Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úžasná sprostota snu

Výběr: malej_blazen, dlhagi
13. 12. 2004
14
0
6517
Autor
Movsar

”Tvá malinová ústa potřu krví a umlčím navždy!” řekl muž v kožených rukavicích k plavé dívce vzpurně přešlapující na místě před ním. ”Neotáčej se ke mně ale zády,” pozvedla dívka svůj mramorový ukazovák k muži kozlí postavy, ”sic ti je ozdobím kudlou!” Ta troufalost tajemného fantóma rozesmála. Přistoupil k dívce, poraněné v nitru své hrdosti, sáhl si do rozkroku jezdeckých kalhot a opravdu rozezleně zakřičel: ”Dám ti napít z vřídla mužské krutosti!” Dívčiny odhalené prsy, visící jako samotnému Satanovi skoro až na břich, se úlekem zatřepotaly. ”Haháá…”

”Eriku, probuďte se,” snažil se najít vlídný hlas cestu k uším spícího prince. Byla jedenáctá, kdy služka mladému šlechtici pravidelně ohlašovala ráno. Pobledlý pavouček sáhl pro stříbrnou paruku a nepřítomným pohledem si říkal o životadárný doušek kakaa. ”Zase živíte šestihlavou saň svých představ?” zasmála se dívka ke stále neprobuzenému. ”Roso, prosím, nahřejte mi znovu polštář,” požádal laskavým hlasem Erik služku, podávaje jí nadýchaný klenot svého království snů. Erik ulehal vždy jen na teplý polštář. Teplo polštáře mu mělo připomínat teplo božského těla. Sprostota cizí tělesné schrány přízeň nebes Erikova lože nikdy poznat neměla. Služka, s neskrývanou obavou o princovo zdraví, přinesla fakuli a jala se nahřívat polštář. Když se čas naplnil, Erik pokrčil prsty svírající ranní vanilkové cigarillo na znamení, že teplota dosáhla optima. Služka položila polštář a dokončila přípravnou ceremonii jeho parfémováním. ”Dejte si, prosím, záležet, tento sen nebude krátký,” zdůraznil mladý šlechtic služebné a přitom chvíli zdržel svůj pohled na její vystrčené zadnici. Vypadala jako by byla vyřezána ze dřeva vzrostlé švestky v zámecké zahradě. Přemohl chvilkovou slabost ohoblovat ten fortelný kus kulatiny. Až se otřepal nad nápadem hodným čeledína či potulného plivače ohňů, který na chvíli opanoval jeho ušlechtilou mysl. Vůně vybraných parfémů ale zatím ukončila pouť k ústí jeho orlího nosu, a tak si mohl konečně lehnout. ”Nerušte blaženou chvíli, kterou teď strávím v příboji vonné a hřejivé rozkoše, Roso,” rozloučil se tichým, vzdušným polibkem Erik. Dívka ještě chvíli pozorovala bušící tepnu na spánku muže propadajícího se v hladová ústa Morfeova, tu chvějící se trubici, jejíž rudá míza už zase pomalu živila sny o nízké tělesnosti, čpící horkým potem a nekonečným zážitkem. Jen chvíli jí bylo zůstati se šlechticem ve snách, když musela ještě vyplnit poledne se slečnou Terezií v Jižním sále.

 


ssaamm
19. 04. 2005
Dát tip
výborné

drami
17. 02. 2005
Dát tip
jsi nabr wan ;-) tip

HERMES
18. 01. 2005
Dát tip
mmmHHHH - high quality piece ! t

Perchta
17. 01. 2005
Dát tip
jojo, tak já si myslim, že jsi jasnej talent :-) a tip za Rio

Movsar
16. 12. 2004
Dát tip
děkuji. jen Prcince ne, protože mi nedala tip.

morte_Anais
15. 12. 2004
Dát tip
vof ... skvele napsany...

Makča
15. 12. 2004
Dát tip
tipíka od Makči z nezištných sympatií k tvému vybroušenému slohu ve stínu větví věčně neukojeného hlohu..dost sugestivní:-)

pampelin
14. 12. 2004
Dát tip
Výborné, jedna z tvých nejlepších věcí *

Evička
14. 12. 2004
Dát tip
...propadajícího se v hladová ústa Morfeova .... nízká tělesnost ... 19. století ... úžasná sprostota ...temné pudy! anoano * :-))

sidonia
14. 12. 2004
Dát tip
fajn:) *t

Brusinka
14. 12. 2004
Dát tip
nevim... má to atmosféru, ale nesedlo mi to.

Garth
13. 12. 2004
Dát tip
dobré :) tip

proste narez...jeden z nejlepsich slohu na pismaku...at se jdou vsichni pseudopisalci zahrabat i spolu se mnou tv

Nicollette
13. 12. 2004
Dát tip
ztratila sem slova :-))) výborné * * *

dlhagi
13. 12. 2004
Dát tip
pridavam sa k predchadzajucim:)) vyber a tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru