Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

STARÁ PANNA

07. 01. 2005
4
0
1127
Autor
zhowadilec

 Lenka byla odjakživa pracovité děvče. Celé dny doma uklízela a starala se o svou těžce nemocnou maminku. Tatínka jí sežral medvěd, když se spolu jednou procházeli po lese. Lenka tehdy jen tak tak zachránila svůj holý život. Nebýt udatného myslivce, vrhnuvšího se obětavě na to hrozné zvíře a zahynuvšího ve spárech jeho, jistě by medvěd sežral i ji.

 Ale zpět k hlavnímu ději: Lenka měla 3 mladší sestry, o něž se také starala, jelikož maminku měla již více než nemocnou – téměř na pokraji smrti! Kdyby to věděl tatínek, jistě by se v medvědím  žaludku obracel.

 Lenka měla nejlepší kamarádku Mařenku, která ji utěšovala ve chvílích nejtěžších, kdy Lenička upadala do hlubokých depresí. Tloukla často hlavou o zeď a freneticky vykřikovala ty nejvulgárnější nadávky na adresu své, na pokraji smrti, matky.

 Mařence bylo devětaosmdesát let a byla stále ještě panna. Její genitálie už sice brázdilo mnoho vibrátorů a různých napodobenin penisů, ale ten opravdový mužský pohlavní úd ještě nikdy.     

 Jednoho dne však zazvonil u dveří Mařenčiných exhibicionista. Nic netušící Mařenka otevřela a naskytl se jí pohled dosud nevídaný: muž oděný pouze v dlouhém plášti, jenž  ve chvíli rozevřel, chlubíce se svým mužstvím. Měl být opravdu na co pyšný, jelikož jeho falus měřil nejméně 30 centimetrů. To bylo moc i na Mařenku. Klepla ji pepka a zemřela jako stará panna.


Empty
09. 01. 2005
Dát tip
:-))) ale tohle je docela prdel:-)))

Ružbach
09. 01. 2005
Dát tip
nasiel som svojho oblubeneho autora - dufam že smiem zaradiť do zoznamu mojich obľúbených :) už dávno som sa nepobavil tak, ako teraz skvelé - ba priam skvostné také sústo odporúčam každému a nielenže je to moja krevní skupina, ale tu sa jedná o fakt výnimočnú vec, takže tip

Motyl85
09. 01. 2005
Dát tip
fakt autor na urovni :) je to super davam tip!

Shellinka
07. 01. 2005
Dát tip
Báječný...

nadik_k
07. 01. 2005
Dát tip
Chudák Mařenka....a já jí to tolik přála:-)...T

wazzup
07. 01. 2005
Dát tip
... no né, nelíbilo :) hrozná blbost:)

nikkaela
07. 01. 2005
Dát tip
:o))))))))

Batty
07. 01. 2005
Dát tip
zaplakala bych, kdybych neznala Mařenku, co když ten exhib byla sousedka s okúúúrkou

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru