Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Systémová láska

19. 03. 2005
4
0
1362
Autor
Mohykan

snad bude i pokračování...

 

„To nepůjde,“ prohlásil klečící muž na podlaze odletové haly, „systém není připraven.“

„Vy jste ale ve své zprávě uvedl, že je systém již hotov,“ odpověděl muž stojící nad ním nepřestávaje na něj mířit pistolí. Chvilku se bavil pozorováním ztuhlé mimiky klečícího a pak se ozvalo cvaknutí.

„Ale ovšem,“ pospíšil si s odpovědí Jimmy Ruffler, „systém je připraven ke spuštění,ale měly by se uskutečnit ještě nějaké změny, jinak přinese více škody než užitku.“

„Jediným důsledkem pro vás je vaše odměna, ostatní se vás již netýká,“ stojící muž v černé uniformě ukryl pistoli ve vnitřní kapse saka a vytáhl bulvární časopis se svůdnou modelkou na obálce. Chvilku si ji prohlížel a pak hodil časopis před Jimmyho. „Znáte ji?“

„Znám.“

„Netoužil byste s ní strávit jednu noc?“

„Asi bych tu noc využil lépe s ní než s vámi.“

„Nabízím vám malý ostrůvek v tropech, zásoby jídla a ji na celý život, když zaktivujete systém,“ prohlásil unaveně muž v uniformě.

„Milou společnici bych potřeboval, ale vaše nabídka mi připomíná vězení se sexuálním rozptýlením.“

Frederik Harris, generál sloužící u CIA, opatrně vyndal mobilní telefon a přikázal někomu na druhém konci, aby přivedl zásilku. Za chvíli se prázdnou halou ozvaly zvuky podpatků a těžkých vojenských bot. Jimmy se pomalu otočil a uviděl dívku ne nepodobnou modelce na titulní straně, jak v polo roztrhaných šatech kráčí před samopalem. Vypadala unaveně a chůze se svázanýma rukama za zády ji dělala potíže, ale splývavé blonďaté kadeře, černé oči a vypjatá hruď z ní dělaly hrdinku.

„Kleknout,“ rozkázal generál a dívka si ustrašeně klekla před klečícího, „líbí se vám?“
Jimmy hned neodpověděl, prohlížel si její smutné oči a alespoň nyní se byl jist, že mu klečící kráska věnuje sladký polibek, až odletí. „Ahoj, jak se jmenuješ?“

Zaváhala, nečekala otázku a nevěděla, zda má odpovědět. Když se na ni Jimmy pousmál, zahleděla se na obálku časopisu a jen jakobi mimochodem podotkla: „Fotky jsou hezčí než skutečnost, nech si ji, ale mě raději nechtěj.“

„Pane generále, nikam se neletí, dámě se nechce. Co bych já dělal na ostrově s modelkou?“

Generál Harris přistoupil blíže k dívce, vyndal chladnokrevně pistoli z pouzdra a přiložil ji Elis Harvardové ke spánku: „Její názor mě nezajímá. Zaktivujte systém, nebo se budete muset spokojit pouze s mrtvolou. Systém bude dále spravovat váš přítelkyně Erika, “ slovo přítelkyně ironicky zdůraznil, „nedělejte si starosti, ona to umí.“

Jimmy věděl, že žádný ostrov není. Oni ho stejně zastřelí, jakmile systém zaktivuje a Elis nabídnou nejdříve důstojnickou zábavu a potom kulku. Možná ho nezastřelí, když systém bude fungovat správně. Možná celý svět vybouchne odpalem všech nukleárních hlavic. Neměl se na co těšit a ona začala brečet. Věděl, že jedná povrchně, ale alespoň ho to začalo vzrušovat.

„Nejsem si jistý, zda mě vůbec vzrušuje, vždyť má malé poprsí,“ měl nejraději ty, co ho měly přirozeně malé, bylo mu líto, když se rozbrečela ještě více, „ať mě políbí.“
Generál do dívky strčil tak, že se oba dva ocitli jen na polibek daleko. Pořád vzlykala a on pozoroval, jak se jí hezky nadzvedává hruď.

„Dělej, nebo tě zastřelím,“ neovládl se Harris a zlostně se podíval po opodál stojícím vojákovi.

Bylo jí špatně, už toho dne hodně brečela a pistole u hlavy ji odvahy nedodala. Už se chtěla k němu nahnout, když zavrtěl hlavou.

„Já chci, aby mě při polibku objímala, můžete jí uvolnit ruce.“

„Zaktivujete poté systém?“

„Když mě políbí, tak ano,“ bylo mu špatně, když vyměnil systém za polibek. Na druhou stranu zemřít bez momentálního uspokojení by nebylo vhodnou satisfakcí za odvedenou práci.

Generál kývl na vojáka, který vytasil nůž a prořízl provazová pouta. Elis ho objala a vzorně s polibkem čekala, dokud ji také neobjal. Líbila se mu a ona se na něj smutně ale hezky usmála. Zavřel oči, uměla líbat. Telepaticky aktivoval systém a cítil, že se nic nezměnilo. Jeho rty byly na jejích rtech a stále ho objímala. Najednou zazvonil generálovi telefon. Jimmy pochopil, že aktivace byla úspěšná a že generál Harris dostane rozkaz, aby je zastřelil. Bilo jí strašně srdce a on se rozhodl, že využije zbylé chvilky co nejvíce. Povalil ji na zem a lehl si na ni. Nebránila se, políbila ho. Jakmile generál zvedl telefon, ozvala se mohutná exploze a stěny se valily dovnitř, strop padal dolů. Ještě slyšel, jak vykřikla, pak je zalila duhová záře a on ji pohladil něžně po vlasech.


wedle_vazy
21. 03. 2005
Dát tip
t

Mohykan
21. 03. 2005
Dát tip
Další díl s logickým názvem Systémová láska II. je na světě. Kdo chce, je srdečně zván.

Sup3_14_4
21. 03. 2005
Dát tip
TIP

fungus2
19. 03. 2005
Dát tip
Tak to bylo dobré.**

Mohykan
19. 03. 2005
Dát tip
dik, dalsi pripominky potesi......

Kandelabr
19. 03. 2005
Dát tip
docela mě to zaujalo, připadá mi to originální, taky je docela fajn jak se misí ty jeho myšlenky s řečí, docela to tam pasovalo. to poračování by bylo vhodné, protože takhle samostatně je to jakýsi fragment vytržený odprostředka. ale zajímavý fragment. jestli se ti podaří dát ho do nějakého smysluplného rámce, mohlo by z toho něco být. dám ti tip, snad tě to bude motivovat k napsání dalšího dílu :)

Griff
19. 03. 2005
Dát tip
...nevím, počkám na další kus. :~)

Mohykan
19. 03. 2005
Dát tip
Nebojte, na pokračování se už pracuje...dam vam(Kandelabr, Griff) vedet o pokracovani.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru