívat do očí až se mi srdce rozskočí chci abys byla má mořská víla s kapkou vášně přispěchej slůvek vzdorných zanechej vyhladím Ti vrásky budem spolu z lásky

Miroslawek
31. 10. 2000
Dát tip
do pelíšku vlez slaďounce mne sněz rozdám se teď na kila když jsi touhu vzkřísila zavírám očka než do snu skočím možná mne počkáš v soumraku nočním představ si miláčku že v koutku na pláži klid máme v písečku slunce již zachází (a příliv přichází) vlny bouří divoce stejně tak i já tříštit chci se v zátoce u samého dna já Tě chci Ty mě chceš však někde chybka proč do mne nevplyneš proč nejsi rybka? chci se Ti dívat do očí až se mi srdce rozskočí chci abys byla má mořská víla s kapkou vášně přispěchej slůvek vzdorných zanechej rozcuchám Ti vlásky budem spolu z lásky

christi
31. 10. 2000
Dát tip
Jo bezva Miroslawku,umis to zajimave predelat)))

christi
31. 10. 2000
Dát tip
Jenze origos je origos!

Carodej
28. 10. 2000
Dát tip
Uch, zní mi to trochu kostrbatě...... v prostředku máš pět veršů místo čtyř, jednou se ti rýmuje ABAB, pak zase AABB pak pro změnu vůbec..... Myšlenka samozřejmě hezká. Takový výkřik do tmy na noční pláži:o)

christi
28. 10. 2000
Dát tip
Ja vim,diky za objektivni kritiku,na druhou stranu se snaz pochopit,ze pisu podle pocitu,ne podle osnov.Proste jsem to mela na srdci...

Carodej
28. 10. 2000
Dát tip
Já to chápu, já také píšu podle pocitu, ale sám toužím po tom, aby výsledný celek, ta moje pocitová motlitba, měla nějakou uhlazenou formu. Ono je to třeba o tom, zamyslet se, zda nemohu použít synonymum, přehodit pár slov, nějaké vypustit, zaměnit řádky a tak. Víš?

christi
28. 10. 2000
Dát tip
Vis,kdyz pisu tak kvuli nekomu,ale budu se snazit u toho i vic premyslet i kdyz to neni lehke,zkus se podivat i na moje jiny basnicky,mozna jsou o neco lepsi.

christi
27. 10. 2000
Dát tip
Srpos:Diky moc za objektivni kritiku,vlastne to bylo psane nekomu,kdo ten obsah pochopi hned.Je v tom umysl.

srpos
25. 10. 2000
Dát tip
Je to celkem pěkné,ale někdy je lepší se víc soustředit na obsah než na verš.Do začátku tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru