Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Améba

Výběr: sidonia
18. 08. 2005
4
1
2578
Autor
kontraphunka

 

světla doléhají na síť

a mění intervaly spánku

 

přesuny

jsem rozpoložený

v rychlém vaku

 

a v silných slovech uchopení

jsou měkké stopy po másle

žádné

 

monopoly na smíření

                                


1 názor

Santi€
04. 12. 2007
Dát tip
jo

sidonia
26. 11. 2005
Dát tip
monopoly na smireni no jasne! *tv

pozorovatel
19. 08. 2005
Dát tip
taky si rád zdřímnu v síti

ysalamiri
18. 08. 2005
Dát tip
ježiš ta působí ospale..ale hezká, to jo :o) *

G_B_Show
18. 08. 2005
Dát tip
párkrát jsem tě už zkoušel číst, ale zdá se mi to natolik nejasné, že to nikdo nezasvěcený nemůže pochopit...trochu mě to mrzí, protože tam máš obraty, který se mi moc líběj (ten Seattle..) jenže když mi to nedá smysl ani na několikáté přečtení, rozmrzim se a pak to nezachrání ani ty letmé črty..:-) co víc..? Tahle to samé.

G_B_Show: no to máš těžký, já mám rád abstrakci, když si v tom každý najde něco jiného..konkrétní básně se mi moc nelíbí, jak z toho hned poznáš toho pisatele žere. Každopádně dík za kritiku. ysalamiri: díky, akorát nevím jakto že na tebe skoro všechno působí ospale, já mívám spánku dostatek :)

G_B_Show
18. 08. 2005
Dát tip
no dobře, ale dej si pozor, budu tě sledovat...... :-)

ysalamiri
18. 08. 2005
Dát tip
nevím, prostě ty tvoje věci na mě vždycky působí strašně ospale..takové čtení do vlaku, fatk že jo :o) dneska je to možná tím, že jsem to četla na pokraji nervového i fyzického zhroucení, ale stejně..i ospalé básničky jsou fajn, když je nálada..jenom málo křičíš, ale tohle nikdo (ani ty) neovlivníš..každý to vidí jinak a někdo to dokáže i hezky napsat..asi to bude tím dostatkem spánku, teďkom totiž vstávám o půl 5te a zítra končím z vlastního přesvědčení..měj se

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru