Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vymítač ďábla

Výběr: Wopi
06. 11. 2000
7
0
3529
Autor
hermit

tohle je jedna z mých téměř nejdelších, tak to snad přežijete jinak v psaní vyznávám úspornost je to o tom, jak jsem nějakej čas dělal v jednom rádiu

dítě se věší na zábradlí a dospělý si setnul hlavu vběhla mi do spaní holka z rádia o lásce se píše na papíru tak co, jak se máš? havárjů? všechno jsem zamknul a jdu domů doufám že ta sanitka dojela včas magazín stupidností ze světa a hudba šíleně šíleně šíleně vtipný moderátor a má nevtipná odpověď asi bych to všechno udělal jinak, než ty to je můj názor, sorry vím byl jsem dřív hajzl, ale měl jsem sociální cítění, fakt máš bezva kalhoty, ty švy se mi líbí odešel a všechno bylo stejný můj přítel dělá do obchodu je fajn chceš tohle taky? to tam normálně rozdávaj lidem hele zesil to pečop bojs se mi jako nelíběj, ale tahle písnička jo madonna to není disko sistrs sem se naučil poslouchat tady mám kořeny v tomhle městě doufám že si vydělám tolik, abych si do kina mohl zajet jinam zeptej se ministra na slipy to lidi zajímá úderně přesně rychle ta má předpoklady něco ti povím, to je prdel, kozama si mačkala klávesnici psacího stroje a divila se, že jí to píše nesmysly myslím že byste mohla dělat reportérku ty znáš Džordže, jo, chodím s ním, aspoň myslím co s ním máš ty? nic, znám ho (prostě kecy) čau džordži (přišel další) hele džordži nazdar co tu děláš? nepoznal bych tě taky bych tě nepoznal pojď ukážu ti studio přijď zejtra Heleno, napiš fejeton o tý flašce od koly co tě naštvala (úsměvy na cestu) moc to nežer je to jen tak free tohle není stanice pro všechny lidi, jasný a tak bych víte myslím si, že najdete i tak někde uplatnění vy jako profesionálka (ta za sebou zavřela dveře) ty její výlevy nehodlám poslouchat sama sem vlezla jasně že umí mluvit je tak dobrá tak DOBRÁ Kráva odbila celá jedem svítí červená On Air trochu to zkrouhni buď v pohodě a nežer to tak co je nového ve světě, pane A. myslím ve světě jako takovém atentáty říkáte vidíte to co myslíte kdo za tím asi stojí poslyšte, jaký je váš názor na muslimy rozumíte, nechci vám nahánět strach ALE píšete dobře asi bych pro vás měl tip na práci víte ti muslimové jsou už i tady jistěže proti nim nic nemám ale měli bychom informovat o pozadí světového terorismu bez obalu jestli je vám to blízké jo při tom jde o život máte strach? bojíte se? zapomeňte na to hodně štěstí (jsem vymítač ďábla, pane A.-)
Shoth
28. 09. 2003
Dát tip
hmm krásný ale dost dlouhý!

Krel
21. 09. 2003
Dát tip
hm...silné...dám to do klubu..

Armand
29. 08. 2002
Dát tip

Janis
07. 10. 2001
Dát tip

zolli
08. 11. 2000
Dát tip
K ránu splynulo v hmotu rádiošumů, ale moc líbivě. Zkusím jak se zatvářím měně unavená.

hermit
08. 11. 2000
Dát tip
Přiznám se, že v tomhle případě si nejsem sám jistý, jestli může být takový text dostatečně sdělný, vyjádřit s dostečnou přesností to, co měl a co jsem chtěl, vnímal, a zapsal. O to víc děkuju za všechny vaše reakce.

Regis
07. 11. 2000
Dát tip
Hutné a pravdivé, jehličky každé vteřiny pod kůží... *!

Miroslawek
06. 11. 2000
Dát tip
havárjů? je naprosto skvělý a ty odposlechnuté střípky se mi skládají v takovou plesnivě pestrou koupelnovou mozaiku přežraného ohlušení každodením rachotem života ... TIP za náladu

uffffffffff !!! udělal to ! zase !

Print
06. 11. 2000
Dát tip
o)))) Asíku Bezíku! Udělal to zase a já jen doufám, spolu s tebou, že nepřestane!!!* Ufffffff!!! *!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru