Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NA JUST (pojmenováno na začátku a ponecháno na konci)

05. 01. 2005
3
1
5455
Autor
exorcista

jelikož jsem byl pokárán, že má příručka na deprese opomíjí deprese našeho milovaného jemného a něžného pohlaví, pokusím se to napravit. Vzhledem k tomu, že jsem nikdy neměl menstruaci, nenechal mě žádný kluk, neměl jsem vítr z toho, jestli se měsíčky spozdily nebo mám zavolat budoucímu tatínkovi a dokonce jsem si ani nikdy neholil nohy, dopadne to asi špatně :( budu čerpat z poznatků zjískaných během všech mých vztahů... snad to bude stačit...

Všeobecná pravidla průběhu špatné nálady (verze homo feminum)

 

P1.

Špatná nálada u žen bývá zapříčiněna několika základními jevy:

   -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak jo...

Připravte si kameny...

 

HÁZEJTE!

 

To je všechno, co jsem dokázal napsat.

 

Nedokážu si dělat legraci z toho, co neznám, čumim tu do obrazovky a má nálada rapidně klesá.

 

Tímto se omlouvám všem harpiím, vystříleným bambitkám, fůriím, srdíčkům, čumáčkům, broučkům a i těm ouplně normálním perfektním holkám, co s náma jezdí na vandry a nemrmlaj, když maj dojít pro vodu pod kopec nebo nést chvilku stan, protože ten kořen, co jsme na něm my, chlapy, večer spali nám nějak podělal záda.

Omlouvám se všem vodáckým holkám, kočkám co s náma slejzaj skály a prolejzaj plazivky s bahnem až za kalhotkama.

Všem těm nepřekonatelným stvořením, co jsou přehlížený od kluků do nichž jsou šíleně zamilovaný, ale nikdy jim to neřeknou, protože oni jsou tupí jak traverza v betonu a slintaj nad žalostnejma zjevama s tunou makeupu na kůži a děsně "in vohozem" co by si na sebe nevzal ani mrtvej pes.

Mrzí mě, že je mezi námi pořád víc a víc magorů, co berou holku jako hračku pro pobavení a vám tak proženou srdce skartovačkou na city.

Je mi líto, že nedokážu napsat příručku, která by vás rozveselila, když vás nechá kluk bez vysvětlení, když na vás přijdou vaše dny, když nic nedává smysl a když se vám v hlavě usadí ten blbej pocit, že v nejbližší době vezme za svý pořekadlo " horší už to být nemůže".

Po hodině neustálýho "myslet...napsat větu...smazat větu...zapadnout do depky...myslet..." musím konstatovat, že nemám na to, napsat pro vás příručku pro boj s depkou.

 

Tak vám napíšu alespoň poděkování.

Třeba mi pak nebude tak na nic.

 

Díky, holky.

 

Díky za všechny ty krásný chvíle, který nám, chlapům dopřáváte, za to provokování, po kterým se bez pocitu zženštilosti můžem oddat něze ve vašem náručí, za vaší nekonečnou a nepochopitelnou trpělivost, kterou s náma máte, za pocit po probuzení, kdy se k vám přitulíme a děláme jako když ještě spíme, aby nevzniklo podezření, že se třeba mazlíme rádi.

Díky za usínání po milování i po sexu, za věci, co při tom možná ani neděláte rády, ale milujete nás a tak to překousnete a pak nám dovolíte udělat to samý pro vás.

Díky za úsměvy, letmé polibky, odhalená ramena ve vlněných svetrech, hrníčky s kočkama, želvama, žirafama, puntíkama nebo ovečkama, neustále záhadně měkké a voňavé trenýrky a slipy, občasné donucení k procházce, barevný a výcevrstvý toaleťák, voňavý záclony, hádky s usmířením v posteli, na koberci nebo v náručí, občasnou porci zapékané brokolice ke které nás donutíte a hlavně, hlavně děkuji že se tím divným světem kolem nenecháte zviklat a zůstáváte pořád k pomilování i k zešílení.

 

Je mi naprosto jasný, že se zvedne mohutná vlna odporu k tomuhle poděkování, protože chlap má v hlavě zakódovaný pravidlo, že ukázat city je jako ukázat slabost a upřímnost je dneska brána spíš jako neřest.

Hafo lidiček to možná bude vidět jinak, ale myslím, že kluci co si ještě zachovali v těle kouska toho civilizací, módou a přetechnizovanym světem nepokřivenýho chlapství mi, i když jen potichu, dají za pravdu.

A nebo možná ne.

Ale na to kašlu, protože mně je teď líp :)

 

Doufám, že je tohle dostatečná omluva za to, že onu příručku prostě nedokážu napsat.

Vážně jsem se snažil, Nezasmálko a mrzí mě, že jsem zklamal.


1 názor

pivnik
11. 03. 2007
Dát tip
tesi me,ze jsou jeste takovi muzi jako jsi ty.. dojala me.

Nerez
10. 06. 2005
Dát tip
To už jsi mi napsal několikrát, že se budeš červenat, a zatím nic.

exorcista
10. 06. 2005
Dát tip
tak možná kecam, kdo ví.

Nerez
06. 01. 2005
Dát tip
moc pěkný

exorcista
06. 01. 2005
Dát tip
přemýšlel jsem, že bych ostatní požádal, aby neudělovali najustu žádné tipy, protože to je asi jediná šance, jak by ostatní uvěřili, že to myslím vážně, ale nakonec jsem to nechal jít svou cestou...tři chyby...hmmm... (hledám...hledám...hledám...hledám) a víš, že fakt nevím :) je tam moc hovorových forem, tak nevím co hledat...nejsem si jistý u viklání a slipů, protože jedno nedělám a druhé nenosím, jinak vážně netuším...víš že jsem slabý na pravopis ;) ...chi chi chi... to bylo pro tebe, nezasmálko ...che che che... a ještě jednou, pro jistotu ;)

nezasmálka
06. 01. 2005
Dát tip
to opravdu vím? :) mmnt, poradím :)

exorcista
06. 01. 2005
Dát tip
málokdo by rozhodně hohl tvrdit, že omluva je chlubení...a ženy studovat nebudu...mám z toho jen trable, za to mi to nestojí, stejně nakonec skončím na tom, že přátelství je jediná forma vztahu, při kterém nikomu neubližuji :)

exorcista
06. 01. 2005
Dát tip
to mě těší, nerýzku, právě od tebe moc, ačkoli se asi při příštím setkání budu trochu červenat...chicht ;)

doute
05. 01. 2005
Dát tip
kecal kecal až se z toho vykecal....))))

exorcista
05. 01. 2005
Dát tip
nemám prostředek jak přesvědčit, že je to upřímné, tak to ani dělat nebudu... jen bych se zamotal a vypadal jako pablb.

doute
05. 01. 2005
Dát tip
každejpádně se ponoř hloub do studia žen....tohle není výsledek se kterým bych se chlubil....))))

davam tip, protoze je to skvele. na zacatku trosku urazejici, coz se mi libilo a na konci krasne jednochue a vystizne :-)

nezasmálka
05. 01. 2005
Dát tip
no, je to trošku jako udělování oskarů, ale ale ! tak si ještě oprav ty dvě chyby a já ti to odpustím :) (tu studenou vodu z vany, která vychlada právě kvůli té době, kterou jsi proseděl s přemýšlecí vráskou na čele u počítáku) :)) odpustím ti, že nejsi ženská :)

nezasmálka
05. 01. 2005
Dát tip
(tak jsou tam tři chyby, co teď vidím:), hledej u konce)

nezasmálka
05. 01. 2005
Dát tip
jo a když už budeš u nějaké odpovědi třeba, mohl by ses pa třeba trochu usmát - jak že - nebuď nezasmálka, když už jsem tě do toho naverbovala :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru