Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

sex za dvě stě

17. 04. 2005
15
0
5876

    Po dlouhé době jsem byla včera u kamarádky Aleny. Udělaly jsme si kafe a střik, sedly pod smrk a daly nohy nahoru. A pak jsem poslouchala, jak je Marek skvělej, jak je hodnej, jak je milej, jak jí vyznává lásku, jak jí dává dárky, jak chtěj miminko a jak se budou brát. Mám tu holku ráda, fakt jo, hodně moc, byla čtyři roky sama, bez chlapa, bez sexu, bez objetí a tak si hodnýho chlapa zasloužila. Zaslouží si všecko, co teď má.  Seděla jsem vedle ní, koukala na ni, na její pohodu a záviděla jsem. A pak jsem si vzpomněla, jak jsme se sešly před několika lety a já jsem opěvovala toho svýho chlapa, byla jsem zamilovaná, jako školačka a ona jen poslouchala. No asi je život taková houpačka a my dvě se holt nehoupeme synchronně.

     Když jsem dorazila domu, bylo mi smutno, hodně smutno. Zavolala jsem příteli…no, příteli…řekněme známýmu…no, to zní taky blbě, ale je pravda, že se známe. Zavolala jsem mu a domluvili jsme si procházku v lese s jasným záměrem. Jako na potvoru, těch lidí, který měli stejnej záměr bylo včera večer hodně a tak bylo v lese nacvakáno. Takže se konala i ta zástěrková procházka, protože jsme se museli prodrat do končin bez lidí. Bylo to moc příjemný setkání, konečně, jako vždycky s timhle šikovným andílkem. Leželi jsme pod stromama, vidět bylo jako ve dne, tak svítil měsíc, boty jsme měli poházený okolo, klíče visely na větvi a my byly v pohodě, uvolněný a spokojený.

     No a pak jsem se vrátila domu a vrátilo se i to smutno. Chtěla jsem mít tu pohodu doma a ne se za ní muset plížit do lesa, chtěla jsem, abych nemusela volat známý, když je to smutno, chtěla jsem, abych měla někoho takovýho doma a furt stejnýho.
     Dávali Sex ve městě a já přemejšlela o tom, že bych měla tohle téma taky trošku probrat. Tuhle mi jeden mladý muž vysvětloval, že sex bez lásky je normální věc a že skupinový sex je normální věc a že jejich skupina lidí spolu všichni spí, dohromady i zvlášť a řikal tomu NOVÁ DOBA. Bylo mi z toho zle, ač skutečně nejsem puritánka. Je zajímavý, že neznám nikoho, kdo by někomu záviděl promiskuitu, ale ty stálý partnery, ty si závidíme. No a tak nemám z tý nový doby strach, myslim, že vždycky budeme toužit po lásce a po těch kamnech, co znamenaj domov. Budeme se vdávat a ženit a budeme to děsně prožívat. Budeme si pořizovat děti a budeme to prožívat ještě víc. Nemám strach o tuhle dobu. Mám strach, že já už mám vybráno.

kiksy
19. 09. 2005
Dát tip
t

Milly
26. 04. 2005
Dát tip
snad ne

Slza_hvězd
20. 04. 2005
Dát tip
tak nic nedodávej :)

tuleň
19. 04. 2005
Dát tip
klasika... dobrý, dokonce mám dost často podobné pocity, jen tak nějak naopak... t***

Rowenna
19. 04. 2005
Dát tip
:-) jo upřímnost, taky oceňuji to nahoře není závorka, to je úsměv.

Evička
18. 04. 2005
Dát tip
To nikdy nevíš! Je to houpačka :-) dobrá, jako vždy hodně upřímná (to si na tobě moc cením) úvaha ze života TIP (Brno ... tam bych řekla, že tuhle jo ... :-) )

guy
18. 04. 2005
Dát tip
četlo se to dobře ... má to na to dobrý čtení přesnou velikost písma ... *

Slza_hvězd
18. 04. 2005
Dát tip
*** T co dodat ?.......

Evička: No, přemejšlela jsem, že do Brna jich několik vyrobim guy: je to, myslimže, čtyřka :-))))) Slza: nevííííííím :-)

nadik_k
17. 04. 2005
Dát tip
TIP!

rainman
17. 04. 2005
Dát tip
a co když ne :-)

Renas
17. 04. 2005
Dát tip
sqelé, záživné *

Makča
17. 04. 2005
Dát tip
identifikace *

JiKo
17. 04. 2005
Dát tip
jsem jsem jsem... v každé větě aspoň 2x... to není čtivý - toliko k formě jinak zajímavá vpodstatěúvaha, líbí se mi tak vTipa

Joshua_Cata
17. 04. 2005
Dát tip
JiKo: A jak bys to chtěl asi napsat? Já jsi nebo jak?? cekanka_ucekana: Hezké! *

(mathew)
17. 04. 2005
Dát tip
četl jsem.

Vaud
17. 04. 2005
Dát tip
výborná úvažka!*

Eileen
17. 04. 2005
Dát tip
ten konec je skvelej, bala jsem se,ze to bude bez pointy. t.

rainman: no to doufám :-))))) JiKo: jéžiš! A jak bys to chtěl asi napsat? Já jsi nebo jak?? :-))))) ostatní: děkuji za čas :-)))

JiKo
17. 04. 2005
Dát tip
buď stojíš o kritiku bo si nedělej srandu

stojim o kritiku, ale můžu si z ní dělat srandu, když mi přijde.....divná? :-) ty jsi asi ztratil smysl pro humor, viď, docela jsi ho míval

JiKo
17. 04. 2005
Dát tip
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

a to je smích, nebo závorky?


JiKo
17. 04. 2005
Dát tip
se směju přece

no já nevim nějak se mi zdá že tě někdo vyměnil ufouni???

JiKo
17. 04. 2005
Dát tip
jj unesli mě a vyoperovali centrum smíchu, tak se teď smeju jen na výzvu a po stisknutí tlačítka )))

no, vypadá to tak a vzhledem k tomu, že nevim, jaký to je tlačítko, nak seš na mě furt nabroušenej

JiKo
17. 04. 2005
Dát tip
lepší než být tupej ne?.))

no to jo asi jsem se nějakým nedopatřením dotkla tlačítka :-)))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru