Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Takovýho sexu!

05. 01. 2001
3
0
2950
Autor
Pavel_Daneš

Ze sbírky "Zneuctění se trestá" Teď jistě každý hinduista zvolá: "U sloní hlavy boha Ganéši! Neviděl svět snad takovýho vola! Cos to zas napsal, Pavle Daneši?!"

"Pane, vy jste mi položil otázku na tělo!" ohradila se. Otevřel ale branku a vešel. "Jak se to vezme..." omluvil se, ale vzápětí se okřikl: "Ano, jak se to vezme! Když se to vezme za ženu, tak ne, ale když se to vezme za muže, tak beze všeho. Úplně beze všeho..." "Ale já nemám muže", namítla. "To mě mrzí..." "Ne, nemusí. Žádného muže nepotřebuji. Já jsem totiž muž!" "No vidíte, to je moje prokletí!" zabědoval. "Tváře si pamatuju dokonale, jména taky i data narození a míry, jenom nedokážu rozeznat u lidí pohlaví. Nikdy nevím, jestli mluvím s mužem, nebo s ženou. Ani u sebe to nevím. Nemám totiž rod!" "Jak to?" zajímala se. "Ano, mám jenom střední rod. Po pubertě jsem dospěl v neutrinum." "Takže vy jste vlastně kojenec!" dodala už zcela zbytečně. "Ano", potvrdil. "Tak promiňte..." Začal se kojit. To byla také jeho smrt. Ukojil se.
racek
06. 01. 2001
Dát tip
Líbí se mi to, nehledím na formu, ale obsah je originální.

ruby
05. 01. 2001
Dát tip
no perfektni:-)

StvN
05. 01. 2001
Dát tip
No, docela veselý)))

ady
05. 01. 2001
Dát tip
Ke konci uťaté, ale zdá se, že se tady konečně začíná něco tvořit.

IVANOL
05. 01. 2001
Dát tip
PavleDaneši, jsem taky ukojen a chtípu!*§*

Cavalera
05. 01. 2001
Dát tip
Jo tohle je fajn, ikdyž bych vyhodil to "Ukojil se" ale i Tak TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru