Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Apríloví Xychti v eMVéčku

04. 04. 2005
0
0
3076
Autor
ashentree

akce jest určena široké veřejnosti důvodem, proč se neustále koná v Brně není brnocentrismus ale nedostatek kontaktů jinde ;) tož všichni jste vítáni a kdo by cestoval z daleka nechť se mi (nebo přímo papouškovi :)) včas přihlásí třeba by nějaké přebetlení šlo zařídit /nemyslím zajisté útulný dům zn. Moulin Rouge :)/

Není to žádný aprílový fígl, nýbrž pravda čisťounká jak alabastr...
Naše divergentní a psychotické pseudohudební těleso Xychty vystoupí, letos poprvé,

14.4. v klubu MV, Kounicova 20/22, Brno

hrát se začne ve 20:00 (ale jste u baru vřele vítáni již od 19:00)

Snad nepohrdnete skutečností, že při vstupu budete legálně odrbáni
o tři pětky
abychom měli
pro zvukaře na pivo :)

Těšíme se!
za Xychty
eš.

P.S. Na Zátiší s ohněm taky donde ;)
Petr_Pan
11. 04. 2005
Dát tip
ash> dík + osobně preferuju královo pole - mnohem líbivější pro mě .. :-) dík za infce * k_v_v> tuhle možnost taky uvažuju - ale - nerad bych nějak něco plánoval, protože motoristi jsou voli - teď, jak je pěkně je to se stopem mnohem horší, než v zimě, tak uvidíme .. :-) ještě dám určitě aspoň zprávou vědět mirkovi na mobil co a jak a tak .. :-) měj se fajn, rád Tě/vás všechny uvidim *

Ashi, počítaj se mnú :o)

ashentree
10. 04. 2005
Dát tip
jasně, s Tebou se počítá, chlape! a Empty doufám taky dorazí ;) Petr_Pan: šaliny ju, sice kusíček dál, ale ju, od nádru 12 a 13 směr Kr.Pole vystoupíš zast. Grohova a vydáš se ulicí Smetanovou na Kounicovu, zahneš doleva a uvidiš stadec :) druhá možnost je z čáry - můžeš jet jakýmkoliv trolejákem, vystoupit třetí zastávku a sejít krapet níž :)

Petr: Nebo si dát sraz s Emptym a mnou :o)

papouch
04. 04. 2005
Dát tip
a co Mongol? Bude?? :-)) je to čtvrtek - dyby někdo potřeboval přespání - u papouše se flek najde, kdo bude mít spacák tím líp, kdo né, nějakou deku mu seženu říkám DEKU, né děvku !!!! :)

ashentree
04. 04. 2005
Dát tip
bude rakev pro Mongola bude medvěd bude se dít věcí děvky nebudou :)

sjuuu
04. 04. 2005
Dát tip
já vás, chlape, ešče neslyšela... tak asi... možná... snad... (procento pravděpodobnosti po mně nechtěj, matika je záhada :-))

Petr_Pan
04. 04. 2005
Dát tip
čtvrtek ? ale to by snad šlo .. :-) jezděj tam někde poblíž šaliny ? :-) jo a v hlinsku je velkej plac na koncerty komerčních sráčů jako je divokej bill, turbo atp., tak by se to určo nějak dalo domluvit .. ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru