Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

To má za to

Výběr: Ružbach
15. 12. 2004
6
0
943
Autor
zhowadilec

 Ta slečna, co seděla v kupé naproti mně, žmoulala v ruce mobilní telefon, jako by to bylo samo pánské přirození, čímž mě pěkně rajcovala.

 Pak jí někdo zavolal. Přiložila mobilní telefonní přístroj k oušku a zašveholila: „Haló?“. V tu chvíli už mi stál šulin tak, že jsem jen trnul, kdy mi rozpáře kalhoty a vykoukne ven  se také podívat na tu nádheru. Zřejmě si toho všimla, poněvadž mi sjela pohledem do rozkroku, načež se rošťácky usmála. Zčervenal jsem snad i na prdeli. Rezignovaně jsem pokrčil rameny a sklopil zrak k té nepřehlédnutelné bouli, co mi vyčnívala z rozkroku. Slečna dále pokračovala v nenucené konverzaci pomocí mobilního telefonního aparátu, přičemž se tu a tam přesvědčila, zda má erekce stále trvá.

 Náhle jsem začal pociťovat stále intenzivnější nepříjemně příjemné mravenčení v oblasti žaludu. Cítil jsem, že co nevidět vyteču do kalhot.  Nedalo se svítit – zvedl jsem se s úmyslem prchnout na toaletu a dostat ze sebe všechno vzrušení, potažmo semeno.

 Ovšem právě ve chvíli, kdy jsem se zvedal k odchodu, všemožně maskujíce stan v místě poklopce, zasáhla mé naběhlé mužství ruka zrovna gestikulující telefonující slečny. Ejakuloval jsem. Semeno se mi rozlévalo po slipech a začalo pomalu prosakovat přes kalhoty. Nepopsatelné pocity rozlévaly se v mém nitru. Směsice nesmírného studu a zlosti nad onou slečnou i sebou samým. 

 Chvatně jsem se přesunul na Water Closet, zkráceně WC. Utřel jsem sperma ze slipů, kalhot i penisu. Slipy jsem vystlal toaletním papírem pro případ, že by se tato příhoda opakovala. Takto vybaven vydal jsem se zpět ke svému kupé.

 Slečna již na mne čekala s neskonale milým úsměvem na tváři - úsměvem, který ve chvíli přešel v jízlivý smích. Se slovy: „Ale notak, snad se tolik nestalo?“, mě pohladila po vlasech a vtiskla mi něžný polibek na čelo. Tak nehorázně trapně jsem se už dlouho necítil.

 Po chvilce si slečna usmyslela, že také navštíví zdejší záchod – i když jistě z cela jiného důvodu, než já. Jen, co se vytratila, prošacoval jsem jí kabelku. Z peněženky jsem zcizil pětikilo a o rtěnku jsem si narychlo otřel ještě lepkavého šuldu. To má za to, jak byla škodolibá, mrcha!


VelkaVrana
04. 04. 2005
Dát tip
Este som to ani nedocital, ale uz teraz musim uznat, ze je to skvele

VelkaVrana
04. 04. 2005
Dát tip
Veruze, je.

Gonsales
11. 01. 2005
Dát tip
ze zivota?;)

Ružbach
09. 01. 2005
Dát tip
do zoznamu oblibenych tip avi odporucanie pre mojich priatelov ja faktr neviem, či som niekedy čítal niečo lepšie, pošahanejšie, geniálnejšie a šialenejšie

ziby
16. 12. 2004
Dát tip
dobrý...jsi novodobej Beatník... *T*

Silvereyes
15. 12. 2004
Dát tip
celkem dlouho jsem se smál, díky

doute
15. 12. 2004
Dát tip
takhle se na ně musí....))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru