Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mladší ženy, rychlejší letadla, větší krokodýly

26. 11. 2000
4
0
774
Autor
manic

Vzala jsi na pomoc snad všechny krásy světa Žlutavou záplavu a oči barvy lesa boky co s obdivem by sám Da Vinci kreslil když jednou po ránu ti přišlo, jak jsi sama Svět se ti proměnil a oči trochu zšedly To léta tvá se hlásí o svá práva a ňadra hýčkaná ztrácejí oblou krásu Není už útěchou, že dveře tvého bytu zavřít se nestačí chceš důkaz místo slibů prstýnek na ruku oporu místo milců Autobus odejel čekárna už je prázdná A postel o kterou jak kohouti se rvali je náhle, prázdně chladná. 1996
Gimi
30. 11. 2000
Dát tip
Já vážně nechápu,co máte proti důkazům. A vůbec,mě se to líbí,ikdyž mě to přinutilo zamyslet se nad přibývajícími léty. *

JiKo
30. 11. 2000
Dát tip
Bláho jasně jen sem se ujišťovat zda koho co Y či kdo co I

bláhovey
27. 11. 2000
Dát tip
hmm, důkaz místo slibů mi to taky docela kazí, ale i tak TIP JiKo: ehm, to s těmi krokodýlI myslíš vážně ??? !!! Podle toho Y bys mohl poznat, že jde o čtvrtý pád - z čehož plyne dosaď si k názvu sloveso... v tom přeci spočívá celé kouzlo názvu téhle básničky :-))

clovrdik
26. 11. 2000
Dát tip
ano, má to myšlenku, příběh i dobrou formu, dávám Ti TIP

Cavalera
26. 11. 2000
Dát tip
Moc pěkná věc ... zkouším se do toho vžít a je to těžký, protože o mou postel se nikdy nikdo nerval .. asi je to smutný pokud to takhle holky cítí, ale chlapi na tom asi nebudou líp .. :-)

JiKo
26. 11. 2000
Dát tip
woow paráda!!! až na krokodýlY a chceš důkaz místo slibů Ale TýAjPí dávám

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru