Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Auditorium klubu Hledači literárních pokladů

14. 09. 2005
0
0
5044
Autor
Havranka5

Auditorium klubu Hledači literárních pokladů

Nejprve bychom si mohli upřesnit, jaká díla budeme považovat za literární poklady.

 


Havranka5
19. 12. 2005
Dát tip
Důležitá připomínka! Aby se dalo rozlišit, ZAHRŇTE PROSÍM do svého oddílu v klubu své jméno viz HAVRANČINO popeliště LUCIIN koutek MRAKULINA čítanka a mělo by být EXORCISTOVA svatyně světel a temnot.. a TRISTES .......... LAKROVOVA ....... nebo cokoliv, co říká na první pohled, čí (kterého nicku) je ten který koutek.... Díky, a přehlednosti Zdar! Vaše krákorka

Havranka5
19. 12. 2005
Dát tip
samozřejmě, ne é kapitálkama, ty byly použity toliko pro zdůraznění...

exorcista
05. 11. 2005
Dát tip
tramtadadá...je to tady...svatyně světla a temnot vám, vážení přátelé, přináší oslňující západ slunce...napůl temnota a napůl světlo, rozumně vyvážené v omamném kokteilu :))

exorcista
05. 11. 2005
Dát tip
ajajaj...trochu jsem to přepísk s velikostí :(

exorcista
05. 11. 2005
Dát tip
tak jo...trochu se stydím...ale už je totady v menším podání...komentář platí ten z obkritiky výše ;)

Také se mi po kliknutí na klub zobrazí jen tabulka. Musím pak ještě kliknout na "odkazy na díla". A jsem tam :-)

Ahoj, přihlásil jsem se do klubu, ale mám takový problém. Když kliknu na klub, tak se mi krom základní tabulky nic nezobrazí. Asi už jste to tu řešili, tak jen upozorňuji, že problém zřejmě stále trvá. U jiných klubů se mi zatím nestalo.

Tak nám tu dílka celkem utěšeně přibývají. Jejich kvalita je dobrá, z čehož mám obrovskou radost. Jen mám pocit, že "popeliště" a "koutek" jsou tu v naprosté převaze. Nebo to není jen pocit? :-)

Jak je to tedy s tím otvíráním klubu? Už se to nějak vyřešilo?

Havranka5
20. 09. 2005
Dát tip
Napsala jsem adminovi. (michal666)

Myslím, že rozdělení kategorií podle vkusu členů klubu byl opravdu dobrý tah. Už teď se to začíná projevovat. Poklady jsou různé a někdo dá přednost zlatu, jiný perlám... :-)

kokolaking
15. 09. 2005
Dát tip
KOKOLÁKiNG, TÓ JÉ POKLÁDD. Tohó čtěté holký. Kokoláking má rozhódně néj věcí tůtů na písmákůků -------------------------------------------- REKLAMA: Kokolaking to MYSLÍ UPŘÍMNĚ. A Co VY? Buďte upřimní k sobě a čtěte KOKOLAKING, Vašči bránu do DIGITÁLNĚPOSTMODERNĚPŘIBLBLÉ ÉRY.

Tak bych řekla, že přesné měřítko kvality je těžké určit, ale některá pevná kritéria se stanovit musí.

Havranka5
14. 09. 2005
Dát tip
Ahojky všichni hledači. Navrhuji následující plán: 1. Nejprve bychom si mohli upřesnit, jaká díla budeme považovat za literární poklady 2. Dohodnout se na vnitřní struktuře odkazů (kategorií) 3. Vytvořit kategorie literárních pokladů 4. Zašátrat v paměti a zaplnit jednotlivé kategorie odkazy na díla, která považujeme za poklady 5. Průběžně doplňovat...

Plán je dobrý... Takže do práce! :-)

Havranka5
14. 09. 2005
Dát tip
Na akategorie máme buďto: a) Každý za sebe: tedy kategorie něco jako Havrančin (Luciin, vymýtačův) výběr. b) tématické kategorie (k těm se kloním více) c) kombinace obojího... co vy na to?

Takže: k bodu 1 - literární poklad je z mého pohledu takové dílo, které je kvalitní nejen co do formy, ale především obsahově. Kromě poutavosti děje, mám na mysli také obsah sdělení.

Stěžovali jsme si, že tu chybí kategorie, tak bych se k nim přiklonila...

Jinak by možná bylo dobré si ujasnit, co by vybíraná díla rozhodně obsahovat neměla.

pozorovatel
14. 09. 2005
Dát tip
poklad je cosi skrytého, co všichni hledají a nemůžou najít důležité u pojmu poklad je, že se o něj nikdo nechce dělit a od toho byste měli vycházet

Reccared: Připomínky jsou to vcelku rozumné, tak já osobně o tom určitě popřemýšlím. :-)

Havranka5
14. 09. 2005
Dát tip
No tys mě Ríšo sestřelil, elegantně na první ránu a hned plnou dávkou broků... :-) Tak zkusme do začátku kategorie jak Havrančino popeliště, Luciin koutek... Ríšo, nechceš taktéž do klubíku mezi nás? Je tu málo kluků.

Havranka5
14. 09. 2005
Dát tip
Haáá-áá Tak Vás teď Havrančino popeliště pěkně zasypává avízy, není-liž pravda? :-)) To mě proklejete...

Havranka5
14. 09. 2005
Dát tip
A začínám mít pocit, že fůra toho, co jsem v chvatu se zavřenýma očima naházela do popeliště, rozhodně nejsou poklady... a to je jen třetina z toho, co mám vykopčenýho v zásobě... No snad aspoň něco někoho zaujme... Na výslovný písmáčoviny (něco jako literární kraviny) mě upozorněte, já je prosypu roštnicí, tj. promažu odkazy... Vaše Cácorka Krákorka.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru