Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ztracený ráj

25. 05. 2005
4
3
12993
Autor
Noe1

Autor varuje: Pozor, vstup jen na vlastní riziko. Tento materiál je nechutný a zavrženihodný. 2005-05-26 09:10:31 Lyryk 163313 nechutná kampaň proti zdejšímu serveru 2005-05-26 v ? hodin (zpozorováno v 11:33) dílo vyřazeno z koše

Písmák byl ráj na zemi - oáza slušnosti a objektivnosti. Autoři i jejich čtenáři žili v harmonii a obohacovali se navzájem milými a podnětnými komentáři. Každý psal podle svých sil a každý ho za to oceňoval podle jeho potřeb. Nelze se divit, že v takové rajské selance jste mohli číst podobná milá a podnětná slova jako jsou například:

 

„jsi přímo odporný!!! Chudák tvá holka, jestli ovšem máš nějakou... pochybuju … si debil, když neumíš napsat nic lepšího …Nejsi náhodou jeden z těch žebráků? :-) Podívej, svět je tak zkurvenej právě proto, že někteří zmrdi nechtějí makat a jen celý svět vykořisťují. Na jedné straně podnikatelíčci a manažeráčci, ale hlavně žebráci a podobná havěť!!! Pro mě jsi HOVNO, větší než uslintanej dědula pod obloukem mostu, který zapoměl díky takovým ****** na slovo důstojnost. Příště se rozepíšeš o nutnosti další genocidy ? Já jenom že některé tvé reakce mi připomínají Mein Kampf.

****, di do prdele a chcípni, nebo uvidíš! Takový hnusy už mi tu laskavě neblij! |-<<< A Ty, ****, jsi ubohý prasák! Četl jsem Tvá díla, ale je to jeden větší vopruz než druhý! I když občas to má aspoň dobrou myšlenku. A taky si vážím toho, že sice máš názor mylný, ale nepodáváš mi ho tupě, vypatlaně a agresivně jako ten demet ***. Ale jak Ty, tak **** už mne nebudete srát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zatočil jsem už i s horším xindlem než jste vy! Asi nevíte, kdo jsem a co všecko dokážu. A radši to nechtějte zjistit! To vám fakt dobře radím. Na takový kokoty tu nikdo není zvědavý!
A Ty, ***, se k nim nepřidávej, nebo to schytáš taky (Ty už víš, co dovedu)! :-<<<

Jdi ho háje, degene vypatlanej! O tvoje ubohý nesmyslný bláboly (tím myslím tvé kritiky) tu nikdo nestojí!

 

 

Prostě, bylo tu útulno. V poslední době se tu nějak moc množí jeden nešvar – zákeřné osobní útoky.  Jeden z nejodpornějších je třebas tenhle (Naštěstí skončil brzo v koši). Je tu někdo, kdo neohroženě bdí nad morálním kreditem tohoto osvíceného místa.  Co říkáte – není to podlé a oporné? A co s tím?


3 názory

Noe1
30. 05. 2008
Dát tip
to je pochopitelně možná cesta, určitě najdeš na netu prostor kde ti bude líp ... jo a nemyslíš, že si občas mohou ti, co slíznou nějakou tu virtuální facku, za ni sami? Že platí, jak se do lesa volá ... i když někdy je pak těžké posoudit, co je volání a co ozvěna.

Noe1
30. 05. 2008
Dát tip
Laura: když už si smazala tu diskuzi jen tak pro zajímavost, ukázka toho, jak to tu se slušností vypadalo před nějakým časem ;-)

Delight
30. 05. 2005
Dát tip
Garth: to by si musel panáček zažádat sám, vo vocásek "kritik" :))) Rowenna si zažádala a už je, chudák... :))) A sedum pif a jednu zelenou žádám já, a to okamžitě, jako odškodné za to, že jsem nebyla zablokována z nebezpečnostních důvodů taktéž a tímto vyloučena z hóch gezlšaft! Sestry :))

Kpt_Pejsek
30. 05. 2005
Dát tip
Lid už propusť můj.

Kpt_Pejsek
27. 05. 2005
Dát tip
Opravdu nechuť, že tü ještě vůbec jste :)))))))))))))))))))))))))))))))) Proč jste se dávno na mamrda nevymrdli?

Noe1
27. 05. 2005
Dát tip
Prosím, pejsku? Přece nechceš říct, že máme vyklidit pozice. Písmák není ani Lyryk, ani Vella - je tu dost lidí, kteří za něco stojí.

Delight
27. 05. 2005
Dát tip
.. a to přesto, že už sem do držky včera jednou dostala, když sem si troufala na jiného.. Hm. Ale klacík ne.. :)) Už se vrátily???!!! (ty ???!!! jsou jasně míněným osobním útokem zepředu, zeadu, shora, zdola, yprava i zleva a je třeba zažádat o okamžité zablokování!!! :)))

Garth
27. 05. 2005
Dát tip
Chlapci, to jsou ty naše klacky! (už se vrací) Tolik osobních útoků není možné blokovat, jen si zaútoč na lůzu! :-)

Delight
27. 05. 2005
Dát tip
Na lůzu?! JÁ jsem lůza (vlastně lúza! :))) su novým členom klubu, jehoš sláva (polní tráva) hvjesd se bude dotýkat!!! :)))

Garth
27. 05. 2005
Dát tip
Vy jste taky lůza? My jsme všichni lůza. :)

Delight
27. 05. 2005
Dát tip
Lůzo celého servru, spoj se, řiká Noe! :)) a už ses díval na lůzí motto a cíle a tak? ;))

Noe1
27. 05. 2005
Dát tip
Garth: toto je nejen osobní útok, ale zejména útok proti serveru, a proti celému vesmíru zvlášť, žádám tvé okamřžité a bezpodmínečné jmenování kritikem.

Garth
27. 05. 2005
Dát tip
Del.. Ano, jsem samozřejmě sympatizantem klubu. Noe1, přesně takovou reakci jsem od Tebe očekával. Snažím se diskutovat a ty mi hážeš klacky pod nohy - kde je Tvá loyalita k lůze; Žádám Tvou okamžitou omluvu a to do 12:00, 16.7.1980. V opačném případě musím požadovat jmenování Tvé IP adresy kritikem, bezpodmínečné přeřazení všech Tvých děl do kategorie haiku a sedm piv a jednu zelenou. Zvaž prosím, zda Ti má nabídka nestojí za to a považuj ji, prosím, za osobní útok. Tvá sestra v lůze, Garth.

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk: Já nevím, používáš slovo nátlak, ale mi osobně by stačilo, kdybys místo štěknutí, ať nezlobíme a jdeme na hadr, třeba napsal, hele, šmudlové, pracuje se na tom, budu na tom pracovat, někdo na tom bude pracovat, teď nemám čas, chápu, že vás to sejří, ale teď tohle, a další budeme řešit až až... Já třeba OPRAVDU nevím, jak s tím máš velkou práci, a ani to vědět nemusím, to snad uznáš. Já jsem jen uživatel.

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
milá Delight: proč nečteš moje informace k věci?? proč se nezeptáš Hufnágla & spol, kde je řešení redakce a časopisu, co se vlastně a proč stalo se "sdružením"?? protože tady není a protože to není tak zábavné, dramatické; ale jinak si myslím, že podle tebou připomenuté ústavy mám potom nárok dělat nátlak na borna-chrousta taky .-))) to je ale blbost, nemyslíš? měla by ses o právu trochu poučit, než si ho libovolně ohneš k obrazu svému; hlásat názory tady může každý - šířit polopravdy prostě ne...

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
ale chroust to dobře věděl .-)))) a ty jako předsedkyně sdružení nepochybně také; leda by ti tvoji milí členové nic neřekli o tom, jak byly naplánovány rozdělené kompetence, dokonce si vzpomínám, že jsi při té zásadní debatě tenkrát byla i přítomna, když se všechno plánovalo... ach jo

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
bože, bože, proč se pořád oháníš sdružením?, protože je lepší to házet na něco fiktivního, co ani nezačalo pracovat? A ještě za dva roky budeme slyšet, že za něco může sdružení?

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
já snad ani nesmím říct svůj názor ?.-)))) ale ten je stejně oprávněný jako ten tvůj;

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk: vy nás ale zásobujete, pane Karfíku proč nečteš moje informace k věci?? proč se nezeptáš Hufnágla & spol, kde je řešení redakce a časopisu, co se vlastně a proč stalo se "sdružením"?? přímo ukázkový příklad použití taktiky "zloděj volá, chyťte zloděje" aneb odvádění pozornosti ... skvělá ukázka do chystné studie "manipulace 100x jinak pro vrchnost i lid obecný" ps: abych předešel hloupým nedorozuměním, neoznačuju tě za zloděje - je to jen obesně používané označení taktiky.

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Jásně, pančeli, dík za poučení, to je to, co mi tu fak eště chybělo.. v tom výčtu manipulátorských technik.. :)) Proč nečtu tvoje informace k věci? Možná že čtu, ale jako věci nepodstatné je opět vypouštím. Podstatná mi ale přijde (dle mého názoru pitomá) persekuce dalšího uživatele, který nějakým sobě vlastním (dle tvého názoru neadekvátním) způsobem upozornil na jev, který se mu nelíbí a který v důsledku nějakým způsobem (velice diskutabilním, dle mého názoru) snižuje celkovou úroveň komunikace na serveru. Já si totiž narozdíl od tebe nemyslím, že jedná ve snaze osobně útočit vůči serveru, vůči tobě nebo vůči komukoliv osobně v tomto prostoru, ale je veden pohnutkami jinými, pohříchu směřujícími k jeho rozvoji a vylepšení. TO je to, co mi vadí - že za vším hledáš útoky proti tobě, a ne snahu něco řešit (i když třeba blbým - dle někoho - způsobem).

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
ten muj předešlej vejžblebt je celej určenej Lyrykoj, aby bylo jasno, jako reakce na jeho reakci na moje moudra.... :)))))))

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
ani já tě tedy už nebudu číst a ponecháme si každý svůj objektivní názor .-))

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
L: Ale di ty... Možná, že už si číst úplně zapomněl, když tu tvrdíš, že já tvrdím, že mám objektivní názor!! Z celého mého blablabla je i naprostýmu prosťáčkovi prostýmu patrný, že já prezentuju POUZE SVŮJ VLASNÍ OSOBNÍ NÁZOR, ty vobjektivito... :))))))) fakt mě bavíš, ale musim pracovat.. plááááá!

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
tohle je třeba druhá ukázka prudění.

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Kritičko, kšááááá .... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
když jsem já sloužil to čtvrté léto, vysloužil jsem si kritičku za to. to už jsem flekatá nebo jaká?

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Když jsem já sloužil to druhé léto, vysloužil jsem si lůůůůůzu za to :-))))))))))))))))))))))))))))

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Opravuji, redachtor za to :-)

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Row:?? Ha? Co je druhá ukázka prudění?? :))

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Noe1, může být redaktor současně lůzou? Je to stále morální? (Tato zpráva v žádném případě NENÍ osobní útok, každé označení zprávy za osobní útok bude považováno za osobní útok.)

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
No přece to bornovo, co visí v díle Noa.

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Garth: rozhodně to není morální :-)))) Polehčující okolností mi budiž, že V budu dávat jen mým oblíbencům a těm co si připlatěj. Takže budu takovej lumpen-redachtor ani toto není (snad) sobní

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Noe1: Amorálnost takového počinu je tedy v rámci lůzního společenstva zcela morální, omlouvám se za hloupou nevědomost. Příště si to před hloupým ptaním najdu na googlu a už to nezařadím jako haiku, i přesto, že forma 5-7-5 není povinná. :) (bylo to adekvátně sobní)

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Klatě, můj alter Sobí se mi sem furt plete. Eště že jsem neproflákl, že jsem i Voloďa :-))))) ber to prosím osobně

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Noe1, Tvou osobní zprávu považuji za osobní útok na mou osobu. Jen v tom nemám jasno - osobní útok na jeden z mých nicků je osobním útokem na celou mou osobu, nebo jen na její n-tinu? A je n dáno počtem alter-nicků v systému, kde k urážce došlo, nebo ve všech systémech, ve kterých daná osoba nicky disponuje? Toto by si měla lůza ujasnit, Noe1, považuji to za zásadní věc a její nedefinování za osobní urážku. ber to osobně všemi svými alter-nicky, prosím (ať je jasno:))

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Row: ahá!! Sem chvíli dělala zač mne kapitálist platí a už se v tom nevyznám, už se v tom neorientu-u-ju... :)) Noe, Garth: Chlapci, to sou ty vaše klacky!! (je to sice zase citát z mého oblíbeného Mrazíka, ale to si piště, že to myslim osobně!!!!! :)))

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Delight : Na klacky nám nešahej, do roka je máme zpátky. Ber to jedině osobně !! :)

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Garth: a má vůbec taková n-tita klacek??!! ;)))) Zajímavá otázka! :))))

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Ne, ale za rok se jí vrátí. :) N-tita ho může mít, n-tina osoby má počítám klacku taktéž jednu n-tinu.

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Hmmmmm..... Japa asi vypadá taková n-tina někerých (něčích)klacíků??!! Hehe....:))))) Pááá, chlapci!!! Počkejte za rok, spadnou!! ;))

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Ještě jsi neviděla lůzu. :) Tak za rok.

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Klacíky, tomu rozumím, ale kde má chlap tu lůzu?

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Lůza je nedílná součást múzy, něco jak jin a jang.

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Nojo, ale KDE ji chlap teda má???!!! :()

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Ona ho přece naplňuje celého... (nejsou tři otazníky následované vykřičníky osobním útokem?)

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
To si pičže sou, chlapečku!!!! :))))

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
To si docela troufáš - na to, že za chvíli se nám vrátí klacky. :) Holčičko.

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
avi

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Jsem lůza a looser sám o sobě, klub nepotřebuji, ale děkuji za milé pozvání a hlásím se jako sympatizant klubu. :) (Tato zpráva v žádném případě NENÍ osobní útok, každé označení zprávy jako osobní útok bude považováno za osobní útok.)

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Mám to brát jako osobní útok? :-)

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
nechutná reakce nechutného administrátora se dostavila ... už jsme v koši :-)))))))

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
toto dílo bylo označeno za nechutnou kampaň vůči tomuto serveru, zajímal by mne názor lidí, kterých si vážím: co je na tom nechutného? co je proti serveru?

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
toto dílo bylo označeno za nechutnou kampaň vůči tomuto serveru, zajímal by mne názor lidí, kterých si vážím: co je na tom nechutného? co je proti serveru?

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
na polopravdy se jinak ani reagovat nedá .-))))

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Toto dílo bylo označeno za nechutnou kampaň vůči tomuto serveru, zajímal by mne názor lidí, kterých si vážím: co je na tom nechutného? co je proti serveru? btw: ty citáty jsou zcela autentické

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
no, tomu nerozumím? proč?

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
jo, aha, nechutná kampaň proti zdejšímu servru, noe, ty zlobíš.

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk: hovoříš o svých tzv. argumentech? Na ty se opravdu nedá reagovat !!!

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Rowenko, rowenko, mně jde jen o to, aby láska a pravda zvítězila nad menší láskou a mneší pravdou. Miluju Písmáka, dýchám pro něj a pak tohle :-)

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
láska artelieru.cz, což .-)

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Noe:KDE???????? Kde bylo označeno za nechutnou kampaň??? Nic tu nevidím- ni zmínka.. A pokud by to i byla nakrásně kampaň, proč nechutná?? A proč vůbec proti serveru??????????? Tolik nepochopení a nedorozumění ze strany administrátorů jsme ani nečekali, hehe! (chce se mi napsat něco ve smyslu vidíš? VIDÍŠ???!!! Já ti to řikal!!!!! to máš z toho života, jakej ty vedeš!!!!!!! - ale nenapíču!!! :))))) Hehe! (toto není veřejný výsměch ani osobní útok, neřkuli nechutná kampaň vůči komukoliv a čemikoliv, a kdo tvrdí že je, ten je vůůůůůůůůůůů ll ! ) buhehe

papouch
26. 05. 2005
Dát tip
mi to jako kampaň proti tomuto serveru v žádném případě nepřipadá (není "šéfovstvo" tohoto servru třeba paranoidní?)

papouch
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk co to žvaníš o artelieru???? Zdenku proboha probuď se, vždyť ty už seš fakt padlej na hlavu!!!!

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Pozor na osobní útoky, papoušku, bakanej chlapečku!!! :))))

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
www.nic.cz Doména artelier.cz Popis Stav doménového jména Doména zaplacena a je v zóně CZ Platnost-DNS-Glue A - ns.pipni.cz A - ns2.pipni.cz Veřejný klíč Registrace od 29.03.2005 Expirace 29.03.2006 Typ konfirmace Id Držitel Od FORPSI-YT0-S121533 Tomáš Poušek 29.03.2005 nemusím si nic vymýšlet... když to vidím, stačí se zaregistrovat a každému je jasné z jaké dílny se ten server klube...

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk: dík za vysvětlení, hned se podívám, o čem mluvíš.

papouch
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk no a co má bejt?????? Mám doménu. A co je ti po tom? A proč to taháš sem?? (jo .. a dík za reklamu :-)

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Taky se du mrknout, dík za info... :))))

inquisitor
26. 05. 2005
Dát tip
diskuse smazána!

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Čajld mrkef, dišuse smazána... Ať žije diškuse a kloničajldi!! :))

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
tak nám zabili ferdinanda, ehm, čajlda.

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Diskuze žije ... jen jsem připojil varování :-)

inquisitor
26. 05. 2005
Dát tip
row: ale proč zakázali i chrousta????

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Inquisitor: Ano, táži se: Proč chrousta??????? Jak k tomu nebohý brouk přišel?????!!!!

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
no jo, vlastně, nebyl on chroust sympatizant? s tím veskrze prohnilým a buřičským čajldem?

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
jste bohužel jen naivní figurky na šachovnici konkurenčního boje; co záleží na tom jestli bude nějaká redakce vyřešena tohle pondělí nebo za 14 dní?? svět se zboří?? každému je jasné, že nikdo nechodí po serveru a nehledá, kdo kde, co řekl, ale tady je to uvedeno, jako bych o tom věděl a je to tak podáváno, jak si mohu dovolit považovat něco za útok, když jsem neprohledal napřed všechny nadávky na serveru; prostě je to jenom špinavá kampaň a rozhodně ne starost či dokonce pomoc... ale bavte se dál sami sebou

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
ale tady je to uvedeno, jako bych o tom věděl a je to tak podáváno, jak si mohu dovolit považovat něco za útok, když jsem neprohledal napřed všechny nadávky na serveru To je ovšem naprosto mylná desinterpretace a podsouvání něčeho, co tam není. (avi ze slušnosti - pochopím, že nezareaguješ :-) )

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
a co tam tedy je?? porovnání dvou rovin potenciálního postupu proti nějakým vyjádřením; a jistě jen z estetických důvodů, že .-))

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
Konkurenční boj, takže odtud vítr fouká, písmák, rozumně spravován, bez hysterie, aniž by kdokoliv byl omezován v korektních byť protichůdných názorech, protichůdných správcům myšleno, podle mě nebude mít konkurenci, a jsem přesvědčena, že to je po pokusu s literrou snad i docela jasné všem.

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
jéžíš, to jsem zase vyprskla housenku.

achjo... prominte, neni nahodou mezi pritomnymi lekar, konkretne psychiatr? nebor adsi rovnou dva, tri...n nadrou se, chlapci, nadrou.l..

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk: podsouvání a naznačování úmyslu ... klasický postup manipulátora jako z učebnice. Nebudu tě podceňovat, jistě si schopen najít jinou interpretaci sám. Přihořívá, přihořívá ...

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
Row: pokus se to říci jasněji, tvé formulaci vůbec nerozumím?? ty jsi například omezována ve svých názorech?? Noe1?? kdo?? jak vysvětlíš to, že když born... napadl adresně Havránka, tak k žádnému omezení nedošlo, ale když bez argumentu poukázal na falešný fakt a navíc podnětem k diskuzi byla výhrůžka redaktorům, že každý den podobně napadne jeho, zdá se ti to omezování v názoru? co je tedy útok na server, podle tebe asi žádný neexistuje, ale ty nejsi odpovědná za to, aby něco fungovalo...

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
avi

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
noe: výsměch není na místě, ten hovoří jen o tvé aroganci a tvém charakteru; pohybuješ se mezi rétorikou švejka a nostalgií padesátých let, prostě průhledné .-)))

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk: Nálepkování ... další trik demagoga a manipulátora. Jsi ohromný studijní materiál. Co ještě umíš?

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
Figurky???? Konkurenčního boje?????????!!!!!!!!!!!!! Co to proboha plkáš??!! Co to sem taháš?! To, že někdo usilovně kritizuje a poukazuje (možná dle někoho) nepřiměřenými prostředky na něco, co se mu nelíbí, a snaží se tím zdejší ("útulňoučké", hehe!!) prostředí korigovat, zkulturnit a usměrnit, vzhledem k tomu, že na tom (usměřňování) evidentně namají zájem ani majitelé, ani admini, je trestuhodná činnost a šups s nim do kytek?! Bóže, to snad ani neni pravda.. A eště plácat naprosto nesmyslně o koze (když druhej o voze) - to je fakt příliš!!!!!!!

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk: no, vždyť jsem se sama podivila, co jsem to vyplivla za vobludu větu. Takže - mám pocit, že je nám tady podsouváno, že hoši tím, že prudí proti redakci, se vlastně nesnaží o to, aby se špatné stalo lepším, ale aby si připravili půdu pro svůj web. Jsem možná naivní, ale nevnímám to tak. Prostě už proto, že Písmák je nezaměnitelný. Škoda cesty, kterou si chroust zvolil - ne, opravdu nevidím nic špatného na tom, že chtěl posadit na pranýř každý den jiného "provinilce". Jak jsem ti psala v osobní zprávě, OS Písmák, pokud by se rozjelo, by zasahovalo podobným způsobem, tady jsou na místě restrikce, a to je snad jednou jasné. Jen je otázka, kdo je bude dělat. Tak asi tak.

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
A ještě k tomu omezování osobních názorů, proboha, a co je jiného zablokování chrousta a borna než omezení osobních názorů?

Rowenna
26. 05. 2005
Dát tip
Jo, a já NEJSEM OS Písmák, a ti, co se pokoušeli je obživit, se tady momentálně nepohybují.

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
Delight & Rowenna: obě připouštíte, že se zde jedná z nějakého pohledu (mého jistě) nepřiměřenými prostředky; ale proč?? proč je to nutné?? já myslím, že té otázce se nelze vyhnout; proč se nedá počkat nebo diskutovat slušně a na úrovni o tom, jak vyřešit relikt odpadlého sdružení, který mi padl dost nečekaně na hlavu?? nemám taky normální právo si to nyní ve svém tempu promyslet, jak postupovat?? proč by měl mít kdokoliv nárok na mě dělat nátlak (-> nátlak dělá zájmová skupina) - nelžeme si tady do očí; už je to vážně trapné...

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
Lyryk: "nelžeme si tady do očí; už je to vážně trapné..." ... apelace na city protivníka ... další klasický manipulační trik

Lyryk
26. 05. 2005
Dát tip
skvělá odpověď na položené otázky...

Noe1
26. 05. 2005
Dát tip
dík

Garth
26. 05. 2005
Dát tip
Stále jsem lůza a jsem na to pyšný.

Delight
26. 05. 2005
Dát tip
L:"nemám taky normální právo si to nyní ve svém tempu promyslet, jak postupovat?? proč by měl mít kdokoliv nárok na mě dělat nátlak (-> nátlak dělá zájmová skupina)" - máš právo na cokoliv, ale pokud se to někomu zdá poměrně zdlouhavé (tempo), nemá snad on normální právo na to upozornit a reagovat? nárok dělat nátlak na kohokoliv máme dle naší ústavy všichni.. zákonnými (t.j.zákonem nezakázanými) prostředky. V boji o větší pravdu a větší lásku pro mne osobně vítězí born, je tomůj názor a mám právo ho veřejně prezentovat. Howgh.

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
avi

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
avi

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
Noe - velkej dospělej pán a zabývá se volovinama?, jsme na netu doboha!!!...:))))

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
dadík: to je z tvé strany osobní útok ... to je proti čemu volám, musíš reagovat na dílo, ne na jeho autora !!!!!! taky bys to už měla umět odlišit ... a co ti vlastně vadí na mém hraní si? Platíš mne? :-))))))))))

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
já musím reagovat jen na co já chci....:)))))))) jinak je mi to fuk, jen si hrej, taky to dělám... aaaach jo

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
to můžeš, no ale jestli budeš osobně útočit, administrátoři tě hodí do koše ... prádelního

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
já su tak hodná holka přece..

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
chroust: máš pravdu - ale co s takovými ptáčky?

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
dadík: no uvidíme, uvidíme ... v sobotu :-) ... jestli za útok namne nebudeš mít zaracha :-)

Byla mi řečena jedna z nejkrásnějších vět a to, že mi sprostá slova vůbec nesluší. Nechtěla bych tuhle věc číst. :) Nejhorší z toho je to, že se stejně jen rozvíří moře a k soumraku se to vše uklidní ... ono i teď. Přesto se pořád publikuje. Teď. A bude.

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
já vůbec nevím vo čom je řeč Noe a asi je to dobře...:))

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
dadik přijde v sobotu?:))

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
Dont: proti sprostým slovům nic nemám (i když věřím, že tobě nesluší) - proti sprostému jednání ano :-) Vím, že se jen rozvíří moře. Ale mám teď prostě potřebu vířit. PS: počítám, že budu tk do půl hoďky v koši.

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
vyloučit se to nedá pozor....:))

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
dadik: to kvůli mně, že jo?:)))))

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
ANO, JE TO TRESTUHODNÉ A MYSLÍM!!! ŽE JE ČAS VYJÍT Z BLÁNÍKU!!!!

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
PARDON, TO BYLA RŮŽOVÁ SMITÁ S KRVÍ...

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
Pozorovatel: Změnil jsem název ... abych si zasloužil klub :-)

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
CHVÁLÍM TĚ, VOJÁKU!

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
ty někam taky jdeš v sobotu pozor??,

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
v sobotu je přece čtení...pismak open...

Jo, tak sprosté chování je už o něčem jiném. Mě naši učili, abych chodila slušně a někdy příkladem (a jak to dopadlo!)... a nebrala ohledy na zákony, že je správné zub za zub. Ale myslím, že Písmák nikdy nebude ráj. A nikdy to tu neutichne. A taky, že někdy prostě jen cizí osoby nepředělám.

Delight
25. 05. 2005
Dát tip
Ale notaaak, děti!!!! :))) "Chlapci, to jsou ty vaše klacky...!" (to je upravený cintát z Mrazíka a né osobní útok zepředu zezadu zestrany a na nikoho a navšechny, aby bylo úplně přehledně jasno!!!!) Položme se na otázku: stojí to vůbec za to?! Za tolik slov a snahy??? Ti, pro které je to určeno, stejně nepochopí (viz mnoho z příspěvků v odpadkovém koši) a (ti) poučení z krizových vývojů let minulých se jen usmívají... Milujte se a a nevařte (volný překlad zobecnělého cintátu Make love, not war)! Du dělat, zač mne kapitálista platí. Howgh! ;)

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
ale né pozor, co bych tam dělala..... my s Noe soukromě...:))

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
teď du na počtu....čus

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
Del: mě stojí !!!! tedy za to !!! Ale není ta sbírka cintátů kouzelná :-)))))

papouch
25. 05. 2005
Dát tip
sejdeme se v koši hoši :-)

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
Dont: i jiní by potřebovali podobné moudré rodiče. Já vím že nepředělám. Ale zkusit se to musí, ne? Aby velká pravda a velká láska zvítězila nad menší pravdou a menší láskou :-)))))

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
dadik: tak ty s Noem, joooo?:)) no co bys tam asi tak dělala? poslouchala, jak mě čtou..:)))

:) Určitě. Já už jdu něco dělat. Kloudnýho.

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
pozorovatel: tak se moc nemrcas kolem mne, nebo tě číst nebudou - prašivá ovce. Já už mám asi ÚPPDKV.

Delight
25. 05. 2005
Dát tip
stavitel arch: dyž já porád nevim, esi si ten člověk z nás všech dělá tak blbou p***l anebo je z Bohníc neb iného oustavu zběhnutý... :))) ten, kerýho tady tak pjekně cintuješ.. takže si nésu istá vhodností použití k tomuto oučelu, totiž k boji s malostí, egomaniactvím a přizdisráčstvím, jaxi myslim, že to mělo bejt jakože tebou míněno...dílo toto ;))

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
Dont: ty mě tu necháš samotného a na pospas ?????? :-((((((

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
Noe, a ani ty nepřijdeš???!!!!! fuj teda ještě že nevim,co ty písmena znamenaj...

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
Del: tam jsou cintáty 3 lidí :-)

Vaud
25. 05. 2005
Dát tip
Hm, to je smutný. Já píšu skoro výhradně jen nesprosté kritiky, ale stejně to sem tam schytám, když si občas z někoho dělám legraci (a ten někdo nejsem já sám). To máš těžký. Zase to míň bolí od hulváta, který má průměr půl tipu na dílo a ve všech názvech jeho děl se vyskytuje slovo hovno. Je fajn, že jsi tohle téma nadhodil. Taky sem chodím spíš pro pozitivní zážitky.

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
pozorovatel: nepříjdu

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
pozorovatel: nepříjdu

Delight
25. 05. 2005
Dát tip
stavitel: i ty punťo! :)) nojo, sem identifikovala jen jednoho, a ten je v koši.. magor.. ať tak nebo tak (ať už si dělá blbou prdel nebo má potíže psychického rázu)

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
pozorovatel: ta písmena jsou zkratka používaná na vojně. Proto pššššt ... tajemství, zájmy obrany státu a tak :-)

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
já si tě přečtu sama pozor.... autorskýmu čtení moc nefandím...:)) mě to stačí napsaný...

oleandr
25. 05. 2005
Dát tip
vulgárnost, nasranost a zaujatost mi vadí taky, určitě by to mohlo být lepší

Rowenna
25. 05. 2005
Dát tip
prosím, kdo bdí nad tím, aby tu opět bylo tak útulno jako dříve?

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
Row: Ty si mi nějaký provokatér, hele neprovokuj, nebo tě bonznu :-)))))

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
dadik:))dobře já tam teda beru celou rodinu... ale dobře:)))

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
a to si necháš koktat od někoho jinýho???

Rowenna
25. 05. 2005
Dát tip
jejda, a komu mě bonzneš?

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
No přece Lyrykovi a Velle ;-)

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
dadik:))to já koktám se na to moc těšim.. jak jinak poznat kvalitu svý tvorby, než si ji poslechnout

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
ty se budeš koktat?, říkal jsi že tě budou číst.... takhle se to vůbec přece nepozná....:)) no tak zlom vaz až vyjdeš, tak si tě koupím, překoktnu sama....

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
:))))vždyť já nevyjdu ani střední školu:))) jednou mě čet Noe a dodnes na to vzpomínám:))

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
dadík: pozorovatel už vyšel ... dokonce uiž i ze střední vyšel :-)

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
hmmmmmmmmmm to jsou věci...:)

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
jo Noe, kdy bude knížka?? 30.9.??

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
jo Noe, kdy mě vydáš? hele, na tom vyděláš milióóny...

pozorovatel
25. 05. 2005
Dát tip
tip

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
A lehčí otázku bys neměla? A vůbec. Není to z tvé strany osobní útok? :-)))))

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
hele Noe já se košem na Písmáku nezaobírám.... zejtra už to stejně nikoho nezajímá, co je tu dnes....:))) to je těžká otázka??,pár svazků....(((

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
hele Noe já se košem na Písmáku nezaobírám.... zejtra už to stejně nikoho nezajímá, co je tu dnes....:))) to je těžká otázka??,pár svazků....(((

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
dadík: to ale chybu děláš ...tam jsou v poslední době perly, pošlu ti avi :-)

Garth
25. 05. 2005
Dát tip
Občas čtu zejména věci v koši. (neberte toto oznámení, prosím, jako osobní útok)

dadik
25. 05. 2005
Dát tip
však v koši znamená na výsluní ne?,...:)) tady jsme v koši všichni....:)))

Garth
25. 05. 2005
Dát tip
i já jsem v koši? jupí! (neberte toto oznámení, prosím, jako osobní útok)

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
Garth: taky jsme byli označeni z lůzu ... chceš být s námi lůza? Nweber to jako osobní útok ;-)

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
no veď si matka inspirátorka a zakladatelka, tak musíš být šefka hymnu složám :-)

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
co jak se robí? hymna? to se veme jedno PC a přemýšlí se a přemýšlí :-)

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
jo a ten klub už bys měla mít založený :-) Podívej se na svoji úvodní stránku

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
vidím, žes založila dva kluby - jeden český a jeden slovenský

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
bulharský by byl azbukou :-) jí du do toho ukrajinského

Noe1
25. 05. 2005
Dát tip
pro šéfku všechno :-)))))))) jsem to ale šikula ... nic jsem tam ale nenapsal, abych tě neovlivňoval :-) tak ho smaž, já nemůžu ... už jsem ti ho dal

kokolaking
25. 05. 2005
Dát tip
navrhuji hlasovat o udělení zvláštních práv pro kancléře Palp...totiž Lyryka;), do doby, dokud klono...totiž kritikovské války nebudou ukončeny.;)

Garth
25. 05. 2005
Dát tip
noe1.. jsem lůza, tedy chci být označován jedině jako lůza (neber jako osobní útok)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru