Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

procitnutí

24. 04. 2005
1
0
5760

    Ve dvaceti jsem si chtěla vzít Švéda s Volvem. Chodila jsem kvůli němu s jednim klukem ze sousedství, měl ve Švédsku příbuzný a sliboval mi, že mě seznámí s bratrancem. Neseznámil, akorát mi nosil od bratrance zubní kartáčky a samolepky. Ve třiadvaceti jsem dostala rozum a rozhodla jsem se pro hluchýho, slepýho a němýho námořníka. Jo, taky měl bejt sirotek, abych se vyhnula půtkám s tchýní. Hluchej, aby neslyšel, jak ječim, když ječim a že občas ječim! Slepej, abych si mohla v klidu stárnout a tloustnout, němej, aby mi do toho nekecal a námořník, aby byl převážně na moři a neprudil doma, až si budu užívat jeho peněz. Jo, dobře jsem to měla vymyšlený a mohlo to i klapnout, kdyby námořnictvo nepohrdalo slepejma a hluchejma chlapama (není to diskriminace?). Potom někoho napadlo, že bych se mohla provdat za nějakýho američana, kterýho odsoudili k smrti, že bych teda tim pádem měla aspoň občanství, i kdybych byla nejspíš chudá. Naštěstí přišla revoluce a ze svatby sešlo. Odjela jsem do Německa a podlehla pětačtyřicetiletýmu majiteli stavební firmy, zazobanýmu zrzavýmu Němčourovi. Díky němu jsem druhý den ráno poznala, že bych si mohla vzít Švéda i bez Volva, ale musel by bejt krásnej, že bych si mohla vzít hluchýho a slepýho námořníka, ale že by musel bejt krásnej a že si nevezmu ani a starýho zrzavýho Němce, i když byl zřejmě zamlada štramák a to Volvo by mi mohl koupit hned pozejtří. Když mi bylo třicet, provdala jsem se za téměř krásnýho Slováka a po deseti letech musim konstatovat, tudy cesta nevede. Teď je mi skoro čtyřicet a vim, že k totální spokojenosti potřebuju tři chlapy: Krásnýho, mladýho chlapa s velkým pérem, krásnýho, mladýho chlapa s malým pérem a jakýhokoliv chlapa s prosperující firmou. Úplně to vidim, není to krása? Krásnej, mladej s velkým pérem na šukačku, krásnej, mladej s menším pérem na orální a anální sex a tamtoho třetího…ten nám občas pučí kreditku, když nebude mít čas nakoupit.
     Jak ty chlapy ale naučit žít pohromadě? Chci je mít doma, aby byli k dospozici, vidim to v barvách, kluci v bílých zástěrkách a s prachovkama v rukou, pan zazobanej s kreditkou v zubech nese nákup a já se válim na kanapi a přemejšlim, jestli si půjdu zaplavat, nebo na nehty, ke kadeřníkovi, na masáž, nebo jestli je zneužiju a jestli najednou, nebo každýho zvlášť...


Rowenna
27. 04. 2005
Dát tip
:-)

ulita
25. 04. 2005
Dát tip
potěšilo

JiKo
24. 04. 2005
Dát tip
Kdo jste hezkej píšte sem míry, kdo jste bohatej pište sem stav konta

a ty seš co? :-)))))

Nicollette
24. 04. 2005
Dát tip
míry... míry... ehh.... to neva, já se změřim potom stav konta... noo,... taky potom čekanko, nechceš aspoň mě jako dítě když už ne jako milence? :o)

JiKo
24. 04. 2005
Dát tip
já sem na ten orál :-)

jasně, budu dobře fungující, uspokojená matka :-))))) půjdeme do ZOO a na výstavu :-)

JiKo: néééééééééé ty seš na ozdobu! :-)

Zuzulinka
24. 04. 2005
Dát tip
Ještě že jsem ženská....a nemusím psát ani míry...ani stav konta...:-))))

Nicollette
24. 04. 2005
Dát tip
skvělé :o) koupíme si zmrzlinovej pohár s litrem čokoládovýho likéru... mňamózní výlet :)

Niky: fuj, to budu blinkat! Zuzu: ženský ve svejch plánech nemám :-)

JiKo: to jsem myslela tak, že seš TAK krásnej, že od tebe žádný jiný povinnosti plnit nepožaduju :-)))))

Nicollette
24. 04. 2005
Dát tip
tak tam nalejem ruma :o)

jo, to bude lepší :-)))

Nicollette
24. 04. 2005
Dát tip
ok :-)

Garth
24. 04. 2005
Dát tip
pro Jiko: 189/80 -6000 Kč

garth: tyhle JiKo nemyslel

JiKo
24. 04. 2005
Dát tip
JÁ MÁM SVÁTEK A TAK JE TO SRANDA....

JiKo
24. 04. 2005
Dát tip
garth no já fakt myslel takový y čísla od 7 do 25 :)))

JiKo: Jé ajó! a já myslela, že jsem obeslala všecky Jirky, který znám! Tak to teda všecko nejlepší! :-)

Mimochodem, znám jednoho, kterej má míru menší, než sedm a jednoho, kterej má větší, než pětadvacet :-)))

JiKo
24. 04. 2005
Dát tip
hele zase mě nemusíš prozrazovat:)))))))

KAŽDEJ ví, že seš Jiří :-))) máš to v profilu :-)))

JiKo
24. 04. 2005
Dát tip
sem myslel to "menší než 7" :)))

JiKo
24. 04. 2005
Dát tip
víš žes mě aspoň rozesmála? oproti ostatním debilům a dětem co se snaží stále vtírat nebo kterým se vtírám já... ty seš nakonec taková normální.....

JiKo: nejsem normální, neb nevim nic o tvých mírách, ty trdlo jo, jako chceš říct, že já jsem normální debil a nevtírám se :-)))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru