Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nepři se, ..

08. 11. 2000
1
0
1469
Autor
zámek

(by byl vměšováním se do UŽ započatého básnění)

.. vždyť je to k smíchu .. a víš to tak dobře jak jen to dobře zazpívat nejde a zase to víš jak jen se to dá zapomenout pro špetku úlevy
kalinka
26. 11. 2000
Dát tip
za co, zámečku? že vim taky?! Nebo že děkuješ "AŽ!!!" s neomluvitelným zpožděním 14 dnů za něco, do čeho ti nic neni, že jsem udělala!???? :o))))))) Stydět se nemusíš, děkovat taky ne. Zasloužil sis, protože se mi to líbí. A jakej seš a že vůbec seš není až tak úplně tvoje zásluha, takže maximálně ti můžu děkovat za tu energii, kterou jsi věnoval napsání sem! Což činím! Tamto byla spiklenecká poklona, protože jsem měla a mám pocit, že vím o čem je řeč, jako by to bylo ze mě, a zaradovala jsem se, že nejsem na světě úplně ve všem osamocená, a jsou dokonce místa, která se ve svojí otevřenosti kupodivu dokážou příjemně dotknout více než jednoho člověka, což si myslím, že je strašně krásný, a tu ostatní šestimiliardovou /oficiální údaj - možná větší/ tlupu osamělejch lidí tím činí snesitelnější. Howg!

zámek
23. 11. 2000
Dát tip
Až dnes díky .. (stydím se).

kalinka
09. 11. 2000
Dát tip
a víš, že i já to vím....:O)) takže típ!:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru