Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

...jenom byl brzy trochu těsný...

08. 10. 2005
5
0
5097
Autor
malykuba01

Říkala´s  tomu spacáček.

 

Skrčené koleno a stehno přes tvou nohu,

bokem k tvým ňadrům, jak nejtěsněji mohu

a malý dobráček,

co dole vymýšlí jen čertoviny,

dostal svou postýlku

(a k tomu hebké lůžkoviny)

v jedné z tvých teplých dlaní.

 

 

To bylo panečku spaní!


Mirae
22. 10. 2005
Dát tip
jo, milé, spacáček :-)))

Amanda
17. 10. 2005
Dát tip
Mile kreslis slovicky :-)) moc dobre...

Notreal
12. 10. 2005
Dát tip
kámo : jsi mi neposlal avi :-) pravda pravda...vnímám erotiku jiným způsobem...i když jsi to sepsal dohromady do jednoho pytle trochu komicky - klidně můžem rozvinout na tohle téma debatu...ale asi někde jinde

zelva
11. 10. 2005
Dát tip
čemu ses musela smát...té naší výměně názorů z Elyanne, ze které podle ní vyplynul názor na toto dílo, aniž bych já se k dílu jakkoliv vyjádřila

Diana
11. 10. 2005
Dát tip
Ale ne, to jsem nečetla. Rozesmálo mne to tvoje: "ale ať nežeru" :-))))

zelva
11. 10. 2005
Dát tip
a už sis přečetla naši výměnu názorů...

kámo
10. 10. 2005
Dát tip
Notreale: neříkám že se u toho vzruším, ale erotika v tom je. Ovšem po shlédnutí Tvého profilu a Tvých děl kde se to hemží zabíjením a krví a černotou, vidím že Tvá představa erotiky je někde úplně jinde. Zelvo: to snad nemyslíš vážně že o sobě ještě napíšeš psycholog laik...dle Tvého profilu a Tvých děl bych já jako psycholog laik, který přebral Tvé uvažování - no radši to ani nechtěj vědět. Ty máš dost holka. Neříkám že je to dílo k vytesání do mramoru, ale rozhodně je srozumitelnější než velká část zdejší "produkce".

zelva
10. 10. 2005
Dát tip
jen do mě já už jsem na to zvyklá...moje díla nemají s psychologií nic společného až se vyjádřím k tomuhle dílu pak mě můžeš teprv soudit, já jsem se k němu dosud nevyjádřila tak nevím co furt všichni máte!!!

alanwilder
10. 10. 2005
Dát tip
Hmm no já nevím chce se mi u toho spát

Diana
10. 10. 2005
Dát tip
Já jsem dost prudérní, každý to ví. Ale tohle se mi moc líbí. Je to něžné, láskyplné vzpomínání. Nic nechutného. Naopak. T***

malykuba01
10. 10. 2005
Dát tip
Diano, děkuji, už mě to deptalo:)

zelva
10. 10. 2005
Dát tip
tohle dílo ve mě žádné emoce jak kladné či záporné nevzbudilo, ale ať nežeru tak tomu dám tip

Diana
10. 10. 2005
Dát tip
zelva: víš, že jsem se musela zasmát? A musím se na tebe mrknout (ať nežeru).

zelva
09. 10. 2005
Dát tip
já jsem přece upřesnila, že na povolání nezáleží...jo můžu potvrdit, že sem se setala za svůj život s mnoha muži kolem padesátky a ještě se s mnoha muži kolem padesátku 100% potkám a je úplně jedno jaké budou mít povolání, když jim něco bude tak jim nezbyde nic jiného než jít do nemocnice a tam už sem se s mnoha setkala a kecy mají pořád stejné ať dělají co dělají. Tys mě böhužel na začátku nepochopila já jsem jen říkala, že to je celkem normální, že takhle myslí, jednají, ale tím je nesoudím...jen konstatuji a v tom je veliký rozdíl. Psycholog přece musí vědět jak se určité skupiny lidí chovají, ale to neznamená, že když to ví, tak, že je nějak soudí. On to přece musí vědět, aby mohl navázat účelnou konverzaci, která někam povede a bude mít smysl. Ode mě se očekává, že budu vycházet se všemi věkovými kategorie a s oběma pohlavými, takže musím prostě některé věci vědět a ostatní věci vypozorovat, abych s nima pak mohla komunikovat na ,,partnerské,, úrovni.

Elyanne
09. 10. 2005
Dát tip
Nesmyslna debata.

Notreal
09. 10. 2005
Dát tip
mám se nějak vyjádřit ? opravdu nevím co bych k tomu dodal :-) vše už jsem řekl

Najkrajsia
09. 10. 2005
Dát tip
mne sa to paci. podla mna je to vkusne napisane. tip *

Kovi
08. 10. 2005
Dát tip
nesouhlasím s výše podepsanými... mně se to líbí... nevim co je na tom nechutnýho...

Elyanne
08. 10. 2005
Dát tip
zelva: O tomhle to neni. Kovi: Nekoho to muze znechucovat hned napoprve, nekoho jineho az v pripade, ze je to cca dvouste dilo stejneho razeni od toho autora, nekoho vubec. Ja jsem prostredni pripad. Uz na to proste nemam nervy. Jednou, dvakrat je to jeste roztomile, po dvouste to zacne cloveka az obtezovat.

zelva
08. 10. 2005
Dát tip
Ale já netvrdím, že se mi dílo nelíbí či, ře je nechutné...k tomu jsem se vůbec nevyjadřovala...já jsem se vyjádřila k myšlení autora, a že mi to ani není divné dle již výše zmíněných okolností...

Elyanne
08. 10. 2005
Dát tip
zelva: O tom mluvim. Mne pripada jako hovadina soudit neci mysleni podle clenstvi v tak rozsahlych socialnich skupinach, jako tvori vek a podnikani. A kdyz se tak, jak ses vyjadrila ty, vyjadri "psycholog laik", pripada mi uz tuplem jako idiot. Na druhou stranu, ono to "laik" tam taky asi neni jen tak pro srandu.

Eidam
08. 10. 2005
Dát tip
to je slušně popsaná onanie :)

zelva
08. 10. 2005
Dát tip
No víš já to mám z vlastní zkušenosti a není to jen má zkušenost...no možná, že jsem uvedla špatnou kategorii oni tam hlavne patří muži kolem padesátky ono už je vlastně jedno co dělají, ale netvrdím, že nejsou aj vyjímky. ze mě nikdy psycholog s titulem nebude tam já opravdu nesměřuju, ale kdybys mě znala tak bys pochopila, že vím, co mám v krizových situácích dělat, a že se lidi kolem mě do těch situací dostavájí není poslední dobou málo, a protože jsem jenom laik tak občas udělám nějakou tu chybu ale není to žádná tragedie, mám víc úspěchů než neúspěchů. Každý se občas dostane do situace, kdy potřebuje pomoc od někoho druhé...a ono někdy postačí jenom vyslechnout obejmout pohladit a na to opravdu nepotřebuju žádný titul

KayTee
08. 10. 2005
Dát tip
nechutný to neni

Elyanne
08. 10. 2005
Dát tip
zelva: Z vlastni zkusenosti? Ty sis tenhle zpusob mysleni overila u vetsiny podnikatelu kolem padesatky? Musela jsi se tedy za svuj kratky zivot setkat s neuveritelnym mnozstvim muzu.

zelva
07. 10. 2005
Dát tip
Elyanne mě to příjde celkem logické, že autor napsal zrovna tohle...jen se podívej kolik má roků a přestaneš se divit...takový jsou totiž docela slušní prasáci a ještě k tomu je podnikouš, takže už se ničemu nedivím, že tohle vyplodil...jo a mám to ověřené v praxi, ale ani mladší nejsou občas žádné vyjímky

Elyanne
05. 10. 2005
Dát tip
Tohle neni eroticke. Naopak me to uz dost znechucuje. Prosim autora o soudnost, takovahle rikanka je fajn jednou za tyden, jeste tak. Ale vic uz je hrozne otravne, alespon pro me.

malykuba01
05. 10. 2005
Dát tip
smazal jsem to z klubu ještě ten samý den, co jsem vložil. Nechápu, jakto že se to tam objevilo po druhé, když si otevřu správu klubu, abych to smazal znovu, tak to nikde nevidím. Chyba nělde v matrixu.

Notreal
04. 10. 2005
Dát tip
já nevím, co je na tom erotického ? ty se z toho snad vzrušíš ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru