Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úterý - spousta lidí si myslí, že dlouhé názvy děl dává na tomto serveru chroustjazz a z toho jim vyplývá, že REDH0T bude chroustjazz - no něco na tom bude...

24. 05. 2005
1
0
2770
Autor
REDH0T

V létě na sebe vezmu podobu postaršího rakouského turisty - pěkně vypasené bříško, bílý vous, čepice s kšiltem, krátké kalhoty, hůlčička a vyrazím na Pálavu. Dlouho se tam chystám - vlastně nikdy jsem tam nebyl. Pohorky budou klapat po kamíncích cestou z Pavlova, napravo i nalevo pole a po chvíli mě již ukryje smíšený porost. Vystoupám vzhůru na vrstevnici, která mě v poklidu zavede až pod vrchol Děvína. Prohlédnu si ostatky Dívčího hradu, posadím se na kámen, vytáhnu kukátko a budu se dívat. Dolní Věstonice, Pavlov, Milovice, Nové Mlýny a přes vodu Šakvice a Strachotín. Placka, kam se podíváš. Krásně jsem si to udělal. Proč bych na sebe nemohl vzít v létě podobu postaršího pána s hůlčičkou...?
alina
05. 06. 2005
Dát tip
jooo :)

Já bych ráda byla labutí a nebo delfínem :-)

REDH0T
24. 05. 2005
Dát tip
...no, s těmi jsem se také nemiloval

Rowenna
24. 05. 2005
Dát tip
fotoaparát ti schází jo jo, skoro tě vidím.

Fajn plán...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru