Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

HRACHOVKA 2005

26. 06. 2005
0
0
6337
Autor
Igor_Indruch

ZÁSADNĚ SE ZMĚNILY OKOLNOSTI, ČÍMŽ SE SE "CAMPING" PŘESOUVÁ NA JINOU, MNOHEM VHODNĚJŠÍ LOKALITU, S VYŠŠÍ KAPACITOU, VĚTŠÍM KOMFORTEM, VĚTŠÍM SOUKROMÍM. TAKÉ JÁ BUDU MÍT VÍCE ČASU SE "HOSTŮM" VĚNOVAT. TAKŽE SI JEŠTĚ JEDNOU DOVOLUJI VŠECHNY POSLAT A TENTOKRÁT POSÍLÁM AVÍZA, PROTOŽE ČTENOST JE ZATÍM MINIMÁLNÍ. PŘEDEVŠÍM ZDÚRAZŇUJI: BIGBÍT NENÍ POVINNÝ. KOMU TA MUZIKA NESEDÍ NEBO PROSTĚ NEBUDE MÍT NÁLADU, MŮŽE POSEDĚT U OHÝNKU NEBO ZAVÍTAT DO ZAHRADNÍ RESTAURACE, KTERÁ JE PŘES ULICI A KDE I VAŘÍ. VE VALMEZU JE TAKÉ ZREKONSTRUOVANÉ KOUPALIŠTĚ, KAM SE SICE MUSÍ PŘES KOPEC, ALE TO TAKÉ NENÍ LÁN SVĚTA.

Zrušení Medlova je mrzuté. Nicméně mohu zájemcům nabídnout alternativu. Ve dnech 29.  - 30.7 se bude v Hrachovci u Valašského Meziříčí konat festiválek Hrachovka (www.hrachovka.com). Vystoupí mimo jiné kapely:

SUPPORT LESBIENS, TATA BOJS, MONKEY BUSINESS, WOHNOUT, INEKAFE (SK), - 123 MIN, AKURAT (PL), MŇÁGA & ŽĎORP, PRIESSNITZ, SOUTHPAW, SKYLINE, UDG, 100°C, PSÍ VOJÁCI, GLADIÁTOR (SK),

... a dále 4 Signs, Asyl Akt, Asymetric, Autopilote, Banana, Cafe La Maňana, Ciment, Cocotte Minute, Docuku, Elektrick Mann, Filip M., For Sale (SK), Funková Brigáda, Glayzy, Hraczki, Chocolate Jesus, Imodium, Irish Dew, Katka Šarközi & Magorie Band, Khoiba, Loco Poco, LUS3, Maraca, Marmeládoví sráči, MCH Band, Nahoru Po Schodišti Dolů Band, Nierika, November 2nd, O5 & Radeček, Pop-Porn, Post-it, Psychonaut, Robson, Taliesyn, Ty Syčáci, Underside, Už Jsme Doma, VKV, Vladimír Václavek
+ taneční noci s DJ´s a jejich hosty (DJ Nex, Southeast,...)

Přespat lze u Indruchů na zahradě. Majitelé plátěných realit Indruchovi jsou dokonce schopni poskytnout 4 stany (pro cca 15 lidí). Pro Západní Písmaky je to poněkud víc z ruky než Medlov, ale pro Pražáky to až tak velký problém není, páč přes Valmez vede rychlíková trať. Pro Moráváky je to samozřejmě naopak blíž. Obzvláště srdečně zvu Papoucha, aby se přijel trošku odreagovat.

Jo, pokud by vás dorazila taková síla, že se to na naši zahradu nevešlo, něco určitě vymyslíme. :o)))

 

Kdo by uvažoval o tom, ať to sem napíše. Kraviny, vtipné poznámky a chat si prosím odpusťte.

 

Jo, a ještě jednu důležitou věc jsem zapomněl - každý návštěvník samozřejmě obdrží zdarma tolik Mozkodlabů, kolik sám váží :o)))))).

(Pokud nemáte zájem, nechte si to pro sebe - výkřiky typu "Mozkodlaby nééé" se mě osobně poměrně dost dotýkají. Považuji je za opravdu velmi nezdvořilé a neomalené.)

 

VSTUPNÉ NA FESTIVAL:

 

Lístky v předprodejích jsou k dostání pouze jako dvoudenní vstupenky  do 28. 7. 2005 za 350,- Kč. Máte-li zájem si zakoupit vstupenku až v některý den konání festivalu, pak vás vyjdou následovně: pátek 29. 7. za 300,- Kč, sobota 30. 7. taktéž za 300,-Kč a dvoudenní vstupenka bude na místě za 450,- Kč.

 

Vstupenky jsou ve všech předprodejích sítě Ticketstream včetně všech hypermarketů GLOBUS a cestovních kancelářích ČEDOK a FIRO TOUR.

Další místa, kde si je možno zakoupit vstupenky v předprodeji:

Brno:

Obchodní centrum OLYMPIA, prodejna BONTON LAND, U dálnice 777

Hranice na Moravě:

připravuje...

Nový Jičín:

Bar 007, ulice B. Martinů (budova Monty)

Rožnov pod Radhoštěm:

Kopírovací Centrum, ulice Zemědělská (budova Travinář)

Valašské Meziříčí:

Hospůdka PŘÍSTAV, ulice Vrbenská
Restaurace ASIANA, náměstí Val. Mez.

Vsetín:

Hudebniny Yamaha - Tobolka, ulice Václavkova (nad Albertem)


cup_of_tea
04. 07. 2005
Dát tip
mathewova žena by o tom i uvažovala... :) mozkodlaby joo

kapitan
01. 07. 2005
Dát tip
Zdravím pozdravuju......sice se neznáme,ale protože pracuju ve Valmezu,tak bych dorazil.....

Bezva. Tak se aspoň poznáme!

houmles
30. 06. 2005
Dát tip
no cece ty kapely nic moc... ikdyz zase za to nechtej nak moc brutalni prachy.. skouknu kalendar..

No dyť o ten bígbít zas až tak moc nejde, ne? To je jenom tak, aby byla taky nějaká kultúra. A rozhodně to není povinný. Já asi taky půjde jenom na jeden z těch koncertů. Máme za plotem spoustu dřeva, když bude počasí, udělá se oheň. Kdo bude chtít, může zapařit na bigbítu, koho muzika nenaláka, může posedět u táboráčku.

houmles
30. 06. 2005
Dát tip
a koho to nelaka zalomi tam panjaka... teda ono totiz je to takhle: dost tech kapel mam docela rad, dokonce je i par takovejch ktery bych MOC CHTEL VIDET (ty sycaci, nahoru po schodisti dolu band), ovsem ze zbytku je tam na muj vkus prilis kapel ktery vylozene svejma prachama podporovat NECHCI.. to je ovsem pruser asi kazdyho festaku, a tak se mi zda ze letos si moc hudebniho leta nedam.. asi se zavru nekam s nejakou partickou a budu radeji hudbu skladat a psat (a rovnou ti doporucim: rychle a dobre - predesly hudebni pocin nez jsem se jel flakat do sveta...)

Tak koukejte vidět :o))

(mathew)
26. 06. 2005
Dát tip
jsou tam i docela dobrý kapely, některý dokonce olomoucký:)

(mathew)
26. 06. 2005
Dát tip
igore já asi přijedu se svou ženou a ostatní z olomouce snad taky...:)

Bezva. Budu se těšit. Tak ještě upřesněte, kolik vás asi tak bude.

Slza_hvězd
26. 06. 2005
Dát tip
kapely dobré...a aké je vstupné ? :´) Mozkodlabý néééééé : )))

Aktualizoval jsem to.

Slza_hvězd
26. 06. 2005
Dát tip
a pak že s úpřimností nejdál dojdeš.......; (

Berem každého, kdo se alespoň trochu podobá člověku :o))

V pohodě, ta narážka se týkala spíš toho, že se bude bydlet u mě doma (byť na zahradě), takže pouze předpokládám trošku ohleduplnosti v tomto ohledu. Kdo mě zná, ví, že nijak zvlášť úzkoprsý nejsem, jenom bych to tu po té akci nerad nechal asanovat :o)) Přijeď a budeš samozřejmě vítán. Z kterých končin, smím-li se ptát?

Nicollette
26. 06. 2005
Dát tip
čoveče já sem až vod hranic západních ale zní to pěkně uvidí(m)

Já vím. Je to lán světa. Na druhou stranu, kdybys dorazila, dali bychom Ti čestné uznání nebo tak něco. :o)

Nicollette
26. 06. 2005
Dát tip
a to se vyplatí! :o) myslim, že je to reálné, akorát si seženu vstupenku někde v předpródeji, podle toho jestli si na ni vyžebram že jo... akurát su zvedavá, jak se tam P. najdou :-)

Ten předprodej se rozhodně (taky) vyplatí. A Písmáci se určitě najdou, protože to budu organizovat a shromaždiště bude, jak už jsem napsal výše, u nás na zahradě. Zavčasu poskytnu další instrukce, neboj. Takže nenajde se jenom ten, kdo se bude ostatním cíleně vyhýbat. :o))

Nicollette
26. 06. 2005
Dát tip
dobrá tedy píšu si někam na papír kdyžták, ať mi někdo známej napíše na mobil, budu od 1. července na vandru :-))))

slunicko85
26. 06. 2005
Dát tip
u Valmezu, hmm, to zní velice lákavě :) jestli bych se popřípadě mohlo přidat, tak s radostí :)

Přidat se může každý až do vyčerpání zásob :o))

slunicko85
26. 06. 2005
Dát tip
príma, promyslím to, zároveň bych to spojilo s návštěvou ostatních moraváků :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru