Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

12 minut

01. 11. 2000
2
0
2295
Autor
Suppe

Opustit někoho může být bolestné, někdy je to ale lepší, než si namlouvat, že je nějakej nefunkční vztah lepší než se rozejít. Neznám váš názor, ale jedna takováhle situace je popsána v této písni:

Čas je proud nekonečný To co však udělal z naší lásky Zestárla poněkud Vidět to se bojí každý V její věčnost už nikdo nevěří Už jenom 12 minut Matně si vzpomínám Jaké to kdysi bylo Když jsme spolu byli Kdy se nám to líbilo Je to tak strašně dávno Ztracen, nalezen a oslněn Silnou září z tvých očí Refrén: Těch dvanáct minut Kdy pro tebe jsem Nejen vzduch, ale také ten Kdo tě miluje Proč nemůžeme být déle spolu Než jen těch krátkých 12 minut? Možná jsem byl příliš hrdý Možná jsem si nevěděl rady Jenom 12 minut Je pozdě na to cokoli měnit Každý z dvou nás se je sám Snažím se si uvědomit, Kým jsi ty a kým jsem já Refrén Je pozdě na to cokoli měnit Každý z nás dvou se je sám Snažím se si uvědomit, Kým si ty a kým jsem já Cesta zpět není a nikdy nebyla A tys velmi dobře věděla Ztracen, nalezen a oslněn Silnou září z tvých očí Refrén
hurvinek
17. 12. 2002
Dát tip
suppe seven second je neco odbobnyho jen v jinym havu

amihere
13. 12. 2001
Dát tip
Super, kdyby me do pisnicek napadaly takovyhle texty, koupal bych se v sampusu... :o) Leti ti tip!!

Suppe
01. 12. 2000
Dát tip
...jsou o něčem úplně jinym!!!

Miroslawek
27. 11. 2000
Dát tip
seven second...

Yeziiinka
05. 11. 2000
Dát tip
Vážně mě mrzí a dost mi chybí, že je to píseň a já znám jen její text. Asi to není styl, který mě osloví nebo čapne za srdíčko, ale v každém případě ti Suppíku děkuju za avízo na tohle dílko - za přečtení rozhodně stálo a pár sdělení se mi v něm líbí. No a ještě něco: Neber prosím zrovna mé názory moc vážně, mají 'zatraceně' daleko k fundovaným kritikám :)

Albireo
01. 11. 2000
Dát tip
Líbí. V předposlední sloce by to chtělo opravit: Kým jsi ty

hermit
01. 11. 2000
Dát tip
Ten text se mi dost líbí, dost na tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru