Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

paranoia

24. 03. 2005
5
1
4978
Autor
zvedavec

Keby som mu neklamala, tak mi neuverí...


1 názor

maia
03. 05. 2005
Dát tip
Vystizne! *

Liso
29. 03. 2005
Dát tip
tip. Pacia sa mi Tvoje filozoficke criepky, mudra... Je zvlastne ba priam ZRANUJUCE ak dusevnu blizkost k cloveku (=uveri nam) treba udrzovat tym, ze sa mu vnutorne vzdialime (=oklameme ho) ... Na druhej strane - kto koho potrebuje? Kvoli komu vlastne robime ustupky? Potrebuje nam on verit, alebo my potrebujeme jeho doveru? ;)

radši ať ti nevěří, než mu lhát

LaSis
25. 03. 2005
Dát tip
inlajn: že jo? projevuje se pořád tak nějak podobně...

Barbar
25. 03. 2005
Dát tip
Čo je to klamstvo? když Ti potřebuji nutně pomoct, zachránit ti život nebo zdraví a uvěříš jen na zázrak, proč ti ho nevykreslit , proč neukázat tvému podvědomí cestu, kudy se dát. A potom je to už PRAVDA!!!!! Proč mu nevykreslit situaci tak jak má být, třeba pak bude????? BARBAR

johanne
25. 03. 2005
Dát tip
:)

zvedavec
25. 03. 2005
Dát tip
paranoia je správny výraz? Vďaka. (nevedela som) ... Klamem, lebo inak mi neuverí, že ho nepodrazím - nechce sa mi zachádzať do konkrétností. Aby mi dotyčný veril, potrebuje počuť lož, v opačnom prípade - aj keď konám naprosto čestne, dostávam sa do podozrenia.. A tak teda nemôžem konať naprosto čestne, alebo musím prerušiť kontakt. A kontakt ukončiť sa mi nezdá vhodné.

_Psyché_
24. 03. 2005
Dát tip
paranoja vypadá zvláštněji než paranoia nevim, co to s tim má společného, asi sem to nepochopila (omlouvam se, žádný redaktor neni bezchybný)

...uz sty krat... ...paranoia je stav bliziaci sa absolutnemu poznaniu...

hovno_z_labuťe + TIP

inlajn
24. 03. 2005
Dát tip
...já už mám "para" z hovna z labutě"..........

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru