Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šmikavá říkanka

14. 12. 2004
1
0
5857
Autor
premisil

Šmikavá říkanka

 

Kalamajka šmik šmik šmik

bez koulí je kominík

 

Mařena je z toho bědná

neví o které se jedná


Zbora
03. 01. 2005
Dát tip
Neboj, byla to jen chvilková indispozice :o)

Takže už nejsi indisponován? :-) To mě mrzí :-) takže teď nasadíš těžkej kalibr, jo? :-)

Jsi milej..... ach, to mi nedělej... :-))

Zbora
29. 12. 2004
Dát tip
Bych Tě zase vykopal, by se mi začlo stejskat.

jůůůů budeme vydaní.... :-)) eštěže ne něco jiného.... lichotky? :-)) dyť se mu tady snažím už drahnou chvíli vysvětlit, že sem ho prokoukla a že estli mi nenapíše něco aspoň trochu vážného, tak ho normálně něčím přetáhnu... :-)) viď péržáku... :-))

premisil
23. 12. 2004
Dát tip
Tak ho přetáhni, jsou lidi, kteří umí vážně akorát nahlas chrápat..

no, já ho přetáhnu a von mě nakope a pak zakope... dyť su enem slabé kvítko... :-))

premisil
22. 12. 2004
Dát tip
Dík za pochopení,tip i příspěvek ze života kominíků...

Montrealer
21. 12. 2004
Dát tip
............ premisil ............. Kalamajka šmik šmik šmik bez koulí je kominík Mařena je z toho bědná neví o které se jedná. tak bych těm dyskutujýcým připomněl, že když kominíci čistili (kdysi) komín a v tom baráce se topilo uhlím, byly v komíně saze - věc to černá, odporná a na omak mastná - téměř čistý uhlík. jenže jak to dostat z komína ? kominík vylezl na střechu a sputil do komína železnou kouli na laně - aspoň tříkilovou. a sputil ji víckrát. jaxe koule třela o stěny komína, ometala z nich saze, keré potom klesaly dolů. a každej komín byl přístupnej i zdola, ze sklepa, kam ty saze při čištění komína padaly a odkud se pak musely opatrně nakládat lopatama... jó, těžkej byl tehdá život komníka. takže opravdu "rezervní" koule měl, ale nikoliv k pohlavnímu styku (jako zdroj testosterónu), leč jako pomůcku ku práci své, poctivé a obtížné...

Montrealer
21. 12. 2004
Dát tip
ještě tip. nikdo ho nedal, protože to nikdo nepochopil. nikdo tady totiž netopí uhlim. ani já už ne. už dávno ne !

premisil
20. 12. 2004
Dát tip
Téda vůně a smrad, to je jak hmota a antihmota, aby ste mi ještě kvůli mý srandičce neanhilovali... To by se uvolnilo energie jako kdyby si pěrdlo Rusko... Ale ještě chvíli v těch lichotkách pokračujte a já vás vydám v červené knihovně...

checht.... :-)) Nebuuuj... :-)) tak dobře, enem za slovo... :-))

premisil
17. 12. 2004
Dát tip
Hele, jsem nechutnej, že jsem si přečetl Vaši intimní korenspodemci pod mou kravinkou a nic mi do toho není, ale von Ti napsal VYVONĚNKO a to bych mu teda nevodpustil, protože mi z počítače krásně voníš...

premisil... no, nechutnej nejsi ... to rozhodně nee, ale tedy, že tu korespondenci někdo číst bude? sem fakt nepočítala... :-)) vidíš to, já byla tak unesena těma řádkama, ž jsem si toho posledního, leč zásadního slova nevšimla.... :-)) Zboro, tím jsi chtěl říct, že už patřím na smetiště bo do kompostu? Uff, sem zasek zvadla.... eštěže je tu premisil a trošku mě ty zvadlé lístečky porovnal.... a tralala dneska jste na mě vyjímečně všichni moc milouncí se asik rozplynu.... :-))))

Zbora
17. 12. 2004
Dát tip
Premisil: to je od Tebe značně odporné, že si čteš zprávy pod svým vlastním dílem :o)) a navíc se mi nelíbí, že mě shazuješ před kytkou, a soupeříš se mnou. Styď se! :o)) Kytka: depak, myslel jsem to tak, že si voňavá, sice evidentně nemám tak dobré čichuóvé buňky jako Premisil, ale něco mi podvědomě říká, že je to tak. Kytky většinou tak nějak voní. Teda kromě voskovky. Voskovka smrdí jako chlív. Nejsi voskovka viď? :o)

Zbora, brouku..... a co to vyvoněnko? fuj, teď mě napadlo jiné slovo a to se mi vůbec nelíbí... :-)) Nejsem voskovka, jsem kouzelná kytka, čili nadpozemsky voňavá... :-)) chlapci jen tak dál... se začnu za chvilinku tetelit... :-))

Zbora
17. 12. 2004
Dát tip
To bylo aby sis zas tolik nemyslela...víš...bojím se, že kdyby sis začala uvědomovat, že Tvá vůně je dokonalá, mohla by si nade mnou, smraďochem nemytym, ohrnovat nosánek...a to bych plakalo. Si k tobě asi přijedu čuchnout, bych věděl estli nekecáš. A běda Ti...

Já, myslet si o sobě? Nikdy... :-)) já jsem taková ta nenápadná, nikde nevyčuhuju, su při zemi, aby mě nikdo neviděl, a rostu si vlastním tempem..... :-)) Nemytej a smraďoch? No vono se to v tom případě vyrovná, no... :-)) Nene, nemohla bych nad Tebou ohrnovat nosánek ..... jak se to vůbec dělá? Přijeď a čichni..... a běda Ti...

Zbora
17. 12. 2004
Dát tip
Ale přijedu až na jaře, až rozkveteš, teď seš určitě zatáhlá. :o)

No, jasně, zatáhlá.... hech ech, no sem šecko, ale zatáhlá? :-)) Dobře, béřu Tě aj za slovo... :-))

Zbora
17. 12. 2004
Dát tip
Aj za slovo? A za co ještě? Bojim, bojim...

Zbora
16. 12. 2004
Dát tip
Tak to teda lžeš...a kdo lže, tan krade a má vši.

heleď to teda nee.... sem jenom řekla, že ste zkazili vy mě.... a o žádném naléhání se tam ani očkem nezmiňujuuu..... a teď jsi mě urazil... tschhh.... :-)

Zbora
16. 12. 2004
Dát tip
Jééé, to jsem nechtěl, jak to můžu odčinit? Mám doma 100x napsat "už nikdy nebu urážet kytky"?

Jo, napiš, ale ne doma, bys to určitě flákal....chci to viděěět..... :-)) ne, to beru jako že nemám zlobit, budu chodná, slibuju... aspoň chvilinku... :-)

Zbora
16. 12. 2004
Dát tip
A to Ti mám jako věřit jo? To bych spíš uvěřil dobrmanovi, že mě nechce kousnout :o) Tak já to teda napíšu a přivezu ukázat :o)

jo, sem byla náhodou včera celej den chodná.... sem sem ni nic nenapsala až do večera.... :-)) srovnávat mě s dobrmanem!! styď se :-)) dobře, hech, kdy mi to přivezeš ukázat? :-)) bo by si to moh poslat poštou, třebas... :-))

Zbora
16. 12. 2004
Dát tip
Spokojená?

neee... :-))

Zbora
16. 12. 2004
Dát tip
Jakto...sakra...vidím, že budu muset nasadit větší kalibr. Tak tedy. Ó královno všech květin, jak hedvábné jsou Tvé lístečky, jak krásně se třpytí stříbrem když jemný větřík jim dopřeje přízeň, jak hebké jsou Tvé nádherné květy, och bohyně, jak majestátně se pne Tvůj dokonalý stvol, jak vznešené máš kořeny , ach nadpozemská krásko, jak omamně voníš za večerů, jak statečná jsi v bouři, ó nejmilostivější ze všech rostlin. Jsi zulíbáníhodná. Dovol abych mohl ležet ve tvých pestících, dovol abych mohl nekompromisně odhánět neposlušné kravičky od Tvé hroudy hlíny, ó přenádherná, chci Tě v obdobích sucha zalévat svým potem a slzami, ó Ty vyvoněnko.

Ježišmárja, kdybych Tě neznala, tak si myslím, že to myslíš vážně... .:-)) úžasné, ještě nikdo nikdy mi nic tak nádhernýho nenapsal!!! Odpuštěno a teď se jdu stydět.....

Zbora
15. 12. 2004
Dát tip
jsme my to ale parchanti...

:-)))) ale řekl jsi to sám.... :-))

Zbora
15. 12. 2004
Dát tip
Ale Ty si naléhala!

to nikdy nedělám!

no, třeba o ty, které se daj nahradit.... :-))) neuvěřitelná blbinka.... :-))

Zbora
14. 12. 2004
Dát tip
No vo ty vánoční přeci, ty co věšíš na stromeček.

Ty si věšíš na stromeček koule? Nebolí Tě to? :-))

Zbora
14. 12. 2004
Dát tip
samečci sou nechutní, jojo..... Zdroj: kouzelná_květinka Oprava: samečci a kouzelná_květinka sou nechutní, jojo..... Taková něžná dívka to bývala, než na písmák sedla. :o)

LaCasage
14. 12. 2004
Dát tip
la pla francé sakulé ...a šmik

Zbora: já nechutná? tsch ty sis začal, navíc jsi nahrál na smeč, to se prostě nedalo přejít jen tak.... :-)) A navíc, vy ste mě zkazili!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru