Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dáme sex?

Výběr: ondrech, , Print, jenyk
22. 01. 2005
53
26
14288
Autor
Alojs

Zrejme tam jeste budou chybky, ale vono je to dost horky, takze strpenicko :-)

„Já nejsem takovej ten typ, co se snaží holku uchlácholit za každou cenu. Mám svou důstojnost a kvůli jednomu polibku, jednomu vztahu či získání si minimální přízně bych nikdy neklesl až na samotné dno svých možností. Nejsem žádnej ufňukanej čulibrk, který se za holkou plazí a jenž se doslova a do písmene do její společnosti vtírá. Jako třeba naposled… Byli jsme s kamarádem na diskotéce a byla tam jedna moc fajn slečna. Štíhlá postava, šikovná tvářička… Zkrátím to – prostě kost. Samo sebou, že jsem nahodil prut a začal lovit. Tedy chvilku mi to trvalo – hodinku, možná dvě – ale kýžený výsledek se dostavil. Tančili jsme spolu, chytil jsem ji za zadek, nechal se dráždit jejími hustými kudrnatými vlasy… Prostě jsem si to užíval. Když pak musela domů, což bylo někdy po půlnoci, bylo mi jasné, že si musím vzít její číslo, protože to byla šance jako hrom. Jenomže… díky té hlasité hudbě jsem si ho nakonec zapsal špatně a druhý den pak volal nějakýmu důchodci z Kroměříže. Ona sama mi toho večera říkala, že nikomu nedává číslo dvakrát a že jej diktuje pouze jednou. Po tom zpackaným telefonátu jsem ovšem nesvěsil hlavu, protože jsem ještě stále měl v mobilu číslo její kamarádky, které jsem hned potažmo napsal, jestli by nebyla tak hodná a nepoprosila Marcelu ještě jednou o číslo, že bych byl moc rád a tak dále… Samozřejmě, že odpovědi jsem se nedočkal. Když jsem ale další týden potkal v tom samém podniku tu její kamarádku a slušně se jí optal, proč neodepsala, hned se snažila své klopýtnutí napravit. Prý že mi to její číslo klidně dá, ale že se Marcely ptala a ta jí osobně říkala, že číslo diktuje pouze jednou a že mám tedy smůlu. A víš, co jsem jí řekl?“

„Copak?“ zeptala se mě Klára zvědavě.

 

„Že když mi to číslo nedá, tak že ho nechci, že by to za daných podmínek nebylo fér apod. Takovej jsem prostě charakter.“

 

„Žeru tě.“

 

Klářina strohá reakce mě mírně vyvedla z míry. „Jak mě žereš?“

 

„Prostě tě žeru. Tvý myšlenkový pochody, způsob, jakým gestikuluješ, a vůbec všechno s tebou spjatý.“

 

Cože? Prohnalo se mi rázem myslí a já si hnedle uvědomil, že na mé posteli spočívá někdo, koho jsem až do této doby neprávem ignoroval. Patřičný komentář si neodpustil ani důvěrně známý hlas v mém podvědomí: Je hezčí než Marcela, určitě i chytřejší, žere tě a navíc… má i evidentně větší prsa. Jdi do toho, sračko!

 

„Tak to je super,“ vykoktal jsem ze sebe a ihned na to se pomyslně profackoval za intonačně špatný přednes.

 

„Já vím, že to bude znít…,“ nadechla se Klára, načež aniž by dopověděla, projevila se má vrozená a mnohdy neukočírovatelná netaktnost.

 

„Chlípně?“ vyhekl jsem.

 

„Asi tušíš, co chci říci… Prostě… ty jsi sám, já jsem sama… dokonce ležím na tvé posteli, a kdybys věděl, jaké představy se mi teď honí hlavou, jistě by tvé pohyby byly ještě křečovitější.“

 

„Když já,“ na okamžik jsem se odmlčel a počal si v duchu celou situaci vyhodnocovat a přeměřovat.

 

Kde máš kondomy? Hovno! Ser na kondomy a soustřeď se! … Na tvý posteli leží ženská jak z Pobřežní hlídky, evidentně je inteligentní vzhledem k tomu, jakou náklonnost k tobě projevuje, a ty teď před ní stojíš a váháš… A… sakra práce! My moc dobře víme, že když váháš, není to dobré. Asi máš nějaké opodstatněné důvody…

 

„Jaké, do prdele?!“ vykřikl jsem jako smyslů zbavený a nepatrně vylekal Kláru, jež už si stihla rozepnout košilku.

 

„Prosím?“

 

„Promiň, to nebylo pro tebe,“ řekl jsem poněkud nejistě a poprosil Kláru o minutku strpení.

 

Tak kde jsme skončili? Jo… tvé pochyby. Váháš a to není dobrý příznak. Něco tady nehraje a ty to moc dobře víš. Přemýšlej, chlape, přemýšlej…

 

„Kláro?“ ozval jsem se konečně a vyzval tak dívku svých snů k lehce zbystřené pozornosti, „počkej s tím svlékáním. Víš… já… jak bych to jen řekl…“

 

Svým chováním jsem zcela logicky brnkal na Klářinu trpělivost a po její vlídnosti se v cuku letu slehla zem. „No tak už se vymáčkni!“ vykřikla netrpělivě.

 

Usmál jsem se a hned vzápětí zase zvážněl. „Já si vůbec nepamatuji, jak jsme se spolu seznámili, kde ses vzala v mém pokoji a odkud znám tvé jméno…“

 

„Nechápu, proč takové malichernosti řešíš…“

 

Klářina reakce mě – jaký to div – zaskočila, jako bych nemohl uvěřit tomu, co mi právě řekla. Copak takhle může smýšlet nějaká holka?

 

„Ne, vážně, prosím tě… nesundávej si ty kalhotky,“ vyřkl jsem skoro prosebně, sklopil zrak a pro jistotu si jej ještě zakryl rukou. Sám jsem v tom okamžiku nechápal, proč se takhle chovám, kde se ve mně vzal ten strach a ty zdánlivě pitomé otázky v podvědomí.

 

„Pozdě,“ neopomněla mě Klára informovat o stavu obnaženosti.

 

„Tohle nemůžeš! Slyšíš? Obleč se.“

 

V té chvíli jsem si připadal jako nějakej prasák. Nejdřív jsem na ni pomrkával a nepřímo ji vábil – sice ne dlouho, ale i tak – a pak jsem to celé utnul a zbortil (k nelibosti mé a především její). Ještě že se Klára mým slovům nijak nevzpírala a brzy se s danou situací vyrovnala.

 

„Ty jsi panic?“ optala se mě ve fázi zpětné deportace kalhotek.

 

„Cože???“

 

„Tak čeho se bojíš?“

 

Opět jsem se pousmál a takovým tím typicky frajírkovským způsobem „jak jí to mohlo napadnout“ nevěřícně zakroutil hlavou.

 

Nemohl jsem se na ni dívat. Mé třetí podvědomí (ne to druhé, které mě donutilo k tomuto řešení, ale to, které je ovládáno sexuálním chtíčem) by to neuneslo. A tak jsem svůj pohled zakotvil v dostatečné úhlové vzdálenosti od bujně obdařeného objektu a pokusil se myšlenky na sex zahnat studiemi plakátů na stěnách svého pokoje.

 

Co tu dělá Van Damme? vyhrkl jsem krátce na to a pro jistotu si ještě protřel zrak. A co tu dělá Pavel Vítek, George Michael a Elton John??? Kde jsou mé plakáty z třetího Ramba a Spider-Mana???

 

Svým mimickým počínáním jsem zcela logicky vzbudil žádoucí pozornost z Klářiny strany. „Copak? Děje se něco?“ zeptala se mě „starostlivě“.

 

„Děje a dost!“ vyjekl jsem zcela přirozeně, „tohle není můj pokoj!“

 

Byl jsem si jist tím, co jsem řekl. Nejenže na stěnách visely fotografie osobností, které jsem nikdy moc nemusel, ale předně v tom pokoji bylo až podezřele uklizeno.

 

Dalšího brouka do hlavy mi vstřelil červený plyšový aligátor, plazící se tempem hlemýždím okolo mé pravé nohy.

 

„Cho… cho… chodící aligátor!“ vykřikl jsem a prstem ukázal na obživlou dětskou hračku.

 

„Spíše jsem čekala, že si dříve všimneš toho, že tahle místnost nemá strop,“ odfrkla Klára, oblékajíc si na sebe poslední svlečený svršek.

 

„Cože?“ vyjekl jsem zase a pozvedl svůj zrak kolmo vzhůru. „Vždyť tenhle pokoj nemá strop!“

 

„A co jsem ti asi říkala?“

 

Klářin postoj k celé záležitosti mě děsil. Proč jí to nepřišlo divné? Proč všechno komentovala tak chladně, jakoby bez zájmu?

 

„To je snad nějaký zlý sen!“ neustával jsem v citově podbarvených projevech své pomatenosti.

 

„Kreténe,“ ulevila si Klára, „co jsi chtěl, to máš! Kdybys nebyl vůl a skočil na to, byl by to jeden z těch nádherných snů, na které bys ráno a vůbec celý den vzpomínal, jedna z těch iluzí, u níž by ses možná udělal, ale takhle… můžeš si za to sám. … A to ještě není všechno… Plyšový aligátor a bezestropní místnost – to je jen předehra. Až se za tebou bude valit obrovská koule a ty budeš muset neustále utíkat, hádej, kdo se bude při pohledu na tebe smát?!“

 

„Do prkna,“ hlesl jsem bezmocně a pomalu si začal všechno uvědomovat. „Proč já, proč jenom já?“

 

Marně jsem sténal, marně se pokoušel probudit nárazy hlavou o stěnu, marně jsem křičel a prosil Kláru o milost.

 

Tu zasranou mrchu to vůbec nezajímalo a při odchodu z „bezestropé“ místnosti mi jen stroze popřála:

 

„Dobrou noc, brouku…“


26 názorů

Dobré :)

Alojs
10. 09. 2010
Dát tip
no... "pěkný" sen :)

dobře se to čte, zábavné a svěží.

Alojs
23. 09. 2008
Dát tip
díkes, jerry... ale... no je to starý. jak zjišťuju, jsem alergický sám na sebe.

Oldjerry
23. 09. 2008
Dát tip
čulubrk je Kaiserovina, tohle je fakt dobrý, dobře se to čte a jeden se královsky baví - *

Alojs
19. 08. 2008
Dát tip
heh :) vítej zpátky :) a jinak díkes za návštěvu

Godfrey
19. 08. 2008
Dát tip
Tohle mi nějak uniklo:-) *

Alojs
19. 08. 2008
Dát tip
neměl jsem na mysli podstatu, odstavce... ale jen ty drobné střípky, některá spojení, špatný slovosled... když to vidím, asi neusnu :)

Aleinad
19. 08. 2008
Dát tip
Ty bys taky všechno přepisoval... takhle je to fajn. když člověk něco dodatečně opravuje, tak se to tím někdy rozmělní, a to by u tohoto případu byla škoda ;- )

Alojs
19. 08. 2008
Dát tip
to jsem rád. ale stejně bych jisté fragmenty přepsal. teď jsem si to snad po dvou letech přečetl a nestačím se divit :)

Aleinad
19. 08. 2008
Dát tip
„Vždyť tenhle pokoj nemá strop!“ :- )) pobavující *

Patcheesa
18. 08. 2008
Dát tip
,,evidentně je inteligentní vzhledem k tomu, jakou náklonnost k tobě projevuje" tak to je věta vět :).

Alojs
06. 08. 2008
Dát tip
no, můžeš mi udělat radost u nového dílka :) jakoukoli reakcí :)

Vole
06. 08. 2008
Dát tip
za nic :) je to fuckt dobree...kuknem hned aj ine veci :)

Alojs
05. 08. 2008
Dát tip
avi

Alojs
05. 08. 2008
Dát tip
děkuji, vole :) to "vole" zní šíleně, ale nemohl jsem si to odpustit :) ale vážně, díkes

Vole
05. 08. 2008
Dát tip
jo...genialne!!!:))*

Semíšek
05. 06. 2007
Dát tip
no, neznam:) ja vyrustala u toma a jerryho, gumidku, smoulu a juhelaku a tam čulibrk nebyl:)

Alojs
05. 06. 2007
Dát tip
vy neznáte čulibrka? :)) No to mě... no toto. No jo, málokdo vyrůstal na pořadu "Možná přijde u kouzelník" :)

Semíšek
05. 06. 2007
Dát tip
moc se mi libilo slovicko čulibrk, a jinak to na me pusobilo docela mile, jen jsem cekala jak vyresis konec snu. a to js zvladnul... takze ja jsem spokojena:)

bavím se stylem, jakým jsem kdysi psával :) (nápodobně )

Alojs
22. 03. 2007
Dát tip
díky za návštěvu :) je to starší věc, ale taky se k ní rád vracím... analyzuju chyby, bavím se stylem, jakým jsem kdysi psával :)

Hezi - původní pointa vcelku vymizela, zato se překlenula v pěknou zápletku. Hrdinovo zmatení bylo fakt dobře provedené. *

Celebrian
08. 03. 2007
Dát tip
to jsou mi nápady!:)Máš dar nečekaných zvratů :))

Alojs
06. 09. 2006
Dát tip
sagit: díky :) tohle je ale hodně staré a navíc i zdeformované přechodem do nového enginu (chybí uvozovky etc.)

Sagitta
26. 08. 2006
Dát tip
Do prdele....., ty si borec. At si přečtu od tebe cokoliv tak to stojí vždycky za to!

Shellinka
12. 01. 2006
Dát tip
Jsou tam momenty, které mi nesedly, ale jinak bomba! :) **

lodník
20. 09. 2005
Dát tip
Dobrý,ho... by tam na můj vkus sice být nemusely,ale to je mým věkem,někde mě trochu unikají souvislosti ...jo...

Alojs
20. 09. 2005
Dát tip
chápu, chápu... sám se divím, kam to tahle povídka dotáhla... pokud bych mohl poprosit, zkus třeba "Nebýt", nebo "Kdy, když ne teď?" Pokusím se na oplátku oplatit návštěvu :)

Ariela
19. 09. 2005
Dát tip
* :)))

Ivet
27. 08. 2005
Dát tip
jo, tam :o)

Alojs
20. 08. 2005
Dát tip
to je tajemství :) říkáš na webu? a na jakém? na Knightu? díky

Ivet
17. 08. 2005
Dát tip
zase jedna z věcí, co sem četla už na webu... fakt pěkný, jen by mě zajímalo, co znamená "čulibrk" Jinej kraj, jinej mrav... eště nikdy sem to neslyšela... :o) TIP

Brosqička
21. 06. 2005
Dát tip
vtipný, ale mám pocit, že jsem to asi nějak nepobrala

romi
16. 06. 2005
Dát tip
w o w....*

Alojs
16. 06. 2005
Dát tip
děkuju romi. vím, že mě už máš delší dobu na obzoru, takže jakmile si udělám čas, kouknu i na tvá dílka :-)

romi
16. 06. 2005
Dát tip
:o))) všímavec oki, jak je libo, jen varuji předem, to, co plodím, se dílky nazvat nedá...:o))

Konvalinka
29. 05. 2005
Dát tip
Tak to je fakt nářez. Už ste začali konečně točit ten nějaký krátký filmek? Tohle by bylo dokonalé :-))))). 100x lepší než ty americké bulšity :-). Ovšem muselo by se to natáhnout a ten konec poupravit. Ale do poloviny je to dost dobrý. Ale fakt by mě zajímalo jestli tohle nebylo hodně inspirováno životní zkušeností. Úplně Tě vidím jak pronášíš některý slova....

andileknika
15. 05. 2005
Dát tip
Supr! Tahle povídka se mi líbila, zasmála jsem se - tohlr je ten Alojs, který se mi líbí a který ode mě konečně dostane tip:-)

Alojs
15. 05. 2005
Dát tip
Andi: díky za první tip :-) tanita: Jsem rád, že se líbilo. Oběma děkuju. I když tenhle výtvor považuju za slabší... Ale to už tak bývá - co se mi líbí, ostatní strhnou, co považuju slabší, to má úspěch.

Čte se to super. Na konci trochu polevení, ale beztak super!!! Tip

Alojs
08. 05. 2005
Dát tip
díky_malý_velký_muži jinak.... teď jak jsem si to znovu četl, narazil jsem tam na pár chyb :-)

Zuzulinka
17. 04. 2005
Dát tip
Klobouk dolů, žes odolal nahatý ženský....bavila jsem se...dobře se čteš....

Alojs
17. 04. 2005
Dát tip
lidi mi to říkají, že se dobře čtu. holt... nejsem moc zběhlý v popisech, takže možná díky toho. což se některým líbí, náročnějším už ne.

Zuzulinka
17. 04. 2005
Dát tip
Život je plný složitostí...já mám ráda jednoduchost....a v ní je síla...ať si říká kdo chce co chce..já to mám tak...

sidonia
14. 04. 2005
Dát tip
*t

Jachr
20. 02. 2005
Dát tip
Super

Craerassy
15. 02. 2005
Dát tip
tak tohle je super:-) *

Empty
05. 02. 2005
Dát tip
avi

Alojs
03. 02. 2005
Dát tip
Na to není nic divného, že se Ti něco líbí a něco ne. Já to považuju za zcela normální a běžnou věc.

wazzup
29. 01. 2005
Dát tip
mě teda nenapadlo, že to bude sen, proto mě to pobavilo. super jako vždycky, tip

Puffik
27. 01. 2005
Dát tip
hehe :o) jojo..1* :o)

FatalError
26. 01. 2005
Dát tip
No tak jako nevim, docela sem se nakonec zasmála. Zpočátku to vypadalo dost trapně, ale která povídka ne.

Alojs
26. 01. 2005
Dát tip
myslim, ze je tu kvantum povidek, ktere nezacinaji trapne :)

FatalError
26. 01. 2005
Dát tip
Moje vždycky :o)

Gonsales
25. 01. 2005
Dát tip
asi se taky nekomu vloudim do snu...pac podle tebe to musi bejt dobra zabava;))

tinas
24. 01. 2005
Dát tip
dobrý!!! dávám tip!

Alojs
23. 01. 2005
Dát tip
Vezmu to pri jednom: nebudu tvrdit, ze jsem necekal nejaky ohlas, ale takovy... proste me to strasne potesilo. Dekuju za vsechny reakce. Empty: ten klub neni spatnej napad. Hledas-li posilu, muzes se mnou pocitat. Ty dve chybky jsem opravil, ale jiste tam budou dalsi... Zitra se k tomu vratim. Finch: jsem vskutku rad, ze jsi se nenudil. S timhle zamerem jsem to psal :) ondrech: my jsme spolu uz debatili pres icq, takze... vsak vis, chlape :-) Dero: Je-li tady nejaka shoda s Emptyho literarnimi normami, pak je to ciste nahodne... Spis me Empty inspiroval v jinem zanru, kde on bezkonkurencne kraluje. Dramata :-) viz diskuse pod dilem Vanocni nakupy Vsem ostatnim i zminenym: jeste raz dekuju :)

fungus2
23. 01. 2005
Dát tip
Výborné!***

Finch
23. 01. 2005
Dát tip
Jasně, že jsi to psal s tím záměrem, ale ne každému se ho podaří naplnit ;)

Vespa
23. 01. 2005
Dát tip
Jo, tohle je gut, jen na to asi dneska nemam náladu, se vrátim pozděj. Ale tip dostaneš každopádně, páč si zase odvedl velmi dobrou práci.

Alojs
23. 01. 2005
Dát tip
No, Vespo, abych se priznal, nektera ma minula dila byla sracky a s timhle jsem alespon trosku spokojeny. Dikes

Vespa
23. 01. 2005
Dát tip
Jo, to je docela možný, ale popravdě, tim stylem, kterym píšem nic víc než sračky nedostaneš. Mi se líbí, ale tzv. kvalitní literatura z toho nebude. Nedivim se, že si s timhle spokojenej.

pikacu
23. 01. 2005
Dát tip
Supr! Jako bych se viděl v "lovení" a následném trapasu ... nebyls náhodou u toho?? :D tip

Alojs
23. 01. 2005
Dát tip
Samozrejme, ze jsem urcite useky psal dle zivotnich zazitku, ale v celku prevlada fikce :-) Dik za prispevek Cannisho: Taky dekuju... spokojenej teda budu :)

Nyklman
22. 01. 2005
Dát tip
Chybky tam mozna jsou,ale je to narez!bavil sem se!*

Dero
22. 01. 2005
Dát tip
Mi to přijde takové skoro Emptyovské, protože na taková témata má "licenci" on. (to je asi poklona) :o) Ale ... nene, je v tom Lojza, je to supr. :o)) *

:o) dobrý t.

Nicollette
22. 01. 2005
Dát tip
džoukézní :-) dobře napsané * * *

Twiggy
22. 01. 2005
Dát tip
...nie je zlá:)

ondrech
22. 01. 2005
Dát tip
Hele, to je přece výborný... jak říká Dero - Emptyovské.... Spolu s Vaudem jste vy tři IMho nejvtipnější autoři písmáka.... A že mezi nima nezapadáš dokazuje tato povídka.. Je to dobré psycho, přečetl jsem to najednou, i když asi od půlky mi bylo jasné, že to bude sen, ale zase na druhou stranu jsem přemýšlel, jak to Alojs udělá s koncem.... protože konce typu:"Ach, byl to jen obyčejný sen" je to nejtrapnější na povídce, co může být... a ty sis s tím vyhrál.... mně se to dost líbí.... výběruji. a tipuji.;))))))

je to skvělý...

Přeno
22. 01. 2005
Dát tip
:D *

seal
22. 01. 2005
Dát tip
Hele něco mi to připomíná, ten trochu hororovej náběh...co to asi...Ale to je jedno, já mám ráda horory i tvůj styl psaní, takže tiponě.*

Finch
22. 01. 2005
Dát tip
Výborný, jedna z mála věcí, u které jsem se neunudil hned na začátku :) Jednoznačně tip

Empty
22. 01. 2005
Dát tip
:-))) Vtipné a absurdní, vynikající kombinace. Ty chybky jsou zbytečbé, zejména "kvůli jednoho polibku" - předpokládám, žes chtěl napsat "jednomu", ale jinak vynikající věc. PS: Pohrávám si s mysšlenkou založit klub absurdní povídky, co ty na to? ***

vskutku poutavé ;) moc se mi to líbilo! :) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru