Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zamyslela jsem se...

14. 07. 2005
1
1
4941
Autor
zelva

Děkujůůůůůůů...

Nevím vůbec jak začít, protože tento rok byl plný zajímavých událostí.

Ještě před rokem jsem si žila tak nějak poklidně, ale pak se najednou vše změnilo. V mém životě se objevil človíček, bez kterého si už svůj život nedokážu představit. Takových lidiček je na světě moc málo. A já měla to štěstí. Byl tu , když jsem to nejvíce potřebovala a neměl to se mnou vůbec snadné. Většinou jsem sice usměvavá a klidná, ale jak mě to popadne jsem jak rozzuřený býk. A i v takových chvílích měl tolik pochopení. Jeho klidná povaha mě až někdy vytáčela. Pokud jsem něco potřebovala tak nikdy neřekl ne a občas jsem měla malilinkatou dušičku, když jsem ho o něco žádala a věděla, že pokud řekne ne, tak budu v prekérní situaci. Tento človíček mi v mnohém změnil život a i já jsem se trošičku změnila…snažím se nemluvit vulgárně, protože tohle mu moc moc vadí!!!

Další človíček se objevil o několik měsíců později. Je to taková moje vrbička, která poslouchá, občas se snaži aj o nějakou tu radu, podle které se vůbec neřídím a ještě jej pěkně seřvu za to , že se do toho vůbec plete, že není vůbec v mojí situaci, a tudíž mi nemá, co radit. Je tu i přesto, že mé chování někdy hraničí s normou.

Poslední človíček, který se objevil na scéně dva měsíce před mojí maturitou, tak s tím si život pěkně zahrál, ale zvládl to, i když jsem si aj párkrák myslela, že ne. Jeho podpora mi velice pomohla a ta podpora spočivala v tom, že  mi poslal sms vždy v tu pravou chvíli a díky tomu jsem všechno tak nějak lehčeji zvládala. Bylo to pro mě jako legální doping, bez kterého bych byla pěkně nahraná.

A tak nějak v průběhu toho celého roku jsem postupně díky svému pobytu na Písmáku poznala Vás zbývající avizované, kteří jste mi také velice usnadnili tento rok.

Na písmák jsem si chodila odpočinout od toho všeho. Četla jsem si díla, která mě nějakým způsobem zaujala a tím jsem zapomínala na chvilku na všechny problémy. Pokaždé na mě při vstupu čekala nějaká kritika, zprávička či avízko, které mě moc moc potěšilo a rázem jako by všechno kolem mě co mě tížilo přestalo existovat, a tak mě napadlo jak nejlépe tento pro mě velice úspěšný rok zakončit a nenapadlo mě nic bláznivější něž to, že bych Vás všechny chtěla vidět na vlastní oči. A proto mě napadlo, že bychom se všichni mohli sejít na nějaké chatě, kde bychom se teda všichni vešli a tam strávili super víkend. A tím to Vás všechny prosím o jakýkoliv nápad, kde by se tako akcička mohla konat, protože mě nenapadlo ani jedno vhodné místo a vy všichni už jste procestovali naši republiku určitě více než já a napadnou Vás určitě užasná místa, ze kterých si potom společně jedno to nejúžasnější vyberem. Moc moc doufám, že toto moje přáníčko výjde a všechny Vas poznám, protože jste tu byli, když jsem to nejvíce potřebovala a vím, že to nebylo se mnou vždy lehké…


1 názor

dala si nápad;) a to sa už dá zrealizovať;) inak, aj mne sa v živote objavila taká osôbka, len mi ešte aj pred maturitami dávala silu, lebo by som sa asi scvokla...;)))

zelva
16. 11. 2005
Dát tip
děkujůůůů...

vesuvanka
15. 11. 2005
Dát tip
To je milé..... :-)))

Pulcik
07. 11. 2005
Dát tip
zkus Dráček

zelva
07. 11. 2005
Dát tip
nee to bude určitě nějaké malilinkaté zvířátko, ale ještě sem se nad tím nezamýšlela :-)))

zelva
06. 11. 2005
Dát tip
já sem želva a žádná opička...ten poslední řádek tak z něj fakt nejsem moudrá...

zelva
06. 11. 2005
Dát tip
já se zamyslím a vymyslím jiné zvířátko :-)))

Pulcik
05. 11. 2005
Dát tip
Opička si TY a opravdu kušuj... Trpělivost má není tolik bezbřehá, možná se ti zdá i skvělé, že Tě kopnu do prdele... ale abych pravdu řekl, pozor, co bych neutekl!!!

Jazena
03. 11. 2005
Dát tip
Hezké vyznání. Také jsem získala díky Písmákovi hezké chvilky. Doporučuji Vám hotel Křemešník na Vysočině. Hezká naučná stezka i hezké posezení. Nejlépe bych to brala v turistické sezóně, kdy je přístupná i rozhledna Pípalka, odkud se můžete pokochat pohledem do kraje.

Pulcik
02. 11. 2005
Dát tip
kušuj s opičkou, nebo Tě kopnu

zelva
02. 11. 2005
Dát tip
tak si klidně kopni opičko moje :-)))

zelva
28. 10. 2005
Dát tip
Mám Tě moc ráda opičko moje...

Pulcik
27. 10. 2005
Dát tip
Želvi...chtěla si mé vyjádření...tož ho tu máš... =p... Zaprvé...nejsem tak trpělivý, jak si myslíš...a asi sem Ti to dal někdy pocítit..ale i tak dík...a omluvuju se za poslední "dobu ticha" ale nějak sem toho měl moooc a tak...a vidíš, ještě, že sem se nenechal posledně v té knihovně přemluvit (ale bylo to sakra těžké)...nefim, kdy bys mi tu knižku/ky vracela...nn měj se a směj se...posilám ti pozdrav z dálky...Tvá bublinka z minerálky... =p

zelva
11. 10. 2005
Dát tip
Nakonec se to neuskutečnilo čas je ten největší problém a bohužel bych to ani já časově nezvládla v tom termínu, kdy to mělo být, ale doufám, že to někdy bude

Diana
11. 10. 2005
Dát tip
Víš, kde jsme prožili krásný třídenní pomaturitní sraz? Na Vysočině, v hotelu Podlesí. Patří do vesnice Sněžné, ale stojí osamotě na kopci s překrásnou vyhlídkou a kolem jsou výlety jako do ráje. To je můj tip - najdeš to určitě lehce na Internetu.

houda
11. 10. 2005
Dát tip
Diana: ..já děkuji..

houda
10. 10. 2005
Dát tip
proč náhodou?

zelva
10. 10. 2005
Dát tip
no nebyla sem si jistá jestli si opravdu z Prahy toš sem napsala raději náhodou...takže 100% ochočený:-)))

Diana
10. 10. 2005
Dát tip
Doufám, že se to podařilo. Dobrý nápad od prima holky.

houda
06. 10. 2005
Dát tip
..tak trochu..

zelva
06. 10. 2005
Dát tip
jenom trochu jo... a nejsi tak trochu náhodou z Prahy ti jsou takový docela dost ochočení...

houda
05. 10. 2005
Dát tip
..a vyšlo to?

zelva
05. 10. 2005
Dát tip
nejsi tak trochu moc zvědavý houdíčku?

zelva
14. 07. 2005
Dát tip
Avi všem, kteří tu v tomto roce byli...bugli,Fil,gab_1,hutch,Pokusák,Pulcik,_Rebelka11,sacco,Vaud a samozřejmě Adélka a Honzíček Ti prostě nesmí chybět :-))) No ale vzhledem k tomu, že je tu ,,malinko,, nepoměr tak je samozřejmě možno poslat avi někomu, ale prosím, ať je to žena vzhledem k tomu nepoměru...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru