Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Revolution

14. 03. 2005
0
0
10291
Autor
Kytiii

Tak o čem budem diskutovat? To je jedno... prostě - diskutujme :o) doplněno: Riskuji tím, že mě smažou za morální úpadek :o) Ale jako první téma diskuze navrhuji - co sex a Písmák? Je sex dostatečná hodnota? Není náhodou moc povrchní? ... PODMÍNKY: 1) je mi více než 18 let a dosáhl jsem zletilosti 2) pookud se nacházím ve státě, kde je hranice zletilosti stanovena odlišně od předpisů v ČR, podtvrzuji, že splňuji všechny podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více než 18 let a že vstup na tyto stránky není omezen a/nebo zakázán předpisy státu, v němž se nacházím a/nebo jehož jsem státním příslušníkem 3) souhlasím s tím, že sexuálně orientovaný materiál jsem oprávněn užívat pouze v soukromí a to výlučně pro svou potřebu 4) sexuálně orientovaný materiál mě neuráží, nepohoršuje a/nebo jinak neohrožuje a na uvedenou stránku vstupuji dobrovolně 5) budu si vybírat a používat výhradně takový materiál, který neporušuje zákony státu, ve kterém se nacházím 6) neposkytnu ani přímo či nepřímo neumožním přístup k materiálům získaným na této stránce osobě mladší 18 let ani jiným osobám, které nesplňují podmínky uvedené v tomto prohlášení Pokud nesplňujete byť jedinou podmínku uvedenou v bodech 1 - 6, prosím, opusťte ihned tuto stránku. Vstupem souhlasíte a podtvrzujete výše uvedené...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dalším milým dílkem přispěl pozorovatel... :o)

 

Já nevím. Seděla tam sama, opuštěná. Nebo chtěla být smutná. Já nevím, ale bylo mi jí líto. A taky připomínala mě. Seděl jsem v rohu, osamělý. Bylo pozdě večer. Smutek se přímo nabízel. Ale pokud se sejdou oči dvou trosečníků, měli by se milovat. A ona se podívala.
Musela několikrát mrknout, abych se odhodlal a šel k ní. Koupil jsem jí pivo, usmál se a chtěl ji držet za ruku. Mrkla.
Já vydechl a napil se jejího piva. Zatočila se mi hlava a když jsem se vrátil, líbala mě. Nebo moje opilá ústa líbala ji. Já nevím. Mrkali jsme.
Tiskla se ke mně a chtěla hladit. Chtěla hodně a já se bál, že nemám příliš co nabídnout. Alkoholu té noci naštěstí bylo dost. Ale s každým dotykem, políbením a na chvilku zavřeným víčkem jsem střízlivěl a opájel se něčím. Něčím jiným než pivem.
Byla stále krásnější.
Stále blíž a blíž. Blížila se půlnoc.
Sklouzli jsme pod stůl. Byla tma a ona v té noci nahá. Cítil jsem tu nahotu a voněla krásně.

Milovali jsme se. Ještě dlouho o sebe mrkali.
A chtěla hladit. Hodně hladit. Přehlušit pláč a nebýt sama.
Vzdychala, já chřadnul pod náporem veškeré té něhy pod stolem. Nebyl to velký stůl a chvěl se také.
Těla chtěla řvát vzrušením, tak jsme je tišili polibky. A mrkali stále intenzivněji a rychleji až se oči obrátily v sloup. Vydechnutí.
Pak jsme jen dýchali a koukali do stolu nad námi. Byl nasáklý krásou z té noci.
Cokoliv potom bylo všední.
Rozloučili jsme se bez pozdravu.
Třeba jednou, náhodou… se zase sejdeme a budem se milovat pod stolem.
Poté jsme už mrkali jen na prázdno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havranka5 tímto místopřísežně prohlašuje, že se zříká jakékoliv právní odpovědnosti vzniklé přečtením i případným následným dalším použitím této povídky, jelikož jí psala pod vlivem koňských dávek pohlavních hormonů ve svém krevním řečišti ve chvíli trojnásobné ovulace.

Ráno raníčko Havranka vstala,
Písmákům povídku naklofala…

Stihla jsem to celé pravačkou růčo za půl hoďky, a ještě si při psaní stačila levačkou přivodit dva slabší a jeden parádní orgasmus.

„Jů, ten je krásný!“ Chňapu po něm a utíkám se svou kořistí na balkón. „Dej ho sem!“ „Nedám!“ „Ale dáš!“ Natahuji ruku do prostoru a prohlížím si prstýnek v záři vycházejícího slunce. Vítr zdola mi zdvihá hedvábnou noční košilku až ke krku. „Vrať ho!“ Polonahé mužské tělo mě surově přiráží na zábradlí. Vřískám jak Viktorka. Osmé patro je už dost výška i pro ty, kteří trpí závratí o poznání míň než já. Na vyzývavě roztaženém zadečku nastaveném v očekávání, cítím napruženou topořící se stříkačku, vypadlou z volných červených trenýrek, jak se za mnou hnal. Už to chlapec nezvládá a jediným pánevním rozmachem do hloubi mé pochvy vráží celou délkou svůj nadržený penis s takovou vervou, že mi dotrhává i zbytek panenské blány, co mi ještě zůstal po táborovém vyvádění minulého léta. Než dovibruje kovové zábradlí prvními přírazy, cítím na brance ty mohutné stahy trubice, jak do mě pumpuje dlouhými výstřiky více než měsíční zásobu nashromážděného spermatu, co v této chvíli proudí semennými kanálky z jeho k prasknutí nalitých varlat. Nemohl si ho totiž po celou tu dobu ani jednou jedinkrát vyhonit, anžto jsem ho právě před měsícem načapala v koupelně, právě v choulostivé chvíli, když uvolňoval v semenných váčcích nové místečko pro čerstvé sperma nezadržitelně přitékající dnem i nocí z jeho pubertálních varlat. Přistižení u něho vyvolalo tak hluboký psychický šok, že si na něj od té doby nešáhl ani v noci (spal s rukama na peřině), ani po těláku s klukama v rohu tělocvičny, tam za žíněnkama. „Tos teda přehnal brácho!“ Vřeštím pozorujíc jak mi po obou stehnech stékají bílé potoky pokrevně zpřízněného spermatu smíchané s mýma poševníma šťávama a kapou dolů o patro níž, kde zalévají sousedce muškáty a fuchsie v truhlících. Brácha nevnímá a po dlouhých patnáct sekund vrcholu krvesmilstva mojí pochvu přeplňuje tepavým proudem husté lepkavé perleti. „Bacha, rodiče!“ Varovně kňučím. Vytahuje ho ze mě s tupým mlasknutím tak prudce, že mi škube v podbřišku. Do ksichtu zvědavé sousedky pod náma padá sprška husté smetany. „Kecáš ségra!“ Mačká mi příšerně kozy. „Za to ti jí rozpíchám do krve!“ Otáčí si mě čelem k sobě, a naprosto klidně a s vítězným úsměvem do mého Venušina pahorku vniká svým znovu se ztopořujícím penisem. Naprosto klidně a dlouze mě hobluje znovu a znovu do rytmu úderů násady od smetáku, kterým buší sousedka odzdola do našeho balkónu. Tváří v tvář zakloněná přes zábradlí, se chechtám tomu tupýmu výrazu právě ejakulujícího samečka. Muškáty pod náma zdá se dnes nemají šanci zvadnout. Sedím rozcapená ve vaně a proudem horké sprchy se ze svých útrob snažím vyplavit bráchovu našlehanou majonézu. Ale na prstech lovících v záhybech mé vybílené kapličky potrhané nedočkavou nadrbaností se vedle chuchvalců bráchova spermatu a kapek mojí skoropanenské krve leskne i krásný prstýnek. S pocitem vítězství volám z koupelny: „Jestli se některá z tvejch vocasatejch čiperek uchytí, naši ti nechaj sežrat vlastní koule ke svačině, páč mi ještě nebylo patnáct!“

Doufám, že jste si početli v téhle prostoduché ejakulační nadrženině…


Brosqička
21. 06. 2005
Dát tip
tahle diskuze byla tedy dost zajímavá... myslím, že je fajn dozvědět se o lidech tady taky něco jinýho než jen kolik jim je a jak se jmunují... :)

Kytiii
21. 06. 2005
Dát tip
to si piš... tuhle diskuzi stejně jednou stáhnu a uveřejním ji jako to nejdelší dílko na písmákovi :o)

pozorovatel
26. 04. 2005
Dát tip
líbí se ti?:)) ale zpověď to neni

Havranka5
26. 04. 2005
Dát tip
Lidé bývají zvědaví :-) Rádi si počtou. A já nejsu vyjímka :-) Klidně pokračujte, nenechte se rušit mou přítomností :-) Ideály jsou jedna věc, nutnost nějak přežít v tomhle světě kam jsme se narodili a s tím co máme sami i kolem sebe, věc druhá. Chce to nějaký rozumný ...bude to znít možná padle a poraženecky, ale ..nějaký rozumný kompromis... víš.

Havranka5
25. 04. 2005
Dát tip
Tyhle intimní zpovědi na sklo, to jsou perly :-) zvlášť tady :-) mezi historickými poklady marného boje se zazmrdovaností a zaichtylovaností Písmáka.

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
...samotný syrový sex bych řekla nikoho moc nepřekvapí a jak už jsem řekla, dají se sexem vyjádřit téměř všechny emoce... tudíž pokud dokážeš do sexu narvat jakoukoli emoci, pak jsi uspěl ať napíšeš o letmých polibcích, kterými začalo milování dvou patnáctiletých poprvé zamilovaných školácích, nebo o surovém proražení panenské blány nekrofilním pedofilem... Důležité jsou emoce...

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
hm a konkrétní přání nemáš? představ si, že jsem kouzelný dědeček a splním ti jakýkoliv sex...

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
Když mé představy o sexu jsou značně nudné, bez bizardních pomůcek, bez sadistického bití a ponižování, bez fekálií atp... A jsem zcela poddána snu o romantickém sexu při svíčkách či pod noční oblohou, s hudbou, nebo na pláži... případně nečekanému setkání se dvěma hezkými samci, které neznám a kteří jsou ke mně oba velice něžní, že je nechám dělat cokoli...

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
...tak mi teda s kamarádem přijdeme

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
:o)

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
tak já to teda už napsal srozumitelný to asi moc nebude, ale to máš smůlu!!:))) Já nevím. Seděla tam sama, opuštěná. Nebo chtěla být smutná. Já nevím, ale bylo mi jí líto. A taky připomínala mě. Seděl jsem v rohu, osamělý. Bylo pozdě večer. Smutek se přímo nabízel. Ale pokud se sejdou oči dvou trosečníků, měli by se milovat. A ona se podívala. Musela několikrát mrknout, abych se odhodlal a šel k ní. Koupil jsem jí pivo, usmál se a chtěl ji držet za ruku. Mrkla. Já vydechl a napil se jejího piva. Zatočila se mi hlava a když jsem se vrátil, líbala mě. Nebo moje opilá ústa líbala ji. Já nevím. Mrkali jsme. Tiskla se ke mně a chtěla hladit. Chtěla hodně a já se bál, že nemám příliš co nabídnout. Alkoholu té noci naštěstí bylo dost. Ale s každým dotykem, políbením a na chvilku zavřeným víčkem jsem střízlivěl a opájel se něčím. Něčím jiným než pivem. Byla stále krásnější. Stále blíž a blíž. Blížila se půlnoc. Sklouzli jsme pod stůl. Byla tma a ona v té noci nahá. Cítil jsem tu nahotu a voněla krásně. Milovali jsme se. Ještě dlouho o sebe mrkali. A chtěla hladit. Hodně hladit. Přehlušit pláč a nebýt sama. Vzdychala, já chřadnul pod náporem veškeré té něhy pod stolem. Nebyl to velký stůl a chvěl se také. Těla chtěla řvát vzrušením, tak jsme je tišili polibky. A mrkali stále intenzivněji a rychleji až se oči obrátily v sloup. Vydechnutí. Pak jsme jen dýchali a koukali do stolu nad námi. Byl nasáklý krásou z té noci. Cokoliv potom bylo všední. Rozloučili jsme se bez pozdravu. Třeba jednou, náhodou… se zase sejdeme a budem se milovat pod stolem. Poté jsme už mrkali jen na prázdno.

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
Kdybych nevěděla, že tě neznám, pak bych si byla nucena myslet, že ty znáš mě... tohle se mi stalo... ačkoli nebyl úplně naznámý - ale rozhodně byl osamělý...

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
TAK TOS BYLA TY!!! :)) vždyť já pořád píšu tak, aby to bylo blízký většině většina většinou teda zapírá:)) si to dělala pod stolem? no, tak co.. líbí?

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
jinak je to příhoda velmi milá a dalo by se říci, že i trošku zamilovaná :o) mě se líbí

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
a romantická? si to dělala pod stolem?

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
já jsem předloni byla platonicky zamilovaná do nejlepšího kamaráda mého přítele... no a na jedné diskotéce se to majinko zvrhlo... Příteli nebylo zrovna nejlíp, tak zůstal doma, že mu mám zavolat až budu chtít jet domů, že pro mě přijede... vypravila jsem se tedy na diskotéku zcela sama - v doprovodu pouze kamarádky, která ovšem brzy po příjezdu na diskotéku byla pozvána k baru jedním neodbytným mladíkem a já zůstala na ocet... což o to - zábavy bylo dosti, vedla jsem opilé řeči se spoustou více či méně známých lidí a mimo jiné s bratrancem toho nejlepšího kamaráda mého přítele... na první pohled bylo vidět, jak mu imponuje mé poprstí odhalené hlubokým výstřihem, který dával velký prostor pro orgasmickou fantazii... No a nejlepší kamarád ho krotil, protože vypadal, že by mě byl schopný osouložit na baru... Nejlepší kamarád mého přítele (říkejme mu raději Jarda) se se mnou ani moc nebavil a řešil jiné opilé řeči s jinými více či méně známými slečnami či kamarády... Až někdy k půlnoci proplula jsem kolem něj (chtělo se mi na záchod) a cítila jsem, že se na mě tak zvláštně dívá... Cestou zpátky schválně vychutnávajíc si ten zvláštní svrbící pocit, razila si to přímo kolem něj. Chytl mě něžně za loket a koukal mi do očí. Stoupla jsem si na špičky a políbila ho na tvář, pak na druhou stranu obličeje na víčko a nakonec na koutek u pusy. Patama jsem přistála zpátky na zemi a stydlivě se zakoukala na špičky jeho bot. Stiskl mou bradu mezi ukazováček a palec a lehkým stiskem mě donutil, aby se naše pohledy zase střetly. Z ničeho nic mě k sobě prudce přitáhl a začal mě líbat a hladit - všude i pod oblečením, bez ohledu na to, že kolem nás byla velká spousta známých lidí... Zašeptala jsem mu do ucha, jestli nepůjdeme jinam. Naše dlaně se spojily a uháněli jsme kamsi na balkon, který se táhl po celém obvodu diskotéky... byly na něm takové koutečky se stolky. U toho posledního jsme se ve stínu zastavili. Žádoucně se líbali a svlékali. Přišlo mi to nehorázně bláznivé, ale nemohla jsem přestat. Nakonec jsme si lehli pod stůl, z pod něhož nám koukali nohy, tudíž lidé u ostatních stolků si mohli lehce domyslet, co se u nás děje... :o) Nikdy na to nezapomenu... ani na něj... ačkoli od té doby jsme jenom kamarádi... už jen kamarádi... a jen občasný letmý pohled s tou zvláštní jisřičkou prozradí, na co oba často v noci myslíme ...

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
a myslíš, že on to cítil stejně? takže jste si vyšli vstříc... vlatně no,tohle já zase moc nemusim je to příjemný, vzrušující, ale jinak nic

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
vím to... nejen proto, že mi od té doby sám čas od času zavolá, pozve do kina, nebo na kávu a vydrží se mnou dlouho do noci kecat... je na něm tak moc vidět, jak ho trápí, že když měl možnost o mě bojovat, tak ji dobrovolně propásl... a přitom jejich šance tenkrát byly vyrovnané... Taky vím, že by stačilo kývnout a on by se na mě vrhnul, jiskří to mezi námi pořád... ale já už to neudělám, protože ač to byl skvělý zážitek (a nádherné milování), tak nechci nasazovat parohy někomu, kdo si to nezaslouží... a sama mám od té doby čas od času výčitky

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
:))tak to jo to se vlastně máš docela dobře.. a nevadí ti občas ta nesvoboda? že jsi tak nějak svázaná vztahem..

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
to víš, že to člověka občas přepadne... a jak by se měl líp... a že by nemusel říkat, kam a s kým jde... a naopak by se nestrachoval, když ta druhá polovička s někým někam jde :o) ale v konečném součtu pro a proti vítězí vztah... kdykoli zvednu telefon a vypláču se z bolístek, depresí a smutků... na výlety nejezdím sama a sedět vysoko nad krajinou na skále a hlavu mít v klíně milované osoby, cítit, jak jí bije srdce a radovat se z toho, že tam nesedím sama... kina a držení se za ruce, procházky a rozsáhlé debaty nad nesmrtelností chrousta... hádky o ničem, ale následné usmiřování... hlazení a cuchání vlasů... a v neposlední řadě tu je někdo, kdo přesně ví, kam a jak sáhnout :o) Ty nikoho nemáš?

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
takže jen nechceš být sama... jasně, že vztah je lepší, těžší, ale lepší já? já jsem vybíravej většinou to ukončim na začátku

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
kdybych jen nechtěla být sama, můžu být s kýmkoli - třebas i s tím Jardou... :o) ale v tom je něco víc... poznáš-li toho člověka tak moc - tak moc hluboko - staneš se jeho součástí... a kdo by si dobrovolně řezal kus těla, že? a taky bych řekla, že mnohdy je odmítání vážnějšího vztahu spíše záležitostí vlastní pohodlnosti... ale ona tě taky jednou nějaká klofne... když se tak podobáš Tomu Cruisovi :o)

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
neodmítám vážný vztah, ale jen vztah neni těžký poznat, že by nám to dlouho nevydrželo... jde o to najít holku, s kterou bych vydržel.. vydržel dlouho téměř do každý se dokážu zamilovat když je hezká:))) Tom Cruise je můj nevlastní bratr

Kytiii
10. 04. 2005
Dát tip
tak to hodně štěstí do hledání :o)

pozorovatel
10. 04. 2005
Dát tip
:))dík ale já nehledám

Kytiii
09. 04. 2005
Dát tip
pozorovateli: chápu, že si ze mě tropíš prdel, ale sex je jedním z mála témat, které se ještě bere jako nevhodné :o) ...a sexem se podle mě dá vyjádřit téměř všechno - od lásky až po brutalitu a osamělost... když si mě tak rád bereš na mušku, tak nám taky něco "sexuálně hlubokého" napiš :o) pa

pozorovatel
09. 04. 2005
Dát tip
mně moc šukačky nejdou, teda ještě jsem to nezkoušel, ale myslim si to já spíš čtenáři ten sex vždycky seberu, aby se naštval:)) ale tak jo, napíšu máš nějaké určité přání? Romantický sex,tedy milování či pořádnou vyšukanou?

pozorovatel
08. 04. 2005
Dát tip
:))))sex a povrchní? To nesmíš dělat jen po povrchu ale musíš do hloubky... a on je tu vážně nějaký sex? Tady?

mno bylo to psaný docela zábavně, ale bohužel musím dodat, že Tvůj způsob vazby slov ve věty už použit mnohokrát byl - si myslím. Je to čtivý, ovšem nemám ten pocit, že by to byla nějaká revoluce. Ale za pokus to stálo :)

Jo a ještě něco - já bych zas tolik ty krátký a úsměvný povídky nezatracovala - třebas takový Vaud...

Kytiii
30. 03. 2005
Dát tip
pravda - vaud je výjimka podtvrzující pravidlo :o) btw: bohužel to není můj způsob vazby slov, ale Havranky5, jak jsem již výše vyzdvihovala a jak je taky napsáno nad tou prasárničkou :o) ale stejně dík

Aha, sorry, tak to bych měla Havrance polat avízko, co? Anebo radši ne, přece jen - uveřejnilas´ to Ty.. Je fajn, že v Tobě H5 našla takovou amazonku :) Jen tak dál..

ondrech
22. 03. 2005
Dát tip
já nejsu výjimka, mi se jen líbí šéfka-zakladatelka.

ondrech
20. 03. 2005
Dát tip
Pěkný no... ale když prasárny nepíšu, tak snad mi 18 být nemusí, co?

Kytiii
20. 03. 2005
Dát tip
ty jsi výjimka, o které raději pomlčíme :o)

drfaust
16. 03. 2005
Dát tip
sex a písmák :-))

MeTB
16. 03. 2005
Dát tip
Hrozně mě vylekala fotka na úvodní stránce klubu... (nic ve zlém Kytii, ale PROČ? (tedy proč zrovna takováhle fotka?)) Jinak, sex je fajn, ale psát povídky jen o sexu fajn není. Podle mě je s. prostředek, ne cíl. Poslední dobou se spousta lidí rozhodla, že bude lámat nějaká tabu a protože sex je zrovna takové pěkné, viditelné, šijou to do něj. A tak se ze snahy o jeho zavedení do "normálních témat" stalo něco, o co se pokouší tuny lidí v naivní víře, že ještě opravdu nějaké to nerozbité tabu rozboří. Ale - jak řekl jeden kamarád - tabu nevznikla jen tak, byl k tomu nějaký důvod (jako třeba že je to nechutné). Někdo tvrdí, že cokoli je přirozené, je krásné - a já s tím jednak nesouhlasím, druhak se vyskytli lidé, kteří použili pokroucený sylogismus a dostali tak, že menstruovat je přirozené, tudíž by se tím měly ženy chlubit. To je blbost. Já menstruování nic nemám, ať si každý krvácí dle libosti, ale dívat se, jak se tím někdo vychloubá a ukazuje odkud to teče a do detailu popisuje, jaké to je, je nechutné. Tom

Kytiii
16. 03. 2005
Dát tip
Tome... díky za Tvůj názor, ale proč si myslíš, že s ním nesouhlasíme? My tady právě bojujeme za pokroucený vztah k literatuře, k umění a vůbec k celému tomuhle fraškovitému zřízení, kterému se říká vkus... Neboť písmákem se táhne zvrhlá nálada tipovat všechno, co zavání prasečinkou, nebo smskářskou jednoduchostí... Už to tady vysvětluju asi po stý - takže jsem možná trochu podrážděná... Na menstruaci nic povznášejícího ani odtabuzujícího nevidim... je to hnusnejch pár dní, kdy mám deprese, křeči a sebevražedný myšlenky... což je opravdu tak nepříjemné, že jsem ráda, když to skončí... Rozhodně ji nerozebírám nikde a s nikým (kromě doktora v gynekologický ordinaci, samozřejmě)... Prostě je to tak fádní a přirozená skutečnost, že je zbytečné se o ní zmiňovat... dle mě... Taky nehodláme odkrývat nějaká tabu - to za nás učinili již naši rodiče nebo jiní úpadkáři, co si libovali v mršinách, homosexuálním styku a kokainových večírcích... My ne... Objevit se stejně už nic nedá - kromě auta na vodík a způsobu, jak proletět červí dírou - což nám se stejně nepodaří... a tak nám zbývá "originálně" vázat slova ve věty a ty v souvětí a doufat, že to tak před námi nikdo neřekl... Btw: Co se Ti na tý fotce nelíbí? Já snad? :o) --> bohužel, ne každýmu se můžu trefit do vkusu a své porno fotky sem cpát taky nehodlám :o) ale jestli chceš, Tvé klidně zveřejníme :o) Dále - psát povídky jen o sexu... Sex je doplněk - ne prostředek... A do některých povídek patří a do některých ne... A je na vkusu autora, jestli to dokáže rozpoznat... Přiznávám, že moje povídky ho obsahují hodně... protože moje povídky jsou velmi intimní a z reálného života, kde prostě sex je jeho nedílnou součástí a kde se hodně událostí točí v podstatě pouze kolem sexu... Je to dobou...? Víš, ono vlastně psát sociologický povídky, které mají být určitým obrazem společnosti (a o to se já snažím... snažit se je od slova snaha... ne umět ani dokonat), tak se tomu prostě nevyhneš... Dnešní svět je o násilí, o sexu... o korupci, taky o válkách... někdy o lásce, o dospívání... hodně o smrti... A pak v tom hledat něco originálního? Nechci bejt zapšouklá :o) ale to prostě nejde... Ještě jednou díky za názor...

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
To se musíš zeptat Kytiii, já jen dodala eropovídku rychlovku na Kytiiiččinu objednávku... Ale jestli chceš, můžeš se vyjádřit k mým vážnějším kritikám na začátku této diskuze.

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
Erotické povídky samozřejmě nejsou ničím převratným - to jen tady se nevyskytují :o) A jak správně namítla Havranka ... přečti si celou diskuzi od začátku :o) Ero povídky - to tu jen oživují... :o) A taky - revoluce - to je takový pěkný slovo... Chceme číst a psát dobrý povídky a chceme, aby tady byly povídky, které mají co říct... Zatím jen začínáme... Tak křičíme poněkud hlasitěji :o)

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
o.k. dej mi den - no možná dva tři a já ti napíšu takovou erotickou povídku, která rozhodně nebude prvoplánovaná, že se z ní po.... :o) A taky si myslím, že sex v literatuře rozhodně literaturu nesnižuje ani nedovádí k úpadku... Sex k ní patří stejně jako smrt k životu... protože povídky jsou o životě... když tedy nepíšu o plastikové láhvi na smetišti... což sice bude dílo nadmíru umělecké, ale absolutně nezáživné... Četl jsi něco od StvN? Štěpán píše umělecky... ale jeho dílka (až na pár výjimek) jsou tak umělecká, přeplácaná nesrozumitelnými metaforami, obraty a obrazy, že připomínají výklad nějaké literární doktríny víc než povídku... Permoníku - a přispěješ nám sem taky :o) ...bylo by zajímavé sledovat děj erotické povídky muže a porovnávat ho s dějem dívky...

Ale Havranko, kocourku mourovatej, jaká vážnější diskuze. Dvě děvčátka se snaží se zviditelnit. Nic jiného v tom není. PS: dílko je naprosto neoriginální - takové píší nadržení puberťáci a rádoby provokující puber´tačky dnes a deně na stovkách serverů, je plné tisíckrát použitých klišé které patří ke každé podprůměrné pornopovídce. Prostý shluk pojmů ze sexuologie a frází z pornočasopisů bez ladu a skladu. Ale tleskám vaší snaze pozvednout úroveň tohoto serveru ;-)))) Jen tak dál, koťátka. Kříčte, křičte hlasitěji, on si vás možná i někdo všimne.

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
Potíž je, že povídka byla psána PRÁVĚ A JEN pro tuctovou nejširší smskařskou písmáckou veřejnost. Je zoufalým PROTESTEM proti této tuctovosti. Pokud chceš něco poutavějšího a náročnějšího, přečti si mou povídku Patero perutí z Havrančina křídla. Jo, nevím jak Kytiii, ale já se tu nezviditelňuju. Já mluvím obecně. Fascinuje mi, že eropovídka je tuctovka, zatímco říkanka: cituji: Na jednotce intenzivní píče intenzivně ošetří mé chtíče. je zahrnuta ovacemi čtenářstva i redaktorstva a vypadne vám dle nevhodně zvolených tipovacích měřítek mezi středně hodnotná díla. Přitom pro ní platí stejná slova kritiky, jakými mě tu zahrnuje sobohnusec. Tedy že je tuctová, naprosto prostoduchá a nepůvodní. Jak vy říkáte plná milionkrát použitých klišé. Přečtete si ji vyškrábanou na mnoha promočených zdech...atd, viz sobohnusec Narozdíl od sobohnusce, jsem aspoň prokázala, že umím psát své myšlenky v celých souvětích a ucelených odstavcích. Znovu podotýkám: Od čeho je funkce redaktora, když pod takovou říkanku, kterých je všude plno, od zdí kasáren maskáčovitých nadrbanců po holčičí deníčky, dá pět "redaktorů" tip, zatímco o vážněji psané dílka se ani nesnaží zakopnout, natož je podrobit rozboru? Jsem si naivně myslela, že funkce redaktora slouží vážné obsažné kritice psané zkušenějšími poloprofesionály, kteří citlivě a učitelsky pomáhají začínajícím amatérským autorům.

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
už jsem viditelná dost? :o)

Havranka, závidíš.

Kytii, nejsi!!!! eště, eště

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
větší už to nebude :o) eh - vlastně bych tu fotku mohla uveřejnit jako mimořádnou Indispozici nebo volný verš... je krátká, srozumitelná... a dostala by i jistě spoustu tipů za ten erotický kontext :o)

Kytii: nepochopená psychologie erotického díla. Ta fungují, protože se do nich může čtenář projektovat. Do takové fotografie se nemůže projektovat při sebevětší fantazii.

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
Nezávidím, jen mi v obecné rovině vadí ten dvojí metr a nespravedlnost, která vede ve výslednici k atrofii a likvidaci písemnictví a rozvoji prostoduchého smskařství v honbě za úspěchem a návštěvností/tipovaností co zde tvoří namátkou tak 30-50% "poezie" Pro parohatou zvěř opakuji: V OBECNÉ ROVINĚ P.S. Proč mě tipujete, když mě nečtete?

StvN
15. 03. 2005
Dát tip
Zkus kouknout na 45rpm. Možná změníš názor na to, že se tu povídky o sexu nevyskytují.

Protože si děsně roztomilá. Nás strašně baví tě číst.

StvN
15. 03. 2005
Dát tip
Jinak ta povídka je dost slaboduchá. Když něco takovýho čtu, říkám si, jestli to píše stará nebo mladá panna.

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
Lituju vaší sobí laňku, pokud alespoň občas myslí více než polovinou nervů jednoho ze svých dvou vaječníků...

PS: nespravedlnost je jen výmysl lůzrů aby mohli svoji neschopnost svalovat na něco jiného, zapomeň na takovou fikci.

StvN: ty tomu přece nemůžeš rozumět, jen ona dvě stvořeníčka mají patent na vkus, rozum a pravdu !!!! 8-)))))))))))))))))))))))))))) My si vás děvčátka dáme do oblíbených. Jen byste měla víc psát, aby bylo co kritizovat.

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
StvN: Povídku napsanou na kousek zmuchlaného papíru pouze pro zdejší demonstraci zvrácenosti, není nutno nijak konfrontovat... ani kritizovat... Jsi-li Ty umělec - a většinou se tak tváříš - potud věřím, že jsi... pak nám zajisté dopomůžeš k větší osvětě v podobě Tvé představy o umné erotické povídce... pak narážky typu "stará panna" mohou dopadati hojně na Tvou hlavu... ... jsi-li tedy natolik odvážný, že se do toho pustíš (délka textu je zcela na Tobě)... ukážeš, že ani Tvé názory nejsou jen výkřiky do prázdna a zcela opodstatněně zde napadají prostoduchost dílka stvořeného za pět minut... děkuji za pozornost

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
To byl právě ten vtip StvN! Když tu stohy slaboduchých veršovánek drnkajících toliko na otřepané archetypy, mají až desítky tisíc čtenářů a stovky tipů, proč jim nepředhodit povídku úměrnou jejich CNS? NASTAVENÉ ZRCADLO

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
jo... a ten patent je registrovaný u Patentového soudu pod vložkou číslo 19875556 odstavec b) pokud si ho budeš ověřovat, věřím, že více ho nebudeš používat, neboť bych musela přistoupiti k neoblíbenému řešení, a to v podobě žaloby za porušení autorských práv :o)

StvN
15. 03. 2005
Dát tip
Sobí_hnusec - smířil jsem s tím, že nerozumím ničemu, když jde o ženy....zejména o tyto. Kytiii - upřesním mou hlavní námitku. Týká se v podstatě neproveditelnosti onoho styku, nadto jeho popisu. Je to zběsile nadsazené, něco ve stylu hororů typu jason. Vraždění od začátku do konce. Chtěl bych vidět kluka, kterej se za celej měsíc neudělá kuli tomu, že by ho mohla vidět jeho sestra. Tim spíš, když s jí pak tak zřídí. Přirovnání k majonéze a spol jsou spíš směšná, než vzrušující. A vůbec, je tam spousta nesmyslů. Nicméně tě znovu odkážu na zdejší kapacitu 45rpm. Je to o dost jiný, unzávám, váš směr je spíš Leo nebo nejreport nebo jak se to menuje. Havranka - to znamená, že podlehneme jejich stylu? To neni revoluce. To je podřízenectví. Jestli revoluce, pak bezohledná. Tak to vidim já.

Kytii, ty máš smysl pro humor a umíš se vyjadřovat bez záplavy frází, přívlastků a slov kterým sama H. nerozumí. Do oblíbených si dáme jen tebe. Ta druhá je sice roztomilý kocourek, ale fádní.

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
psala jsem tu povídku půl hoďky. Za pět minut bych to v ruce nestihla... P.S. lišejníková dieta leze zdá se na mozek stejně jako přílišné čtení smsek, vydávaných tu občas za básně... co je to lůzr? mno, existují nějaká objektivní kriteria. Kupříkladu že se báseň jakožto pouhopouhá mnemotechnická pomůcka k snažšímu zapamatování textu (může být občas přeměněná ve vtipnou hříčku) má veršovat a vycházet na rytmické odříkávání. Také má mít alespoň jednu rovinu obsahu a sdělení. atp. z těchto kriterií by měla kritika a hodnocení vycházet. Stejně jako při sdělovaném obsahu.

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
abys Havranku neurazil :o) ...ale pravda - cizí slova, kterým nerozumím, nepoužívám... zcela prostě proto, že bych se mohla zesměšnit ... a smysl pro humor? co to je?

ondrech
15. 03. 2005
Dát tip
hlásím se do klubu!:)

StvN: já jim rozumím přesně, prostě nám, úspěšným umělcům, závidí. Nevidí, že jsou za tím léta dřiny, potu a v případě S_H i sběru materiálu po hospodách, žumpách a pánských i dámských záchodech ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
kdysi jsem měla taky takové období, kdy jsem veršovala, ale myslím, že to bylo k ničemu... např: V týhle školní lavici, namáhám si palici, příští hoďku zemák bude, zkoušená budu, sude. Na oběd se strašně těším, a na záchod hneďka běžím. Ty plněný papriky, nebudou mi brániti. Až teď pětku dostanu, zavolám Ti po ránu... Ale kdepak přátelé, já jsem děvče veselé. Myslím, že víc štěstí mám, než ten mozek namáhám. O tom se pak možná zmíním, že matice nerozumím. Není z ní však maturita, rozum se mi z ní nezmítá. To je ale drobnost, hlavně, že mám radost...

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
jo a ještě: Úchyláci mají rej, jen co se my vožerem. Hrabu s sebou jako hrábě, šustí to tu jako v trávě. Haraší mi v palici, zima je zde v světnici...

Kytii, my tě máme rádi. Zůstaň radši u povídek. Mimochodem, nabízím ti experiment. Co kdybychom publikovali pod našim nickem tu poslední, a uvidíme, co na to odborníci říkankáři.

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
počkej... ale ta je hrozná :o) ... já se do veršovánek nikdy nijak nehnala, ale taky jsem byla hrozně úchylná :o) počkej, vyhrabu ještě nějaký básničky - všechny jsou dost hrozný na kohokoli... a zkusíme to... tak počkej na další avi

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
Sobohnusec zakrývá svojí pologramotnost výtkou, že ten, kdo používá dlouhých souvětí a sem tam nějakého přejatého slova jim vlastně nerozumí. ani netušíte, jak ráda bych za hoďku a půl odřezávala lebeční kost nikoliv té pokusné králici albínce, co ji ještě musím připravit, ale jednomu nejmenovanému "úspěšnému" umělci. Možná by to ani pan docent podle mozku nepoznal, že má v upínacím stole lebku jiného živočišného druhu...

Prokletí říkankáři programově píšou úchylný věci - čím hroznější tím lepší. Chce to jen dotáhnout formu, hlavně aby nekulhal rytmus. Počkám ;-)

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
co třeba něco stojící přesně na úrovni úspěšné tvorby sobího hnusce? Náhrdelník z perliček, Stéká mi z koziček. Se slzičkou touhy na špičku, Vybílíš mi kapličku Panenské blány, rozklovaly závistivé vrány. Doporučuju přeskočit tenhle brak, dřív než vám klesne pták poštěvák Věnováno vám všem co tečou po ruce, tyhle klisní i valaší polluce. ..... není to moc dlouhý, frázovitý a plný cizích slov? co lišejníkožroute?

Havranka: Osobně nemám rád, když někdo mluví či píše o mentální simulaci a myslí tím cosi jako své představy, ba někdy i jen nálady. Nemam to rád proto, protože znám několik podvodníků, kteří se takto vyjadřují, považují se za "geniální" v oblasti modelování a simulace a na ty, kdo modely realizují na počítačích pohlížejí jako na "cvičené opice mačkající knoflíky na klávesnici"

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
Mám tam i drobné veršovánky: např. Nezoufej bratře můj, vůbec nejsi jediný, příště raděj stůj, než píchneš si pervitin. nebo Auto si už nekoupíš, školu nedostuduješ, do moře nevstoupíš, ženu nepomiluješ... dál Umíráš! a já se na to dívám. Usínáš! a já se usmívám. pak tu je básnička mojí kamarádky... Cigáro v koutku a držka zarytá v zemi, laciná holka a měsíční svit. Dopijem pivo a pak jenom němi, neodvážíve se padnout na trávu a snít - A DRŽKA STÁLE V ZEMI ZARYTÁ! Kašlem na ideály a papír odhodíme na zem, již pár let zkaženi, smějem se kouzlu citu. Po zhulení trávou - jednodušší říct, že milujem, až vyspíme se spolu na prahu cizích bytů - A DRŽKA STÁLE V ZEMI ZARYTÁ! Serem na Vaše rady - to z pohodlí, vypijem kolu, na nohou monopolní značku. Máme za blázna toho, kdo se modlí, cpem si do žíly skoro každou sračku - A DRŽKA STÁLE V ZEMI ZARYTÁ! Od svých cílů a ambicí jsme upustili, dávno vrhli jsme svou flintu do žita. Vzdělání pro prachy a drogy jsme pak odhodili, A DRŽKA STÁLE V ZEMI ZARYTÁ...

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
heh a ještě: A až potom obracet se budeš v hrobě, podoben rezavému cedníku, a spoustu červů budeš cítit v sobě, co žerou v každým podniku...

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
ero: Jeden tvůj dotek rozehřál by moře plné ledu, svlékám se před tebou, tak už mě sleduj! Jeden tvůj dotek stál mě bolest v srdci, žádná se neodvážila ti to tak říci, je ty tu pořád spíš! Jeden tvůj dotek cítím pořád na svých rtech, nebyl to polibek, i když slyšela jsem tvůj dech, jeden tvůj dotek pálí mě už těch pár let, vznáším se v oblacích vzpomínek, hladím tě, jen ty tu ležíš bez hnutí! Jeden Tvůj dotek nepohladí už mé tělo, i když to odloučením rozpálené by chtělo, jeden tvůj dotek cítiti na svých křivkách, netopit svou krásu ve stále stejných chybách, je ty stále v hrobě mrtev jsi!

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
tak si vyber :o)

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
Vaše vnímání okolního světa je tak šablonovité a jednoduché, stejně jako vaše projevy a tvorba, že by jste byl velmi vhodným pokusným objektem při výzkumu cns. Doporučím váš mozek kolegům na katedře...

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
výše uvedené platilo na sobího hnusce...

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
komplex ani nemám... není z čeho - poetům nerozumím - básně mi přijdou povětšinou nesmyslné... a sama poezii nepíšu - tohle byly akorát mé středoškolské výkřiky na papírcích pod lavicí...

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
a uč se - já se taky učím

Kytii, hledali jsme ale nevybereme si :-(((((( jestli chceš, můžeme u každé napsat proč, povětšinou jde o rytmus - na tom jsou říkanky založeny. Nadějně nám připadala: A až potom obracet se budeš v hrobě, podoben rezavému cedníku, a spoustu červů budeš cítit v sobě zkusíme ji trošku upravit a pošlem ti pak avi s našim návrhem

Havranka: Na světě není, žádná spravedlnost. Že se z té dřiny kolem povídek občas trochu poblinkáte, počůráte a tak? Vždyť aspoň doma vědí, že vás mají. Vždyť jinak doma nenašpiníte. Taky kdy? A že se někdy v únavě trochu spletete a místo dřeva na dvoře rozsekáte něco nábytku? Nikdo nejsme neomylný... ;-)

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
... pouprav, co musíš... tento typ pokusů mě velice zajímá... a vůbec mi nemusíš popisovat proč jsou moje říkanky beznadějné... protože já sama moc dobře vím, že na ně nemám buňky... tak a do práce :o)

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
ještě avi

Až obracet se budeš v hrobě, podoben rezavému cedníku, rej a shon budeš cítit v sobě v hlavě mít non-stop červí putyku. Co třeba takhle? Smysl +- zachován, rytmus není dokonalý ale přednesem se to dotáhne.

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
o.k. šup s tím ven :o) a hlavně mě upozorni avičkem na každičkou kritiku a tip :o) --> no spíš na tu kritiku :o)

Jo a ještě název: Navrh: "Mozeček", máme takovou sérii receptoříkanek, to tam zapadne

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
jasně - je to na tobě :o)

Havranka5
15. 03. 2005
Dát tip
Mno, myslím Kytii, že lišejníkožrout je velmi obratný manipulátor. Podívej se: Nejdřív jsi vážně založila tohle všechno kvůli oživení a obraně povídek. Chytla jsi se poté lehkovážně a netuším proč sexu. A nakonec sem vkládáš říkanky a diskutuješ o nich. O veršovánkách, nikoliv povídkách a vznešeném výpravném stylu. Ty tě už nezajímají. Hlavně že je revoluce viď? Je jedno, proti čemu: s antibiotiky a hormonální antikoncepcí proti pokusům na zvířatech, v kožené bundě proti kožichům, s plnou pusou karbanátku v housce proti hamburgrům, MMF a NATO, kapitalizmu nebo komunizmu... žoldačka se prodá komukoliv. Za pomíjivý falešný orgasmus vyvolaný postavením se s odhalenými ňadry v čelo tržně spotřebního davu plného kluků. A už tě smskáři mají tam, kde tě chtějí mít. Spadlas mezi ně sama, ani nevíš jak...

Kedlubnový mozeček, to je ono

Havranko, to nepatřilo tobě ;-)

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
ach ach ach... vůbec sice nemáš pravdu, ale budiž... lehkovážně jsme se bavily o sexu - no spíš vášnivě než lehkovážně - a bavily - neznamená probíraly - prostě jsme se tím bavily... a moje trapné a ubohé říkovánky? jsou tak strašně ubohé, že by nad nimi mohl rozjímat pouhý imbecil... jsou tak strašně ubohé, že jsem se s nimi zde dobrovolně ztrapnila, abych ukázala nesmyslnost veršovánek tolik vyzvdvihovaných nad hladinu normálního umu... kolik jiných blbých veršíčků se tady na písmáku skrývá pod maskou názvu tak chytlavého, že má megamoc tipů? ...proto ten pokus se sobím hovínkem - hnusecem - hovniválem, nebo na co si to hraje... uvidíš, že jestli se tahle ubohost chytne - budeme mít další vodičku do našeho mlýnečku... A ty mě tady osočuješ, že vzdávám svůj lítý boj? Já, která se dobrovolně vystavuji literární sebevraždě a zavržení!!!??? Havranko - čekám hlubokou omluvu!!! To snad nejsi ani ty aniž bys prohlédla mou malou lest... do které se Sobec sám vehnal, jakožto náš odpůrce a podporovatel básničkářů...

ondrech
15. 03. 2005
Dát tip
Hele, není to náhodou "Best 'of' ondrech"? Ne best by ondrech

A proč neni "Best of Sobí_Hnusec"?

ondrech
15. 03. 2005
Dát tip
Jo a jinak v klubu pěkná fotečka...:))))

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
the best of ondrech - by bylo gramaticky správně - ale tohle je braný jako Revoluce povídek - by Kytiii takže i best by Kytiii to je prostě tak, jakože moje dílo se jmenuje copyraight a ne copyright - i když tak by to bylo správně...

A proč neni "Best of Sobí_Hnusec"?

ondrech
15. 03. 2005
Dát tip
kytiiinka - tak to je fajn...:))))

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
už je i best by Sobí_Hnusec - ale to je jenom pro povídky - takže je budeš muset rychle napsat :o)

ondrech
15. 03. 2005
Dát tip
jo a omlouvám se za hromadu avíz... něco jsem tam popletl.

no, není nejdelší ale jednu jsme teda ryhle spíchli ;-)))))

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
tak to jsem na ni tedy zvědavá :o)

máme další povídku hotovou. Zítra ji předsatvíme pod našim novým prozaickým nickem Sup3_14_4

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
ty seš teda rychlík... asi ve všem, co ? :o) chechty checht...

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
he he... já jsem ale holka šikovná... už můžeme i diskutovat... a to nemám ani střední písmáckou...

Havranka5
14. 03. 2005
Dát tip
Tak mě stále nejde na rozum, proč několikařádková polobásnička "ve starém mlýně", která vypovídá třemi slovními spojeními ve dvou řádcích o pubošském sexu v seníku starého mlýna, získává nepoměrně více čtenářstva a obdivu (a tipů), než povídka odehrávající se rovněž ve starém mlýně, kde je ten sex popsán čtivěji, šťavnatěji a rozvláčněji, pln podrobností, že (si) to lze podle té povídky (u)dělat, i kdybychom vyrostšivše v klášteře netušili předtím jak... a navíc na mnoho, jen v povídce, načrtnutých způsobů... a při četbě na to dostane chuť po pár velmi obsažných řádcích snad skoro každá(ý) ... Proč i v takové části lidského života mnohým stačí vyjádření jednou či dvěma uniformě stručnými smskovými frázemi, jako vystřiženými z lékařského dotazníku? Proč se slovník čtenářstva redukuje? A způsob vyjádření rovněž? To opravdu čtenáře, neřku-li čtenářku více (nebo aspoň pro ni/něj dostatečně) vzruší a uspokojí kraťičká poloveršovánka či výkřik o několika řádcích než dlouhé pomilování ? Jak říkala Kytiii - s básničkami je to jako se sexem... a co se dá stihnout ve dvou minutách jedné stránky? a to již nic neříkám o těch několika vteřinách, za něž se přelétne průměrně dlouhá básnička... Mohl by mi nějaký ze zdejších poetů vysvětlit, co prožívá nad těmi několika slůvky a veršíky neveršíky, že ho dovedou až k vyvrcholení? Chápu sice, že pes, který příliš štěká, nekouše, a žabák co dlouho kváká pak už nemůže... ale i tu "dobrou" poezii prožívám ponejvíce jako dvouminutovou rychlovku nastojačku před branou vojenského útvaru... skončí dřív než začala, vzpomínka byla - nebyla, vždyť v několika slovech se toho dá říct ještě míň, než několika rychlými přírazy a letmými doteky...

A to se teda koukni na naše díla. 60 sekund tvorby a tolik tipů, že je ani nedokážeš spočítat. Já se ti tivím, že chceš psát něco tak neefektivního a čtenářsky nestravitelného, jako jsou povídky. Dej se k nám, říkankářům a poznáš opojnou chuť úspěchu !!!!

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
si fakt hnusnej... to je asi stejný, jako kdybych vyměnila svého elegantního, vnímavého přítele (s jeho opojným penisem) za špendlík!!! Bude to pichlavé, k neuspokojení, bolestivé a to hlavně vzpomínkami na krásné a dlouhé milování... Jo sex vede

Naše díla jsou plná sexu. Doporučuji například "Jednotku intenzivní píče" Orgasmus přichází s první desítkou tipů, chápeš?

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
jo, ale pro tebe :o) btw: Moje díla maj taky nad deset tipů, takže tenhle orgasmu zažívám taky :o) a kdybys nebyl sobec... tak uvolíš a nějakou povídku si přečteš... my taky čteme poezii!!!

Havranka5
14. 03. 2005
Dát tip
V kritice Kytiiiiny (mám tam správný počet i? Kytiii? :) ) úvaze o vtipné povídce jsem mimo jiné psala: ...Nebo když se nebrnká archetypy a osvědčeným ustáleným způsobem na otupená zakrnělá čidla přežraných konzumentů navyklých jak kuřata ve velkochovu toliko na standardní hamburgrový granulát? Kuře vyrostlé v drátěném kotci a na krmné směsce složené výhradně z jeho recyklovaných exkrementů, antibiotik, vitamínů, masokostní moučky a sojových výtažků vám samo od sebe zrní, lupení či třeba takovou lahůdku, jakou jsou mravenčí kukly, zobat nezačne, anžto nic z toho nezná a jeho vrozené chutě jsou jednostrannou celoživotní dietou pokřivené a zakrnělé.. Stejně tak vám čtenář, uvyklý povětšinou stručnému a jednoduchému, smskovému způsobu projevu, nebude číst nic jiného, než co se smskám byť jen svojí délkou nepodobá.

Havranka: A nějak krátce a srozumitelně bys myšlenku napsat nedokázala? Zkus to !!!! Nejde to? Chápu, proto píšeš povídky a né říkanky. :-))))) Kytííí: no tak to příjde po třetí desítce. To je jako s orgasmem ve skutečném sexu. Počkej po třicítce ;-)

Havranka5
14. 03. 2005
Dát tip
Sobí hnusče, včetně tvé laňky... ono kdybych chtěla nejvíc tipů, zhlédnu se v praktikách jistého malíře pokojů, nebo v podobném stylu zdejších nejčtenějších básnířek, a budu nasávat touhy davu nejpočetnější cílové písmácké skupiny, a poté je vyřvu veršovánkou z tribuny, anžto jedině taková tvorba pohne masami... co však z toho? Bude písmácký svět bohatší a krásnější? A o výše uvedené nám právě jde.

Havranka: vidíš, už je to malinko kratší, srozumitelnější ještě ne, ale to příde. Když kašleš na tipy, tak je lidem zároveň nemůžeš zavidět. To nejde dohromady. A pseudointelektuálské řeči tento prostý fakt netzakryjí !!! Pohužel nemáme te´d čas dlít s vámi v této legrační debatě. Tak zítra, koťátka ;-)

Havranka5
14. 03. 2005
Dát tip
Příklad krátce a stručně vyjádřené myšlenky: Součin kmitočtu a planckovy konstanty je roven hmotnosti násobenou čtvercem rychlosti světla ve vakuu. mohu dále zestručnit na hf=mc2 zkuste z toho vztahu přímo spočítat hodinový úbytek paliva v temelínském VVER. .. Jde to. Proč myslíte sobí hnusče, že i fyzikové a ostatní přírodovědci píší rozsáhlá díla, když vše si čtenář může snadno odvodit z několika základních logických axiomů a vzorečků?

Havranka5
14. 03. 2005
Dát tip
Ovšem nejstručnější, sobíko_hnusčí vyjádření základní reprodukční myšlenky (platné pro pohlavně dimorfované druhy), jsem si přečetla vyryté ve dřevě lavice posluchárny... Nijak mě nenadchlo. Ani výtvarně, ani obsahově - poeticky

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
eh? havran... to snad ne... děláš blbce i ze mně :o) přečetla sis nové podmínky? :o) chtěla bych pod to dát nějakou hodně erotickou - no téměř pornografickou povídku, ale ještě se pořád rozmýšlím... pomoz, plís :o) klidně tam dám i Tvou... kdyžtak mi ji pošli jako zprávy a já ji tam vložím... hm? když revoluce, tak od píky... nebudem pořád plkat - budem bořit!!! jupííí

Havranko, kocourku, tys nás nadchla. Ty budš podobnej magor jako my. Jen by ses měla zbavit té posedlosti být nesrozumitelná. Zítra tě optipujem, a´t máš radost.

Havranka5
14. 03. 2005
Dát tip
Nic proti vtipné sobohnusčí veršovánce: Na jednotce intenzivní píče intenzivně ošetří mé chtíče. Avšak od čeho je funkce redaktora, když pod takovou říkanku, kterých je všude plno, od zdí kasáren maskáčovitých nadrbanců po holčičí deníčky, dá pět "redaktorů" tip, zatímco o vážněji psané dílka se ani nesnaží zakopnout, natož je podrobit rozboru? Jsem si naivně myslela, že funkce redaktora slouží vážné obsažné kritice psané zkušenějšími poloprofesionály, kteří citlivě a učitelsky pomáhají začínajícím amatérským autorům. P.S. Sobí hnusče, přečti si pár prvních stránek té mé povídky, a jisto jistě mě PŘESTANEŠ dozajista nazývat "kocourkem"... ;)

Havranka5
14. 03. 2005
Dát tip
Kytiii, bod 5) porušuje hnedka několik mých erotických děl... Dobře, budiž. Hned zítra začnu dopisovat tu jednu, co se o bod pět jen nevinně otírá... ;) :)

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
hi hi - to bude zábava... se pak k těm svejm židlím přilepíme :o)

Havranka5
14. 03. 2005
Dát tip
Při výtažku z jednoho z mých románů se mi kámoš po půl roce důvěrně svěřil, že ten třístránkový úryvek čítával výhradně s ručníkem či kapesníčky pohotově při ruce... ;) Ale i v Perutích se dá najít pár scének, které by snad stály za přečtení... jen si je chtít najít.

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
btw: Vespa mi říkala, že perutě jsou ve skutečnosti mnohem delší... mohla bys mi je poslat do mailu? díkes

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
Canni, když jsme u těch krátkejch - mám tam novou... :o) checht a je o sexu :o)

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
Canni, kolik je vlastně u vás hodiny?

StvN
14. 03. 2005
Dát tip
Revoluce povídek. To zní slibně.

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
neboj - vrhnem se i na Tebe... zatim se jen rozjíždíme :o) ale bude tu i hodně (co hodně -spousta) sexu... a taky lásky, bolesti, zrady i krásy... chceš být členem?

StvN
14. 03. 2005
Dát tip
Budu vám fandit z povzdálí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru