Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SIRKA

15. 01. 2005
1
0
978
Autor
zhowadilec

Ptáci zpívali, slunce pálilo a já se válel doma v posteli...

 Ptáci zpívali, slunce pálilo a já se válel doma v posteli. Bylo už pozdní odpoledne, ale mě se ještě nechtělo vstávat. Nespal jsem, jen se líně povaloval a popíjel lahváče. Když v tom někdo zazvonil… 

 Kdo mě to, do prdele, otravuje? Crrr! Crrr! Zvonek řinčel jako by to mělo být naposled. No jo, vždyť už jdu! Ztěžka jsem se zvedl z postele a coural se ke dveřím. Crrr! Crrr! Zvonek zvonil bez přestání. „Co je to za kripla?“, problesklo mi hlavou. „Proč, kurva, nepřestane zvonit? Nejspíš něco nutně potřebuje.“ Crrr! Crrr! Nasraně jsem otevřel dveře, ale k mému překvapení tam nikdo nebyl. Nějaký parchant mi do zvonku nacpal sirku.

 


Ružbach
19. 01. 2005
Dát tip
tento stav poznam - ak je to podla skutocnej udalosti, potom odporucujem autorovi, aby vstupil do nasho klubu tych najlenivejsich autorov :) ale ta lenivost sa odraza na vyzretosti diel, na ktore mame vela casu :)

počkal bych si na něj a až by to chtěl udělat znovu, omlátil bych mu toho lahváče o hlavu:) samozřejmě si dělám srandu:) taky sem rád strkával sirky do zvonků... no a možná mě to ještě nepustilo...mohl bych to někdy znovu zkusit:)

Jiri88
17. 01. 2005
Dát tip
hm lahvacem jedine prasdnym...skoda pifka kuli takovymu hajzloj =)

Morrigan
15. 01. 2005
Dát tip
To nasere!

void
15. 01. 2005
Dát tip
zhovadilost jak se patri

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru