Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rytiri depresi

02. 11. 2000
6
0
2907
Autor
Naja

...a proto nebudme pokornymi sluhy svych depresi, svrhneme pozitivnim myslenim sve pany a vladneme misto nich ... Naja A. Tomu kdo chodi v cernem a na slunce se diva pouze skrze cerne bryle.

I Rytiri depresi v zlatavem brneni nemate litost znate jen pleneni vas erb je smrt Rytiri depresi od krve cerveni zijete ze smutku samotou kojeni muj cas je vas II Rytiri depresi nechci vam naslouchat uz nechci temnotu chci se dnes vsemu smat nemam vas rad Rytiri depresi radost vam bere stit nechci a nemuhu s vami uz dale zit muzete jit III Rytiri depresi dnes ztratili zbrane a ac se s meci tvarili odhodlane ted se boji Rytiri depresi odtahli zklamani andelem nadeje s usmevem vyhnani v dusi mam mir
knihomil
27. 06. 2003
Dát tip
dobre.hura do boje

Krel
22. 05. 2003
Dát tip
:-) to je fajn..

Nevill
08. 11. 2000
Dát tip
Moc pěkné, jenom bych upřesnil malý detail, rytíři depresí mívají to brnění spíš do stříbrna, ono to s černou tak nějak líp ladí dohromady :o)

Lampář
04. 11. 2000
Dát tip
Dík ... ale já bez těch brejlí špatně vidím a když se oblíkám barevně, tak mi lidi neuhnou z cesty a nechtěj mi nalejt... ;o)

Merle
03. 11. 2000
Dát tip
tak, hezky vítěz...

xpired
03. 11. 2000
Dát tip
Najinko, Najo, teď dobře poslouchej, co ti řeknu. *!

papouch
02. 11. 2000
Dát tip
držím palce :-) .. a dej si tam čéšťíňůú, bůďě ťő ľépčíí :-)

Print
02. 11. 2000
Dát tip
Královno hadů!:-) *!

mulis
02. 11. 2000
Dát tip
Absence cestiny kazi dojem, jinak se mi to libi

Katerina
02. 11. 2000
Dát tip
Dobry!! Taky si rikam, ze kazdy je sam zodpovedny za svoje vnimani okoli... * Taky pisu 'bez cestiny' nemam na to klavesnici, je to Azerty s prizvukama é, è, ç, à, ù, ê, ï... jakou klavesnici mas ty??

Naja
02. 11. 2000
Dát tip
papouch, mulis, Katerina: Cestinu nepouzivam zamerne. Asi su divna, ale chci zamerne vyjadrovat hacky a carky nasich zivotu bez hacku a carek. Takze nejedna se o technicky problem s klavesnici, ale o jistou soucast meho projevu. I kdyz musim s vami souhlasit v tom, ze prave tato basen by byla asi opravdu hacky a carky snesla. P.S.: Ale i tak nema smysl si stezovat na mou necestinu, stejne se nepolepsim :=) Print: :=)

jorel
02. 11. 2000
Dát tip
určitě tip. obsahově, nálladově i formou pjekné dílko a navíc jsem zrovna dnes po dlouhé době napsal zase nějaké dílko a shodou okolností tématicky příbuzné

jorel
02. 11. 2000
Dát tip
NAJA: k cestine. mam podobny postoj. ja treba mala prvni pismena (zvyk z programovani), podle nlady kombinuji haaaczky a čárky, ignoruji interpunkci a pod. neni to revolta ani poza, jenom osobni styl.

Bříza
02. 11. 2000
Dát tip
Neříkáš to náhodou jen proto, abys se nemusela dívat...? Lehká úlitba lži za účelem snadnější existence... (žijte ve Fomě ...? to už psal Vonegut...) ale- třeba ne ... každej jak myslí - ale pokaždý jinak ...:c) V jiný náladě bych to zbaštil i s chlupama... - a víš, žes mi jí vylepšila ?!?! :c) tak vlastně dobrý - díky !!!

Stínovlas
02. 11. 2000
Dát tip
Háčky a čárky mi tam chybí. V oddíle II. se třetí řádky rýmují s předcházejícími dvěma. Proč v oddíle I. a III. ne? Co se týče obsahu - líbí.

Albireo
02. 11. 2000
Dát tip
Je to tak dobré, že dávám bez váhání TIP. Jediné, co mi trochu kazí dojem, je jiný rytmus předposlední strofy. Na rozdíl od jiných na "pocitacstinu" jsem tak zvyklý z mailů a před-PC počítačů, že mi absolutně nevadí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru